• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi bu adam beni seviyor mu? Her şeyde yanımda olan bu kişi ilgisizsin dediğimde tahammülü kalmıyor . Lütfen yardımcı olun ? :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önceki ilişkimdi artık tanıyorsunuz . Uzun zamandır çok güzel gidiyordu . Bana hatta bu süreçte iki kere çiçek aldı . Kardeşim ev taşıyacağım için yanıma geldi , onunla tanıştı. İş yerinin yanına taşındığım için birlikte öğle yemeklerine geldik . Sonra karantinaya girdi. Geçen hafta cumartesi bugün içinde yarın senin yanındayım birlikte kahvaltı yaparız çok özledim seni diye hayaller kuruyordu. Cuma iş çıkışı köyden akrabalar gelmiş onların yanına gittim eve gelene kadar saat 12 oldu 4 saatte beni sadece 1 kere aradı ve çok az mesaj atmış . Ertesi gün yani dün ona bana karşı çok ilgisizsin dedim haksız mıyım dedim sadece haksızsın yazmış . Üzerine aradım açmadı . Tam 13 kere aralıklar aradım ve watsaptan mesajlar attım o can havliyle o zaman bir daha yazma görmüşsün cevap vermemişsin diye . Sonra telefonumu kapattım her yerden de sildim . Ancak hala ne bir arama ne bi mesaj hiç bir şey yok . Gerçekten o kadar üzüldüm ki saçmalık resmen . Sizce bana gösterdiği bu ilgi mi . Ona kalsa bana çok ilgi gösteriyor . Ama hala ulaşmaya çalışmıyor . Gerçekten bu şehir de yapayalnızım. Tutunacak en yanlış dalı seçtim kendime .. ne yapmam gerekiyor şu saatten sonra
Yüz defa söyledik, anlamadın.
Bin defa daha söylesek yine anlamayacaksın 🤦🏻‍♀️

Bu adam seninle ciddi düşünmüyor. Seni sevmiyor...
Seninle sadece güzel vakit geçiriyor, gerek cinsel manada gerek maddi anlamda seni kullanıyor. Şu adama karşı bir kere olsun ağırlığını koyamadın ki...
Adam hep şunu düşündü, zatenn ne yaparsam yapayım Zorunlu'ya bir gülüşüm onu bana yeniden getirir, yani çabalamaya gerek yok her türlü cepte zaten

Önceki ilişkimdi artık tanıyorsunuz . Uzun zamandır çok güzel gidiyordu . Bana hatta bu süreçte iki kere çiçek aldı . Kardeşim ev taşıyacağım için yanıma geldi , onunla tanıştı. İş yerinin yanına taşındığım için birlikte öğle yemeklerine geldik . Sonra karantinaya girdi. Geçen hafta cumartesi bugün içinde yarın senin yanındayım birlikte kahvaltı yaparız çok özledim seni diye hayaller kuruyordu. Cuma iş çıkışı köyden akrabalar gelmiş onların yanına gittim eve gelene kadar saat 12 oldu 4 saatte beni sadece 1 kere aradı ve çok az mesaj atmış . Ertesi gün yani dün ona bana karşı çok ilgisizsin dedim haksız mıyım dedim sadece haksızsın yazmış . Üzerine aradım açmadı . Tam 13 kere aralıklar aradım ve watsaptan mesajlar attım o can havliyle o zaman bir daha yazma görmüşsün cevap vermemişsin diye . Sonra telefonumu kapattım her yerden de sildim . Ancak hala ne bir arama ne bi mesaj hiç bir şey yok . Gerçekten o kadar üzüldüm ki saçmalık resmen . Sizce bana gösterdiği bu ilgi mi . Ona kalsa bana çok ilgi gösteriyor . Ama hala ulaşmaya çalışmıyor . Gerçekten bu şehir de yapayalnızım. Tutunacak en yanlış dalı seçtim kendime .. ne yapmam gerekiyor şu saatten sonra
IBAN bilgilerimi atıyorum. Tedavi ücretini yatırın artık. Hesap kabardı

Daha da eski konuklarımıza gittim şimdi.Maziniz çok uzun zamandır yok sanırım çünkü sürekli köyden biri ya da görücü usulü biri diye başka kişilerden de bahsediyorsunuz.Konu sadece burada bahsettiğiniz ilgisizlik değil sanki.Belki aranızda sandığınız kadar sevgi anlamında ciddi bir şey yoktur.Yanlis bir kelime kullanmak istemiyorum.Aranizdaki bağ sevgi dışında başka bir bağ ise de çok da aşırı ilgi beklememek lazım sanki

Mesafe koymaya başlayın sildiz engellediniz madem kaldırmayın yokluğunuzu fark etmesi için zaman tanıyın çook çepte muamelesi görmüşsünüz biraz esrarengiz olsanız
Zaten size ulaşmak isterse ulaşır böyle bir zahmette bulunmuyorsa Aliye kibarca baybay demesini bileceksiniz kendinizi çok sevin önce

Ne güzel işiniz var mesleğiniz var yaşınız genç neden önünüze bakmıyorsunuz neden kıymetinizi bilmiyorsunuz ve neden sizi sevmeyen bir adamı hayatınızda tutuyorsunuz korkmayın tek kalmazsınız evren boşlukları sevmez boşaltınki başkalarınada yer açılsın üstelik sevildiğinizden siz bile emin değilsiniz gururunuz olsun saygınız sevginiz olsun ve bu kadar rahat cinselliğiniz olmasın( eski konuları okudum ) yapmayın yaşınız genç ne ruh dengenizi nede sizi kullanmasına izin vermeyin terapi alın başka uğraşılar bulun lütfen yapmayın bunu yazıktır günahtır sizide bi anne dünyaya getirdi

Ooo pasta olayını da okudum. Adam gamsız, rahat gayet huzurlu yani. Sizin orada olduğunuzdan da pek emin, sizin takıldığınız şeyler yok hükmünde.
Ayrıca saat sayarak arama kaydı tutmak nasıl bi takıntıdır ya. Acil biçimde kişisel alanınızı kurmanız lazım.

Kendinize acıyın bırakın elin adamını kendinizi çözün kitaplar okuyum kişisel gelişim kitapları sizi yürekten seven kavuşmak ister kullanmak değil yuva kurmak ister masum gerçek sevgi böyledir diğeri iki türlü iyilik getirmez sizde sevsin istiyorsunuz kurtulun acıysa çekin ama kurtulun

Ooo pasta olayını da okudum. Adam gamsız, rahat gayet huzurlu yani. Sizin orada olduğunuzdan da pek emin, sizin takıldığınız şeyler yok hükmünde.
Ayrıca saat sayarak arama kaydı tutmak nasıl bi takıntıdır ya. Acil biçimde kişisel alanınızı kurmanız lazım.
Adamdan kurtulursa hiçbir derdi kalmayacak oysa sorunu kendinde sanıyor

Ne güzel işiniz var mesleğiniz var yaşınız genç neden önünüze bakmıyorsunuz neden kıymetinizi bilmiyorsunuz ve neden sizi sevmeyen bir adamı hayatınızda tutuyorsunuz korkmayın tek kalmazsınız evren boşlukları sevmez boşaltınki başkalarınada yer açılsın üstelik sevildiğinizden siz bile emin değilsiniz gururunuz olsun saygınız sevginiz olsun ve bu kadar rahat cinselliğiniz olmasın( eski konuları okudum ) yapmayın yaşınız genç ne ruh dengenizi nede sizi kullanmasına izin vermeyin terapi alın başka uğraşılar bulun lütfen yapmayın bunu yazıktır günahtır sizide bi anne dünyaya getirdi
Cinselliği zor yapınca neler oluyor mesela :)
Bayılıyorum şu seksi "kendini kullandırma" kıstası olarak gören zihniyete :KK50:

Sanki adam kusursuz, harikulade, herkesin aşık olduğu bir insan.
Bence değil adam bencil, kaba başka sorunları da var. Ama karşısında gerçekten iyi bir adam olsa ona da bir şekilde niye aramadın vs şoylesin falan der yani.
Düzgün bir ilişki tutturamaz. Konu sahibi gerçekse bir an önce kendisi için bir şeyler yapmalı. Böylece bu adamı da bırakır.

Adamdan kurtulursa hiçbir derdi kalmayacak oysa sorunu kendinde sanıyor
Sorun kendisinde de zaten. Adam tırt bir vatandaş, kadın da kişisel alanının ne olduğunu bilmediğinden, bir hanzonun ilgisine bağımlı. Kadın bakış açısını değiştirmediği sürece hayatına giren hanzo tipi değişmeyecek, isimleri, tipleri değişecek sadece.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X