• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi bu adam beni seviyor mu? Her şeyde yanımda olan bu kişi ilgisizsin dediğimde tahammülü kalmıyor . Lütfen yardımcı olun ? :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam kusursuz demiyorum .
13 kere aramak nedir ama ya.
Ben olsam basarım engeli .
Doğru düzgün davranmayı bilmeyen bir insanla yola çıkılır mı?
Piskopat gibi davranmayın insanlara
Ben mi davrandim abla🤣🤣🤣
Adami tanısanız engeli basmayacagini bilirdiniz.

582CFDF9-571B-43B8-AC2D-050CE899CEC9.webp

Önceki ilişkimdi artık tanıyorsunuz . Uzun zamandır çok güzel gidiyordu . Bana hatta bu süreçte iki kere çiçek aldı . Kardeşim ev taşıyacağım için yanıma geldi , onunla tanıştı. İş yerinin yanına taşındığım için birlikte öğle yemeklerine geldik . Sonra karantinaya girdi. Geçen hafta cumartesi bugün içinde yarın senin yanındayım birlikte kahvaltı yaparız çok özledim seni diye hayaller kuruyordu. Cuma iş çıkışı köyden akrabalar gelmiş onların yanına gittim eve gelene kadar saat 12 oldu 4 saatte beni sadece 1 kere aradı ve çok az mesaj atmış . Ertesi gün yani dün ona bana karşı çok ilgisizsin dedim haksız mıyım dedim sadece haksızsın yazmış . Üzerine aradım açmadı . Tam 13 kere aralıklar aradım ve watsaptan mesajlar attım o can havliyle o zaman bir daha yazma görmüşsün cevap vermemişsin diye . Sonra telefonumu kapattım her yerden de sildim . Ancak hala ne bir arama ne bi mesaj hiç bir şey yok . Gerçekten o kadar üzüldüm ki saçmalık resmen . Sizce bana gösterdiği bu ilgi mi . Ona kalsa bana çok ilgi gösteriyor . Ama hala ulaşmaya çalışmıyor . Gerçekten bu şehir de yapayalnızım. Tutunacak en yanlış dalı seçtim kendime .. ne yapmam gerekiyor şu saatten sonra
O yüzden de adamın g... kaldır ve asla indirme yapış ve öylece adamı kanser et tabi kendinide brovo bacım

Birde.çevrimiçi ve bana yazmıyor birini buldu galiba demişsiniz demekki engelleri kaldırdınız boş zaman kaybısınız yorumları dikkate de almıyorsunuz

4 saatte beni sadece 1 kere aradı ve çok az mesaj atmış . Ertesi gün yani dün ona bana karşı çok ilgisizsin dedim haksız mıyım dedim sadece haksızsın yazmış . Üzerine aradım açmadı . Tam 13 kere aralıklar aradım ve watsaptan mesajlar attım o can havliyle o zaman bir daha yazma görmüşsün cevap vermemişsin diye . Sonra telefonumu kapattım her yerden de sildim . Ancak hala ne bir arama ne bi mesaj hiç bir şey yok .
:işsiz::işsiz::işsiz:

Buradan bütün eski sevgililerime sesleniyorum. :D Heykeli dikilecek kadındım değer bilmediniz. :D

Ya bu nedir Allah aşkına? Beni bu kadar darlasalar ben bırak aramayı eğer bana ulaşabileceği beni engellemediği bir yer kaldıysa ondan önce ben engellerdim. :D Adam sizinle iletişimde olmak istemiyor siz diyorsunuz ki beni merak etmedi. Neden acaba? :işsiz:

Ay inanamiyorum. Saka gibi bir konu. 4 saatte 1 kere arayip, mesajlar atmasi ilgisizlik mi oluyor? Sok oldum. Ne yapmasini bekliyordunuz? Saat basi veya yarim saatte bir aramasini mi? Psikolojik rahatsizligi olmayan kimse surekli iletisim halinde dakka basi mesajla bilmem neyle ugrasmaz. Bana fenalik geldi beklentilerinizden

:işsiz::işsiz::işsiz:

Buradan bütün eski sevgililerime sesleniyorum. :KK70: Heykeli dikilecek kadındım değer bilmediniz. :KK70:

Ya bu nedir Allah aşkına? Beni bu kadar darlasalar ben bırak aramayı eğer bana ulaşabileceği beni engellemediği bir yer kaldıysa ondan önce ben engellerdim. :KK70: Adam sizinle iletişimde olmak istemiyor siz diyorsunuz ki beni merak etmedi. Neden acaba? :işsiz:
Kız adamın ç.kü çalışmıyor, tam ilişkiye girmiyor sürtünüp tatmin oluyor, kadını şişme bebek gibi kullanıyor, kumar borçları var, zorunlunun omzunda eski sevgilisine ağlıyor, elini cebine assla atmıyor, kadının evine gelip sürtünüp çayla keki gömüp gidiyor. Zorunlu en sonunda eni konu isyan etse biraz saçını okşuyor o kadar. Adamın iletişimde olmama lüksü var mı sence? :D

26 yasinda, hayatin basinda bir kadinsiniz. ipsiz sapsiz adamin kendisine faydasi olmaz ki size olsun. ayrica bu ne kadar ilgi acligi? bu neyin yoksunlugu?

biraz kendinize guvenin, ozguvenli olun ve cinsiyeti erkek olan her insani hayatiniza almaktan vazgecin.

biraz kendinizi dinleyin, cevrenizi gozlemleyin. karsiniza cikan insandan cok beklentiye girmeyin. kendi kendinize yetebilmeyi ogrenin.

yazik gunah valla bu yasta bu kadar sacma dertle basinizi agrittiginiza degmez.

Kız ben bile kocami ikince kez aramıyorum.Cunku neden arayayım.İsi varsa elbette döner.13 kez aramak nedir? Takıntılılar gibi.Hic hoş değil.Yapmayin kendinizle ilgilenin.Calisiyormussunuz da.Evli değilsiniz.istemiyorum,kafamı dinleyeceğim,düşüneceğim deyip kendinizi geri çekin.Anlattiklariniz normal mi sizce? Bu kadar takmaya değer mi acmiyorsa aramayın.Engelliyorsaniz engeli kaldırmayın.Sayet ben olsam engelleme zahmetinde dahi bulunmam cevap vermiyorsa siz de cevap vermeyin,geç cevap verin.Ay ne takıyorsunuz bu kadar bekarsiniz.olmadi niye söylüyorsunuz ki.bu kadar kıymetsiz olmayın.kiymet veren kişi her halinden belli olur

Yani ilgi diye 😭 ağlamak da .. 4 saatte bir aramak cok normal. Üstüne msj da atmıs. Günler geçmemiş ki. Zaman oluyor bazen 6-7 saat haberleşemiyo insan ne bu hep bekleme hâli? Üstüne defalarca arayıp rest çekmişsiniz. Tavşan dağa küsmüş misali.. amannnn

Kızzz dalga geçmeyin adam cidden aşık bence. Yoksa kim katlanır kendini pespeşe 13 kez arayan üstüne mesajlar döşeyen birine.
Ayrıca "can havli''yle mesajlar atmak nedir yaa asgajja duyan da ölüm döşeğinde sanacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X