• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi Bu Durum Sorun Mu Değil Mi?

Bu durum iki aileyi de germiyorsa bence normal Üstünüzden yükü kaldırıyorsa ne mutlu size. Ama haftasonları veya haftada 1 kendiniz yemek yapabiliyorsanız yapılıp kv kp çağırılabilir. Veya maaş alındığında dışarı yemeğe çıkarılabilir.

Minnet duygusu demişsiniz. Çok doğru bu. Bu duygusu körelip yediği kaba mıçan insanlardan değilsiniz.Hacı sofralarınız olur inşallah. :KK36:

Normal olabilir mi ya, kesinlikle kendi düzeninizi kurmalısınız. Kimse bişey demese ben asla istemezdim, sonuçta evlilik çekirdek aile olmak, eşine yemek hazırlamak, bazen birlikte aç kalmak demek diil mi ..

Sıradan şeyler işte.

Çay salça toz şeker kıyma tavuk yumurta tereyağ sıvıyağ
yoo sadece yemek yiyoruz bir saat duruyorum en fazla masayı kurma süresi dahil. sonra evime geçiyorum. alışverişide onlar yapmış oluyo çalıştığım için. sizce alışveriş yaparsam ne tür şeyler alayım.

Bana göre hoş değil. Şimdi tatlı geliyor elbette yemeğe uğraşmamak falan ama uzun vadede eşinizle baş başa olmayı özleyeceksiniz. Alışkanlığa döndüğünde kırılması da daha zor olur. Haftada iki üç gün olsa neyse de her gün ama her gün... bilemedim. Çekirdek aile baş başa da kalmanız gerekir. Ki yemek yapmak beraber baş başa yemek de keyifli.

Halinizden memnunsaniz gayet normal.
Arada basbasa yemek de gerekir ama.

Back
X