- Konu Sahibi zorunlualann
Bir daha yazma demişsiniz ya o yüzden olabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüz defa söyledik, anlamadın.Önceki ilişkimdi artık tanıyorsunuz . Uzun zamandır çok güzel gidiyordu . Bana hatta bu süreçte iki kere çiçek aldı . Kardeşim ev taşıyacağım için yanıma geldi , onunla tanıştı. İş yerinin yanına taşındığım için birlikte öğle yemeklerine geldik . Sonra karantinaya girdi. Geçen hafta cumartesi bugün içinde yarın senin yanındayım birlikte kahvaltı yaparız çok özledim seni diye hayaller kuruyordu. Cuma iş çıkışı köyden akrabalar gelmiş onların yanına gittim eve gelene kadar saat 12 oldu 4 saatte beni sadece 1 kere aradı ve çok az mesaj atmış . Ertesi gün yani dün ona bana karşı çok ilgisizsin dedim haksız mıyım dedim sadece haksızsın yazmış . Üzerine aradım açmadı . Tam 13 kere aralıklar aradım ve watsaptan mesajlar attım o can havliyle o zaman bir daha yazma görmüşsün cevap vermemişsin diye . Sonra telefonumu kapattım her yerden de sildim . Ancak hala ne bir arama ne bi mesaj hiç bir şey yok . Gerçekten o kadar üzüldüm ki saçmalık resmen . Sizce bana gösterdiği bu ilgi mi . Ona kalsa bana çok ilgi gösteriyor . Ama hala ulaşmaya çalışmıyor . Gerçekten bu şehir de yapayalnızım. Tutunacak en yanlış dalı seçtim kendime .. ne yapmam gerekiyor şu saatten sonra
IBAN bilgilerimi atıyorum. Tedavi ücretini yatırın artık. Hesap kabardıÖnceki ilişkimdi artık tanıyorsunuz . Uzun zamandır çok güzel gidiyordu . Bana hatta bu süreçte iki kere çiçek aldı . Kardeşim ev taşıyacağım için yanıma geldi , onunla tanıştı. İş yerinin yanına taşındığım için birlikte öğle yemeklerine geldik . Sonra karantinaya girdi. Geçen hafta cumartesi bugün içinde yarın senin yanındayım birlikte kahvaltı yaparız çok özledim seni diye hayaller kuruyordu. Cuma iş çıkışı köyden akrabalar gelmiş onların yanına gittim eve gelene kadar saat 12 oldu 4 saatte beni sadece 1 kere aradı ve çok az mesaj atmış . Ertesi gün yani dün ona bana karşı çok ilgisizsin dedim haksız mıyım dedim sadece haksızsın yazmış . Üzerine aradım açmadı . Tam 13 kere aralıklar aradım ve watsaptan mesajlar attım o can havliyle o zaman bir daha yazma görmüşsün cevap vermemişsin diye . Sonra telefonumu kapattım her yerden de sildim . Ancak hala ne bir arama ne bi mesaj hiç bir şey yok . Gerçekten o kadar üzüldüm ki saçmalık resmen . Sizce bana gösterdiği bu ilgi mi . Ona kalsa bana çok ilgi gösteriyor . Ama hala ulaşmaya çalışmıyor . Gerçekten bu şehir de yapayalnızım. Tutunacak en yanlış dalı seçtim kendime .. ne yapmam gerekiyor şu saatten sonra
Sanki adam kusursuz, harikulade, herkesin aşık olduğu bir insan.Ay senin giibi kızlara nasıl tahammül ediyorlar ya pes
Adamdan kurtulursa hiçbir derdi kalmayacak oysa sorunu kendinde sanıyorOoo pasta olayını da okudum. Adam gamsız, rahat gayet huzurlu yani. Sizin orada olduğunuzdan da pek emin, sizin takıldığınız şeyler yok hükmünde.
Ayrıca saat sayarak arama kaydı tutmak nasıl bi takıntıdır ya. Acil biçimde kişisel alanınızı kurmanız lazım.
Cinselliği zor yapınca neler oluyor mesela :)Ne güzel işiniz var mesleğiniz var yaşınız genç neden önünüze bakmıyorsunuz neden kıymetinizi bilmiyorsunuz ve neden sizi sevmeyen bir adamı hayatınızda tutuyorsunuz korkmayın tek kalmazsınız evren boşlukları sevmez boşaltınki başkalarınada yer açılsın üstelik sevildiğinizden siz bile emin değilsiniz gururunuz olsun saygınız sevginiz olsun ve bu kadar rahat cinselliğiniz olmasın( eski konuları okudum ) yapmayın yaşınız genç ne ruh dengenizi nede sizi kullanmasına izin vermeyin terapi alın başka uğraşılar bulun lütfen yapmayın bunu yazıktır günahtır sizide bi anne dünyaya getirdi
Bence değil adam bencil, kaba başka sorunları da var. Ama karşısında gerçekten iyi bir adam olsa ona da bir şekilde niye aramadın vs şoylesin falan der yani.Sanki adam kusursuz, harikulade, herkesin aşık olduğu bir insan.
Sevgisiz ilgisiz birine bu denli kolay olmamalıCinselliği zor yapınca neler oluyor mesela :)
Bayılıyorum şu seksi "kendini kullandırma" kıstası olarak gören zihniyete![]()
Sorun kendisinde de zaten. Adam tırt bir vatandaş, kadın da kişisel alanının ne olduğunu bilmediğinden, bir hanzonun ilgisine bağımlı. Kadın bakış açısını değiştirmediği sürece hayatına giren hanzo tipi değişmeyecek, isimleri, tipleri değişecek sadece.Adamdan kurtulursa hiçbir derdi kalmayacak oysa sorunu kendinde sanıyor