Şimdi biliyorlar ne yapacağım?

Arkadaşım yaş farkı hakkında birşey diyemicem ama benim eşim de bir avm de çalışıyor. Yaz saati akşam 11, kış saatine göre saat 10 işten çıkış saati. Tabi saat 10 dedi mi kapıyı kapatıp çıkamıyorlar en az yarım saat daha orda oluyorlar.resmi tatil yok düğün Bayram tatili yok yok yok yani. Okadar bıktımki okadar bıktımki inan eşimin ailesini ondan daha çok görüyorum. Kendi ailem de yanımda değil hep yalnızım inan o saatlere kadar kocayı beklemek okadar zor okadar yorucuki. Zamanla alışıyorsun tabi ama sonra bir bebiş geliyo ve en çok yanında olmasını istediğin adam gene yok. Herşeyler tek başına ilgileniyorsun ev işi çocuk hattatından beziyorum bazen. Nerdeyse hergün ağladığım oluyo sırf işinden dolayı.değiştirme imkanı da yok bizim. Îman ilk doğum yaptığımda dedim ki çık işten umrumda değil hiçbişey dedim gerçekten şuan işten çıksa göbek atarım onca borç nasıl geçincez edicez falan umrumda değil artık. Kısacası iş konusunda ailen çok haklı iyi düşün hele ki değiştirme şansı yoksa. Bir de bu işin sonu yok ki benim eşim mağaza da çalışıyor ben hiç yaşlı bir mağaza müdürü görmedim sonumuz ne olur hiç bilmiyorum. Kusura bakma senin derdinden kendi derdime geçtim ama malesef işin doğrusu böyle . Tamam adam çalışıyor gece klüplerinde orda burda gezmiyo o saatlere kadar ama inan insan öyle düşünmüyo.

İşi şimdilik böyle yakın zamanda dükkan açılacak. Babam onuda kabul etmiyor. Esnaf adamla öğretmen olmazmış. Nasıl ikna edebilirim.. Teşekkür ederim hepinize düşünceleriniz için..

Yaş cok problem degil bana göre erkekler gec olgunlastiklari.icin sorun olmaz.
Ama is konusunda cok.hakli baban benim esimin kendi isi oldugu halde cumarteside calisir.
Bi pazarlari tatildir.
Kış dönemi isler yogun oldugunda haftada 3 gün mesai olur 11 de gelir örnegin bugün 11 e dogru geldi.
Yeri gelir adamlar dükkanda calisiyo bende baslarnda olmazsm calismazlar diye pazarlarida gider.
Ben bunalimda yani :)
2 cocukla byere gdemiyrm zaten bide gec geldimi patliyorum skntidan bi pazarimiz oluyo ondada mesai yaptmi cildiriyorum resmen baban cok hakli ilerde cocuk vs oldmu daha iyi anliyo insan smdi özgürsn .
Istedgn saatte yat kalk gez dolas snmeya gt off nasil özendim :)))
Ama ben 2 ve 14 aylik ogluslar var birini yatiriym gece biri kalkiyo bazen gece oturup agliyom snirimden :)
Nasil uykm geliyo yatyrm onlar kalkiyo gelde delirme :))
Babani dinleeeee adam biliyo da konusuyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…