Simdi bunlar normalmi benmi abartiyorum..lutfen bir fikir bir bakis acisi😑

Benim zoruma gidiyor cok ben senelerce calistim asla benim senin demedim.ya hangi birini anlatsam.mizacimda oyle inadina yapayim olayi yoktur ama artik olucak sanirim zorla beni olmadigim kaliplara sokucak
İnanın ben de böyle bir insan değildim beni bu hale onlar getirdi🤭 gereksiz tevazu karşımdakinin kendini bi halt sanmasına sebep oldu şimdi her yorum yaptığında ben öyle uygun gördük diyorum aval aval suratıma bakıyor. Evlendiğim ilk yıl kocamla yaz tatiline çıktığımda bana sen daha önce denize girmiş miydin dedi 😂😂 sanki mağaradan yeni çıktım kocam dünyayı gezdirecek bana. Bizim yazlığımız var her yaz giderdik diyince şaşırdı Hasbam.. sülalesinde çalışan tek kadın benim şimdi çalışmayınca koca parası yiyorum sanıyor.

Merhabalar kk uyeleri.10 yillik evliyim ikiz 2 yasinda kuzularim var.konu kayinvalidem.evimizde yapilan butun harcamalardan rahatsiz oluyor oglunun parasi gidiyor diye.en sonuncusunu belirteyim kizlarima dogum gunu yapicam nasipse coronadan dolayi yapamadik ne mevlut ne bisey hicbisey dedikki bir yere gidelim 20 25 kisi onden yemek yiyelim yani isim veremiyorum reklam mi olur bilmiyorum uygun fiyatli biyer arkadan pasta keseriz hep birlikte oluruz.kendisi soyledgimde kem kum etti anladim.sesimi cikarmadim.gevtigimiz gunlerde evimize robot ve kirutma aldik 2 3 laf soktu sesimi cikarmadim.ama anliyorum oglunun parasi gidiyor diye yapiyor.bu arada daha onceden calisiyordum tup bebek ile ikizlerimiz olunca ara verdim.esim memur.dunde gorumcem arayip bizde yapin falan demis esime esimde biz boyle ozendik demis ama hazmedemiyorim.bu arada ondan 1 kurus beklentimiz hicbizaman olmadi daha cok biz yapmisizdir sorun etmezdim hic ama artik sorun edecegim sanirim cok uzuldum niye boyle yapiyor diye.sorum su sizcce tepki vermelimiyim yoksa bisey olmamis gibi devammi etmeliyim.
Agzini bile açtırma hiç kimsenin.

Merhabalar kk uyeleri.10 yillik evliyim ikiz 2 yasinda kuzularim var.konu kayinvalidem.evimizde yapilan butun harcamalardan rahatsiz oluyor oglunun parasi gidiyor diye.en sonuncusunu belirteyim kizlarima dogum gunu yapicam nasipse coronadan dolayi yapamadik ne mevlut ne bisey hicbisey dedikki bir yere gidelim 20 25 kisi onden yemek yiyelim yani isim veremiyorum reklam mi olur bilmiyorum uygun fiyatli biyer arkadan pasta keseriz hep birlikte oluruz.kendisi soyledgimde kem kum etti anladim.sesimi cikarmadim.gevtigimiz gunlerde evimize robot ve kirutma aldik 2 3 laf soktu sesimi cikarmadim.ama anliyorum oglunun parasi gidiyor diye yapiyor.bu arada daha onceden calisiyordum tup bebek ile ikizlerimiz olunca ara verdim.esim memur.dunde gorumcem arayip bizde yapin falan demis esime esimde biz boyle ozendik demis ama hazmedemiyorim.bu arada ondan 1 kurus beklentimiz hicbizaman olmadi daha cok biz yapmisizdir sorun etmezdim hic ama artik sorun edecegim sanirim cok uzuldum niye boyle yapiyor diye.sorum su sizcce tepki vermelimiyim yoksa bisey olmamis gibi devammi etmeliyim.
Kayınvalide ile mi yasiyorsunuz ?
Çünkü evinize alınan herşeyden ve organizasyonlarınızdan ona bahsedilmek zorunlulugunu anlamlandiramadim.
Gelirse evimdeki malzemeyi görür
Doğum gününe üç gün kala filan da yemek organize ettiğimizi bilir benim kafa yapıma göre s.ctigima kadr bilmek zorunda değil.
Annemde dahil onların masraf çekeceği bı durum yoksa bahsetmem ben

Son düzenleme:
Hadsizlik🤦🏻‍♀️ Görümceye ne oluyor da onun evinde yapılacak anlamadım. Ay bu insanlara neler oluyor ya?
Hiç canınızı sıkmayın, ne konusunu edin, ne tartışın. Onları tınlamayınca daha çok çıldırırlar😂 Eşiniz de arkanızda. Çatlasın da patlasınlar. 💃🏻

karışmayan kaynana var mı
biz öyle uygun gördük deyip geçin

Asla normal değil, bence eşiniz ile konuşun. Takmıyor ise gidip ağzının payını verin

iste turk kadinlarinin neden calismasi gerekiyor ornek bir dert olmus. bir de sen onceden calisiyormussun, calismasaydin sana neler derdi.

yapman gereken sey gulerek ve sevimli sevimli laf sokmak. oglum yoruluyor kazaniyor mu diyor, sen de evet annecim cok sukur kazaniyor da evlatlarina harciyor, Allah olmayanlara da nasip etsin diyeceksin. uzulme, kavga etme, gul, dalga gec.

Bir de benim ananemde onunla ayni yasta. memleketimizde yapacagiz nasipse pasta siparisini vermeye gitmis beni ariyor nasil olsun neyli olsun pasta benden kuzularima diye.bunu duyunca daha da sinirlendim
ya sizi uzmus gibi olmayayim da senin KV de kendi kizi para harcayinca oh oh harcayin diyordur, neden cumki damadin parasi :))))))

Son düzenleme:
Kayınvalide ile mi yasiyorsunuz ?
Çünkü evinize alınan herşeyden ve organizasyonlarınızdan ona bahsedilmek zorunlulugunu anlamlandiramadim.
Gelirse evimdeki malzemeyi görür
Doğum gününe üç gün kala filan da yemek organize ettiğimizi bilir benim kafa yapıma göre s.ctigima kadr bilmek zorunda değil.
Annemde dahil onların masraf çekeceği bı durum yoksa bahsetmem ben
Hayir onunla yasamiyorum 3 4 ayda bir evime gelir 2 3 gun kalir.dogum gunune davet icin aradik iste.genel olarak bahsetmem zaten gordugu de bisey de yok bi kurutma bi robot birkac ay once almistik yani oyle luks icinde yasayan birisi degiliz ama gozune niye batyor anlamadim

Aman dikkat edin bu doğumgünü olayı Alişan buse Varol ciftinin olayına dönüşmesin 😉
Bu arada yüzünüze diyen yoksa kendi kararınızı uygulayın.

Aman dikkat edin bu doğumgünü olayı Alişan buse Varol ciftinin olayına dönüşmesin 😉
Bu arada yüzünüze diyen yoksa kendi kararınızı uygulayın.
Bu iyiydi 😂isin ilginc tarafi yani kayinvalidem boyle kavgaci bi tip degildir arkadan konusma huyu vardi bildigim cok takilmazdim ben yani neye guvenip boyle biseyler yapiyor desem ki seni ne ilgilendirir sanane yada olay cikarsam nolucak eline ne gecicek yani.3 oglu 1 kizi var kotu olmayan bir tek benim yani hepsinin farkli dertleri tabi beni ilgilendrmez hic ama sira bana geldi sanirim onlardan cekinir cogu zaman demekki bendende cekinmesi gereklim

Ona neymiş? Kendi ogununden mi kısıp veriyormus? Bence çok güzel haddini bildirin birdaha ağzını acamasin
Evet ilginc tarafida bu simdiye kadar bir kurusunu gormedik daha bizden gitmistir dar gunumuzde bile 1 tl istemedik hicbisekilde.bisey derse bunu demeyi dusunuyorum.

tabiki normal degil. Benim kayinvalidemde bana laf soktu bir güzel cevabini aldi ve cildirdi :). Benim para harcamamdan öyle rahatsizki ki oglunun neredeyse iki katini aliyorum. Almasam bile ona neyse. Laf soktugunda aliyor cevabini, kaliyor öyle.

Ben kendisiyle görüsmüyorum zaten artik.

Evet ilginc tarafida bu simdiye kadar bir kurusunu gormedik daha bizden gitmistir dar gunumuzde bile 1 tl istemedik hicbisekilde.bisey derse bunu demeyi dusunuyorum.

Bence cok cok zor durumda kalmadikcada sakin kendisinden para almayin. GEnelde para verdiklerinden hadleri olmayan mevzulara karisma hakki görüyorlar kendilerinde. Ben ceyiz olarak verdiklerini bile degistirdim. Birtek perdeleri kaldi onlarida ev alinca aticam.

Cocuklarimiz dogdu pandemi girdi araya dogru duzgun ailelerimizle bile gorusemedik bir mevlut okutamadik dogum gunu bahane oldu biraz hep birlikte olalim o tarz susleme falan o parayi verecegimize oturup aileler yemek yiyelim dedik yani bende sizin gibi gereksix buldugumdan boyle bi organizasyon dusunduk.yemek ve arkasindan normal bir pasta.ama daha duydugu gbi kem kum ondan biseu isteyem yok buyur gel demeye aradik sozde sinirim bozuldu
ona söylerken
anne söyle böyle düşünüyoruz mu dediniz
yoksa şu tarihte doğum günleri var gelin mi dediniz

ilkteki gibiyse sanki ondan onay beklemiş gibi olur
ikinici gibi dediyseniz hadi iyi günler anne diyip uzatmadan kapatın telefonu
bu kadar

Esimle terapiste gidiyoruz cok faydasini gorduk onceden olsa ah anam beni dusunuyor derdi eminim😂 bende bu huyunu bildigimden simdiye dek hic bu savasa gormemistim yaptigi dedigi seyleri hep icime attk.simdi bosver aman diyor
mesela ne diyor siz haber verince ona göre verin cevabını

Back
X