- 6 Mayıs 2015
- 2.192
- 2.984
- 133
- Konu Sahibi thereisalwayshope
-
Benim aşık olduğum adam benden tam 33 yaş büyük...bana evlenelim dese evlenirim...aileniz sizin iyiliğinizi istiyor...
Nasıl bi yorum öyle anlamadımBenim aşık olduğum adam benden tam 33 yaş büyük...bana evlenelim dese evlenirim...aileniz sizin iyiliğinizi istiyor...
Yok valla o ben değilimŞu birisi aracılığıyla tanıştığınız aşık olduğunuz sonrasında onun okuduğu şehre geri döndüğünü söylediğiniz şahıs mı?
Sizden 33 yaş büyükse yaşınızın 20 olduğunu varsayarsak 53 yaşında yanlış mıyım?
Yaşa takılma seneye vurursan esımle aramda 15 yas fark, hıcte sorun olmuyor zaten gunluk hayatta iş guc gayesı ınsan yorgun oluyor, bırtek haftasonu bır yerlere gıdılecekse yada bırseyler yapılacaksa zaman oluyor ondada parasal duru-mevsım kosulları ve saglık durumu uygunsa benımle her yere gelır-herseyı bırlıkte yaparız...Anneme sevgilimin olduğunu benden 12 yaş büyük olduğunu anlattım. Başta onaylamadı seni ezer tarzında konuştu. Bende anlatınca hiçbirşey demedi. Hatta normal karşıladı. Tek sorun avmde çalıştığı için eve 10da gelmesiydi.
Ertesi sabah annem babama anlatmış.
Çok hızlı gelişti olaylar. Babamda anneme daha büyük birini bulamamış mı demiş. Bugün de babam benimle konuştu. Ben senin öğretmen biriyle görüşmeni isterdim. Haftasonları tatil olan kişiyle evlenmenin daha uygun olduğunu düşünüyordum. Gece eve 10da geliyormuş sen en geç akşam 5te işten çıkacaksın bu nasıl olacak dedi.
Sonra yaş olarakta benden büyük olduğunu söyledi. Onun bana ayak uyduramayacağını. İleride benim gezmek isteyip onun uyumak isteyeceğini söyledi. Bende babama baba ben sana diretmiyorum olsun diye kalbini kırmıyorum. Ama hayırlısı neyse onun olmasını istiyorum ikimizde sert ve net konuşmayalım hayırlısını isteyelim dedim.
Şimdi ne olmalı nasıl davranmalıyım?
Onları da üzmek istemiyorum. Kendimde üzülmek istemiyorum...
baban yerden göğe kadar haklı amcamın kzı böle biriylr evlendi 5 yıl dayanbildi boşandılar.adam aldattı aynı mağzada çalışna bi kızla ee nolacaktıki eşini nerdeyse görnüyordu daha çok işyerindekileri görüyordu.tüm yük kzın üzerindeydi faturalar kira alışveriş herifde çalışıyordu tek başına bir aileydi kızcağız.o yüzden canım evlilik paylaşma içindir babanın evinden dört duvara gitmen için değil.dinleyin şu ana babanızı sakın aşkının peşinden git diyenlere kulak asma ne aşkı mantık olmalı.Anneme sevgilimin olduğunu benden 12 yaş büyük olduğunu anlattım. Başta onaylamadı seni ezer tarzında konuştu. Bende anlatınca hiçbirşey demedi. Hatta normal karşıladı. Tek sorun avmde çalıştığı için eve 10da gelmesiydi.
Ertesi sabah annem babama anlatmış.
Çok hızlı gelişti olaylar. Babamda anneme daha büyük birini bulamamış mı demiş. Bugün de babam benimle konuştu. Ben senin öğretmen biriyle görüşmeni isterdim. Haftasonları tatil olan kişiyle evlenmenin daha uygun olduğunu düşünüyordum. Gece eve 10da geliyormuş sen en geç akşam 5te işten çıkacaksın bu nasıl olacak dedi.
Sonra yaş olarakta benden büyük olduğunu söyledi. Onun bana ayak uyduramayacağını. İleride benim gezmek isteyip onun uyumak isteyeceğini söyledi. Bende babama baba ben sana diretmiyorum olsun diye kalbini kırmıyorum. Ama hayırlısı neyse onun olmasını istiyorum ikimizde sert ve net konuşmayalım hayırlısını isteyelim dedim.
Şimdi ne olmalı nasıl davranmalıyım?
Onları da üzmek istemiyorum. Kendimde üzülmek istemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?