• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi bu ayıp mı değil mi

O zaman senin kv bunu yaptıysa , sana yapmış olsaydı birşeyler bunların lafını yapacak cinsten bir insan demek ki.
Eşinle aran iyiyse takma gitsin.

Sen de ona yapmazsin birsey olur biter.

Ne kadar az beklenti o kadar az hayalkirikligidir.

Hiiiiiicc ilgilenme kafaya takma
Cunku yapacagin birsey yok

Valla en iyisi dediğiniz gibi lafı geçince kibarca bir şekilde söylemek o kadar da acınacak halde olmadığını ama ben onu da yapamam kıyıp. Kendi kendime sinirlenip gelir size yanarım anca :)

Bi altın takmaya para yok 30 bin liralık araba almaya para var. Çelişkili,düşündürücü, sinir bozucu. Boşver almasın parası kendinin olsun. Hatta allah daha çok versin. Ay 18 yaşındayım burdaki durumları gördükçe evlenmek istemiyorum.

Aman takmasın çok elzem değil
Ama dalga geçer gibi üzülüyorum mu diyor ya bir de:kızgın:
Kesin o arabayı hem şuan ki rahatlığı hem de ilerde satıp hastalıkta falan yatırım amaçlı olsun diye almıştır
Ama insan biraz utanır ya büyük konuşmak istemiyorum ama insan sinirleniyor ya :sinirli:
Neyse ilerde sizden para veya yardım talep ederse arabanı satsana anne dersiniz
En azından zulasını açık etti.

Cok iyi anliyorum.
Insanlarda hic mi torun sevgisi yok?
Sevgi taki ile mi olur diyecek olanlar olabilir.
Sorun o degil tabii ki. Gonulden birseyleri yapmak sorun... Bu zamana dek takiyi gectim . torununa icinden gelip bir oyuncak ya da bisi almamistir eminim .

Herkesin ayibi kendine hic uzme kendini

Cok iyi anliyorum.
Insanlarda hic mi torun sevgisi yok?
Sevgi taki ile mi olur diyecek olanlar olabilir.
Sorun o degil tabii ki. Gonulden birseyleri yapmak sorun... Bu zamana dek takiyi gectim . torununa icinden gelip bir oyuncak ya da bisi almamistir eminim .

Herkesin ayibi kendine hic uzme kendini
Doğum öncesi bir hastane çıkışı almıştı, inanın giydirilecek gibi değil. Kumaşı kayış gibi. Ona rağmen giydirdim bol bol kayınvalide mutlu olsun diye. Bir kez olsun elim boş gitmedim. Eşim gittiği zaman hep tembihledim "annen şunu sever şundan al" diye. Karşılık beklemiyorum ama yalandan ağlamalar üstüne bide bu araba, insan hiç mi kıymet görmüyorum diyor.

• Beğen
Reactions: KV_
Doğum öncesi bir hastane çıkışı almıştı, inanın giydirilecek gibi değil. Kumaşı kayış gibi. Ona rağmen giydirdim bol bol kayınvalide mutlu olsun diye. Bir kez olsun elim boş gitmedim. Eşim gittiği zaman hep tembihledim "annen şunu sever şundan al" diye. Karşılık beklemiyorum ama yalandan ağlamalar üstüne bide bu araba, insan hiç mi kıymet görmüyorum diyor.
Buna yakin modeli bende var :KK70:
Hic takma inan degmez.
Cocuk buyudukce bir de ozledim vs agiz ucu demeler oluyor :KK70: gel gor mani mi var diyoruz. Laf :KK70:
Can cikmadan huy cikmaz..

Ha birde o cimri kaynana de ki; hani çok üzülüyorum filan deyince. Valla bende yaşlı insanların aldığı şeylere çok üzülüyorum ordan burdan arttırıp bi şey alıyorlar daha 2-3 ay bineme den hop sandala binip karşıya geçiyorlar. Sonra da arkada kalanlar arabanın tozunu dumanını artırıyorlar de. Of çok gıcık oldum kaynanaya. Bi de bunların sömürgen modelleri var gem para harcamıyor hem senden sömürüyor sanki öteki dünyaya götürecek.

Buna yakin modeli bende var :KK70:
Hic takma inan degmez.
Cocuk buyudukce bir de ozledim vs agiz ucu demeler oluyor :KK70: gel gor mani mi var diyoruz. Laf :KK70:
Can cikmadan huy cikmaz..
Valla o kısma girersem çıkamam, çok dertliyim. İki defa geldi. Birinde üç günlük kızımı düşürdü gitti kaçarak. İkincide bir aylıkken ağzından öptü. Gelmesin daha iyi.

Ha birde o cimri kaynana de ki; hani çok üzülüyorum filan deyince. Valla bende yaşlı insanların aldığı şeylere çok üzülüyorum ordan burdan arttırıp bi şey alıyorlar daha 2-3 ay bineme den hop sandala binip karşıya geçiyorlar. Sonra da arkada kalanlar arabanın tozunu dumanını artırıyorlar de. Of çok gıcık oldum kaynanaya. Bi de bunların sömürgen modelleri var gem para harcamıyor hem senden sömürüyor sanki öteki dünyaya götürecek.
Yaa gülmeyim diyorum ama valla doğru. Bir de her telefonda para diye ağlar da ağlar.

• Beğen
Reactions: KV_
Ahhj canim ahhh zamanla sen de pisersin sen de olursun merak etme. Ben de ilk zaman tipki senin gibiydim. Simdi koca benden habersiz bir lokma goturup bir kurus verirsen zehir zikkim olsun onlara diyorum. Niye mi?
Cunku hamileyken bana onunalma bunu alma ven alacagim torunuma deyip de alisveruse gittigimiz zaman 250 tl tutunca ayy cok oldu birazini birakalim dedigi icin.
Niye mi? Cunku pazara giderken anne cocuga da muz alir misin demem sonrasinda gelip ogluma oglum sana muz alacaktim ama kilosu 8 tly di deyip ardindan tufanda karadut almis olmasi ve onun kilosu 9 tl oldugu icin. Ki esim pazar alisversi icin para vermisti ona.
Niye mi? Yazlik ev dokuluyor ama para yok boyanmasi lazim diye aglayip 1500 tl ye esime boyattirdiktan sonra kendi kislik evi icin boya secmeye oturdugu icin.
Niye mi? Cunku elektrik faturasi geldi babanin kartlar bloke odeyemiyor diye aglayinca benim esime babana destek cik demem ve faturasini yatirmamdan 2 gun sonra gidip kendisine altin varakli baharat takimi ve klizet firca seti aldigi icin.
Ben mi yooo sinir olmuyorum. Bogazlamak istemiyorum tabi ki yaptigi ayip degil.
Gec bacim gec o ayaklariii bundan sonra zirnik koklatmam vallahi. Simdiye kadar bana ayip etti ama kimsenin ruhu duymadi bu saatten sonra da ben ayip edeyim cok mu?

Ayıp mı? Tabiki ayıp. Kayınvalideniz densizlik yapmış.
Ama siz huzurlu ve mutluysaniz bosverin gitsin.
Allah huzurunuzu artırsın yeter.

oha ben şok. siz hep iyi niyetinizle şeyapıb o gitsin sözde üzüldüm ettim deyip araba alsın.

boşverin.

Back
X