Şimdi biliyorlar ne yapacağım?

Babaniz size düskün belliki tee neleri düsünmüs..ilerde sevgilinin gezmek istemicegini senin gezmek istiyecegini..ve saat 10a kadar tek kalacagini.
Benim esim vardiyeli calisiyor öglenci olunca öglen 1den aksam 10a kadar evde olmuyor, basta önemsemiyordum ama simdi sinir bozucu, konusmak istiyorsun yorgun oluyor, tüm gün saten kimseyle konusmamisim patlayasim geliyor. Sizde bide hergün o saatte gelicek. Ben yapamazdim.
Ama arkadaslardan biri güzel demis, imkani varsa is degistirsin. Gezme konusuna gelince o is belli olmuyor acikcasi, gezmeyi seven insan her yasta gezer.

Benim aşık olduğum adam benden tam 33 yaş büyük...bana evlenelim dese evlenirim...aileniz sizin iyiliğinizi istiyor...

Şu birisi aracılığıyla tanıştığınız aşık olduğunuz sonrasında onun okuduğu şehre geri döndüğünü söylediğiniz şahıs mı?
Sizden 33 yaş büyükse yaşınızın 20 olduğunu varsayarsak 53 yaşında yanlış mıyım?

Ya en başta erkek azıcık büyük olmalı zaten kadından evet 12 yaş biraz fazla ama tarzı hayat görüşü yaşayış tarzı daha önemli faktörler. Erkekler zaten geç olgunlaşır eğer kafalarınız uyuyorsa bu degismeyecektir. Benim eşimle arada 7 yaş var 10 olsaydıda farketmezdi bunu görebiliyorum. AVM olayina gelince de önemli olan saat 10 da gelmesi değil yanına geldiğinde sana nasıl davrandığı. Hafta sonu tatil olup bunu evinde geçirmeyen geceleri dışarda arkadaşlarıyla takılıp eve geç gelen adamlarda var unutmamak gerek!!

amcam ve yengemin arası tam 15 yaştı.ve amcam geçen hafta 70 yaşında vefat ettğinde 40 senelik evlilerdi ama o yaşta bile birbirlerine aşkla baktıklarını görürdük.önemli olan kafa yapıs bazen insan yaşıtıyla bile anlaşamaz sen en doğrusunu söylemişsin hayırlısı olsun biraz zamana bırakn derim

Yok valla o ben değilim benimki Alman bi sanatçı...isteyen eleştirebilir ayıplayabilir ama ben hayata onunla tutunuyorum.

İleride benimgezmek isteyip onun uyumakisteyeceğini söyledi. ''

Ay şu lafa da ifrit oluyorum .sanki yaşı genç olanlar 7/24 gece klüplerinden çıkmıyo.40yaşın üstündekilerde bastonla geziyo sanki..pardon da siz o Adamı sevdiyseniz olgun kişilerden hoşlanıyorsunuzdur ve sizde olgunsunuzdur kafa yapısı olarak.bu insanların derdi ne.

Sen ne is yapıyorsun? Memursan memur bulmalısın ailen okutmussa elin oğlunu gece on a kadar beklemen ve senden az maas alması zor.. ğerçekten evlendikten sonra anlıyor insan pisman oluyor. Yas farkı çok.. bi zaman sınra yanına yakısmadığını düsünecekssin...

Ben son sınıftayım. Öğretmenlik okuyorum. Bölümümün önü açık. Sevgilimde zaten üniversite mezunu. O mağazanın müdürü. Benim alacağım maaştan fazla alıyor

Yaşa takılma seneye vurursan esımle aramda 15 yas fark, hıcte sorun olmuyor zaten gunluk hayatta iş guc gayesı ınsan yorgun oluyor, bırtek haftasonu bır yerlere gıdılecekse yada bırseyler yapılacaksa zaman oluyor ondada parasal duru-mevsım kosulları ve saglık durumu uygunsa benımle her yere gelır-herseyı bırlıkte yaparız...
Bende doydum bazı seylere mesela gece hayatı, lay lay lom takılmacalar falan, o da doymus, gayette anlaşıyoruz hatta aılemle de gayet ıyı anlaşıyor...
egerkı dogru kısı o dıyorsan aılenı ıkna et...
bırde sunu soyleyım benım esım haftanın ıkı gunu sehır dısında ıs ıcın, cmtesı ve resmı tatıllerde çalışır sadece dını bayramlar ve yılbası tatılı var -bırde pazarı tatıl..
benım tum resmı tatıller tatıl-cmtesı ve pazarım tatıl... ısım sabıt.. ama evde olmadıgı zamanlarda kendıme zaman ayırıyorum yada evın ıslerını halledıyorum, arada evde olmaması yada gec gelemsı falan da ıyı oluyor..

baban yerden göğe kadar haklı amcamın kzı böle biriylr evlendi 5 yıl dayanbildi boşandılar.adam aldattı aynı mağzada çalışna bi kızla ee nolacaktıki eşini nerdeyse görnüyordu daha çok işyerindekileri görüyordu.tüm yük kzın üzerindeydi faturalar kira alışveriş herifde çalışıyordu tek başına bir aileydi kızcağız.o yüzden canım evlilik paylaşma içindir babanın evinden dört duvara gitmen için değil.dinleyin şu ana babanızı sakın aşkının peşinden git diyenlere kulak asma ne aşkı mantık olmalı.

yaş farkını biraz fazla buldum
babası annesinden 17 yaş büyük olan biri olarak yazıyorum.
sen mezun olacaksın 22, hemen atandın diyelim, memleketine atanamazsan ne yapacaksın?
avm deki işini bırakıp seninle gelir mi? Ya da 1 sene de nikah yapıp eş durumu beklediniz diyelim 23-24 oldun
adam da 40 a merdiven dayadı
hemen çocuk sahibi olmak isteyebilir.
sen kendini hazır hissedecek misin?
yoksa 30 dan önce çocuk istemeyebilir misin mesela?

bi sürü şey var düşünmen gereken.
10 da işten çıkması benim için biraz sorun olabilirdi.
akşam yemeklerini hep yalnız yiyeceksin mesela.

Tüm yorumları okumadım ancak şunu söylemek isterim. Seviyorsan kesinlikle vazgeçme. Mutluluk için yapacağınız ufak fedakarlıklar var. Birlikte olduğun kişi işini değiştirmeli bence. Yani seni gerçekten seviyorsa ikinizin mutluluğu için de değiştirir bence. Hem kendi için de iyi olur. Ben de avm de çalıştım çok yorucu. Erkek arkadaşımla konuşacak halim kalmıyordu. 1 gün iznim vardı yatıp uyumak istiyordum. Kısaca beter bi iş yani.

Yaş konusuna da gelince kafaya takılacak bir olay değil. Seviyorsanız birbirinizi en büyük problem hallolmuş demektir :)

Yaş belli zaman sonra tabiki önemli zaman geçtikce uyum sağlayamazsan bunları da düşünmelisin mutlu olanlar var ama olmayanlarda var.Bunları düşün yaş farkı biraz fazla geldi bana

Erkekler hep der ki kadının yaşça küçük olanıyla evlenmek lazım. Çünkü onlara göre evlendikten çocuk yaptıktan sonra ev işleri falan derken kadın erken salıyormuş kendisini erken yaşlanıyormuş bu sebepten erkekten 10 yas küçük de olsa zaten evlendikten 5 yıl sonra aynı yaslarda görünüyorlarmış. Tabi bana sorarsan saçma ama erkek bakış açısını yazıyorum

Yaş farkı bana çok gelmedi ki. Ben 27-28 yaşında olup enerjisi 40 li yaşlarda olan adamlar tanıyorum.
Aynı şey kadınlar içinde geçerli. Kuzenimin birisi 25 diğeri 33 yaşında o 33 yaşında olanın enerjisi hayata bağlılığı öbürünü yok. :) yani hissettiğim yaş önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…