- 3 Şubat 2018
- 6.774
- 25.631
- 548
- 28
- Konu Sahibi zorunlualann
Zorunlualan geri dönmüş…
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooovv aman Allah’ımKız adamın ç.kü çalışmıyor, tam ilişkiye girmiyor sürtünüp tatmin oluyor, kadını şişme bebek gibi kullanıyor, kumar borçları var, zorunlunun omzunda eski sevgilisine ağlıyor, elini cebine assla atmıyor, kadının evine gelip sürtünüp çayla keki gömüp gidiyor. Zorunlu en sonunda eni konu isyan etse biraz saçını okşuyor o kadar. Adamın iletişimde olmama lüksü var mı sence?![]()
Sevgililer gününde yani dün çiçek göndermiş . Onun üzerine teşekkür ettim bana sadece rica ederim sevinmene sevindim yazmış o kadar bir saat sonra dönmüş mesajıma . Yani anladım ki ben onun için bir hiçimaradı mı adam zorunluu?bu adamdan sana sevgili olmaz eş olmazzz ne zaman anlayacaksın acaba?daha ne yapmasını bekliyorsun bu toksik adamınn?
Bu nasıl bir bakış açısıSevgililer gününde yani dün çiçek göndermiş . Onun üzerine teşekkür ettim bana sadece rica ederim sevinmene sevindim yazmış o kadar bir saat sonra dönmüş mesajıma . Yani anladım ki ben onun için bir hiçim
Bakış acisi mi bibiBu nasıl bir bakış açısıadam çiçek göndermiş ama mesajıma 1 saat sonra cevap verdi diye ben bir hiçim mi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Çiçek gönderip hiç iletişime geçmedi benimleBu nasıl bir bakış açısıadam çiçek göndermiş ama mesajıma 1 saat sonra cevap verdi diye ben bir hiçim mi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bakış mıııı asdkfhşhjBakış acisi mi bibi![]()
Şu an işteyim moralim bozuk . Hiç bir şey istemiyorum . Bütün enerjim çekilmiş gibi hissediyorum . Onu gördüm sabahtan günaydın bile demedi bana . Haftaya bulunduğu konum değişecek hiç istemediği bi yere geçecek . Morali bozuk sanırım . Bana diyor herkes yaz diye ama her yerden engelledim yazmamak için gerçekten çok üzülüyorum . Ben hayatımda ilk kez bu kadar takıyorum. Oda emek verdiğim için düşünsenize her gün birlikteydik . Öğlen yemeklerinde bile . Şimdi o kişi yanımda yok bu şehirde yapayalnızım . Ağlamak istemiyorum ama çok yoruldum artık . Hala mesaj atmadı ulaşmaya çalışmadı . Yanıma gelmedi . Benim için çabası yok görmüyorum çabasınıBir çok kişi zorunlu nun üzerine gitmiş ve bencede haklılar. Yani 13 kere aramak falan abartı. Ama diğer taraftan zorunlu haklısın istenmediğini düşünmekte. Adamın seni sevdiğine emin olmak istiyorsun ama sevmiyor bacım. Sevse emin olurdun zaten. Emin olsan zaten bu kadar adamın peşine düşmezsin. İşte burda biraz gurur devreye girmeli. Adam tarafından sadece kullanıldığını kabullenip, artık bu adama emek vermeyi bırakıp arada ki iletişimi bıçak gibi kesmelisin. Sen böyle yapınca emin ol o geri dönecek. Hatta seni tekrar kandırmak için yalansan ilgi sevgi gösterecek ama tut kendini. Yeter ya bas tekmeyi bu adama. D
İşte şu an yapman gereken tek şey durumu kabullenip artık bırakman. Yine acını yaşa ama gururlu bir şekilde dur. İnan mesela bende iyi değilim. Bende boşanalı 10 ayı geçti ama hala iyi olmadım. Havalar güzel herkes kocasıyla sevgilisiyle kol kola gördükçe moralim bozuluyor canım sıkılıyor. Çünkü bende bunları yaşadım ve hala yaşamak istiyorum ama aday yok. Kocadan da boşandık. Boşanmış biri olarak bazı şeyleri yaşamak eskisi kadar kolay değil. Yaşım 27 ama gönül yaşım hala 18. İçim hala her şeyi canlılıkla yaşamak istiyor. Benimde moralim bozuk işte boşandığım ilk zamanlarda böyleydi ama bir kere olsun mesaj atmadım aramadım yalvarmadım. O geri döndü paramparça olduğum halde dimdik durdum. Yani demek istediğim acını kendinde yaşayabilirsin. Ha eski eşime karşı benimde senin gibi davrandığım zamanlar olmuştu. Zaten ilişkide benim tek hatam buydu. Kıskanç ve takıntılı bir dönemim olmuştu. Ben sevilmediğimi hissettiğim için bu duyguları yaşamıştım. Sevdiğini söylüyordu ama içten hissedemiyordum. Beni başkalarıyla kıyaslıyordu diye kıskanıyordum. Karşıma düzgün biri çıksa şefkatli sevgi dolu böyle olmam eminim. Belki seninde böyle takınlılı davranma sebebin vardır bi kendini sorgula. Verilmesi gereken sevgi ilgi şefkat her ne ise verilmiyorsa, gerektiğinden az veriliyorsa kadınlarda böyle takıntılı durum atakları olabiliyor. Sanki zorla alınabilirmiş gibi. Ama alınmıyor maalesef bu davranışlar araya daha da uzaklık koyuyor. Bu ilişkiden istediğini alamadığını kabul edip yoluna bakmalısın bir an önce.Şu an işteyim moralim bozuk . Hiç bir şey istemiyorum . Bütün enerjim çekilmiş gibi hissediyorum . Onu gördüm sabahtan günaydın bile demedi bana . Haftaya bulunduğu konum değişecek hiç istemediği bi yere geçecek . Morali bozuk sanırım . Bana diyor herkes yaz diye ama her yerden engelledim yazmamak için gerçekten çok üzülüyorum . Ben hayatımda ilk kez bu kadar takıyorum. Oda emek verdiğim için düşünsenize her gün birlikteydik . Öğlen yemeklerinde bile . Şimdi o kişi yanımda yok bu şehirde yapayalnızım . Ağlamak istemiyorum ama çok yoruldum artık . Hala mesaj atmadı ulaşmaya çalışmadı . Yanıma gelmedi . Benim için çabası yok görmüyorum çabasını