Şimdi bu çocuk niye yazdı

merveicx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
1.551
111
123
27
Daha önce konusunu açmıştım eski sevgilim beni arayıp hakaretler etmişti. Ben de ona çok ağır sözler kullanmıştım. Dün beni aradı ve özür diledi. Psikiyatriye gidiyorum ilaçlar kullanıyorum ruh sağlığım iyi değil yeni yeni toparlıyorum dedi. Düşman değiliz seninle arkadaşça oturup konuşuruz yine dedi. Bana buluşma teklif etti gel birlikte proje çizelim dedi yardımcı oluruz birbirimize. Üniversite son ve bitirme projemiz var. O normalde mezun olacaktı tekrar alıyor bu dersi kaldığı için. Hocalarda yine bırakabiliriz demişler. Benim aklıma şey geldi direkt gel proje çalışalım diyince ders için kullanacak gibi. Ben müsait değilim dedim istemedim zaten. O kadar hakaret olaydan sonra niye böyle bi şey yaptı anlamadım

belki psikiyatristinin önerisidir
ben çevremde bazı psikoloh/psikiyatrların bu tarz tavsiyelerde bulunduğunu duydum
ha ne kadar etik onu bilemem

Seni duygusal olarak manipule edecek. Ona acımanı sağlayıp projesinde yardımcı olmanı isteyecek. O arada aranız düzelirse bir umut yine ilişkiniz başlayacak ve sen yine hasta bir adamı duzeltmeye uğrasıp adam etmeye çalısırken bulacaksın kendini.
Senin bir çıkarın yok bu işte. Arkadaş kalsan sana bir yararı değil zararı olacak boşver hiç yaklasma.

Yok zaten kabul etmedim yaptıkları ve söylediklerini unutamıyorum çünkü

Sorunun cevabını kendin vermişsin işte, ders yaptırcak başka enayi bulamamış.

Ders bahane sanki yeniden bir araya gelmek istiyor gibi geldi

Yumuşayacak gibisin yumuşama.benim de psikolojimin çok bozuk olduğu zamanlar oldu ama kimseye telefon edip hakaret falan etmedim.kendi çapımda evde uyudum, yattım.

Yumuşayacak gibisin yumuşama.benim de psikolojimin çok bozuk olduğu zamanlar oldu ama kimseye telefon edip hakaret falan etmedim.kendi çapımda evde uyudum, yattım.
Zaten bi his kalmamış ona karşı konuşurken bile çok sıkıldım hep o konuştu zaten eskiden olsa koşa koşa giderdim

Ben ayrıldıktan sonra çok kez olmak istedim ama o hiç istemedi hep reddetti üstüne hakaretler etti şimdi ne oldu da özlesin

Kacan her zaman kovalanir sen birakinca kiymetini anlamisdir

boşta kalmış işi düşünce de hemen sana yazmış olay bu

Proje bahane canına zarar da verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…