Merhabalar kk uyeleri.10 yillik evliyim ikiz 2 yasinda kuzularim var.konu kayinvalidem.evimizde yapilan butun harcamalardan rahatsiz oluyor oglunun parasi gidiyor diye.en sonuncusunu belirteyim kizlarima dogum gunu yapicam nasipse coronadan dolayi yapamadik ne mevlut ne bisey hicbisey dedikki bir yere gidelim 20 25 kisi onden yemek yiyelim yani isim veremiyorum reklam mi olur bilmiyorum uygun fiyatli biyer arkadan pasta keseriz hep birlikte oluruz.kendisi soyledgimde kem kum etti anladim.sesimi cikarmadim.gevtigimiz gunlerde evimize robot ve kirutma aldik 2 3 laf soktu sesimi cikarmadim.ama anliyorum oglunun parasi gidiyor diye yapiyor.bu arada daha onceden calisiyordum
tup bebek ile ikizlerimiz olunca ara verdim.esim memur.dunde gorumcem arayip bizde yapin falan demis esime esimde biz boyle ozendik demis ama hazmedemiyorim.bu arada ondan 1 kurus beklentimiz hicbizaman olmadi daha cok biz yapmisizdir sorun etmezdim hic ama artik sorun edecegim sanirim cok uzuldum niye boyle yapiyor diye.sorum su sizcce tepki vermelimiyim yoksa bisey olmamis gibi devammi etmeliyim.