Simdi bunlar normalmi benmi abartiyorum..lutfen bir fikir bir bakis acisi😑

Bacitom bizim gibi aman ağzımızın tadı bozulmasincilar o dediğini yapamiyor.
Bırak oğlunun aldığını, benim kendi kazandigimla aldığıma bile yorum yapabiliyorlar.
Bizde sesimizi cikarmayica tepemize biniyorlar herseyi de hak görüyorlar kendilerinde
Pandemi başladığında bi süre evdeydim ve tencere tava tabak kasik ne varsa yeniledim. E 15 sene oldu yıprandı çoğu. Başta suratı falan degisti. Su zamanda boşa para harciyonuz dedi.
Su an beni istisnasiz her gördüğünde tencerem yok tavam yok diyip duruyor ben duymuyorum tabi🤣🤣🤣 bana ne kızı oğlu alsın
Birde bu durum var bende gordugu herseyi begenirdi calistigm donemlerde aldigim ay ne guzel bende alsam falan diye eskiden alirdim onada evindeki fincan tabak hepsi benim aldigim seyler.aptalligim var birazda ama boyle dusunmedim hic iste.

Robot ve kurutma aldınız diye cidden laf mı sokuyor? Hahaha sanki oğluşu altınlar pırlantalar almış da.. Üzüleceğinize ben istiyorum oğlun alıyor. Bazen ben demeden de alıyor. Aşkım yaa.. Ne güzel yetiştirmişsin annemm diyin
Evet kurutma makinesini esim kendisi soyledi alalim diye mesela ama iste onun icin bu boyle degil desemde inanmaz ben aldrttim olur.o konulara hic girmesem iyi olucak evlenirken herseyimiz yarim yamalak oldu bir kere carsi gormeden gelin oldum nasil desem.cok onemsemedim ozamanlar ama zaman gectikce koyuyor

Kizlarrrr 🤭🤭🤭 cok ilginc bisey oldu esim o gun icin bana cicek yaptrmis muhtemelen dogum gununde vericek 😂😂cicekciyle yazisirken gordum anlamadi gordugumu ama simdi orada neler olucak acabaaaa

Şu benim oğlumun parası benim abimin bilmemnesi kafasını hiç anlamıyorum harca arkadaşım al ne istiyorsan partinide yap üzerinede keyif çayı iç kudursunlar :KK53:

Gel cocuklara bak ben çalışırım oglunun parasi birikir benimkini yeriz diyin kaynanaya .bende sevmem oğlumun parasi vs diyen kaynanayi. mecburiyetten mi yiyorsunuz kurutucu ve robot her cocuklu eve sart benimde vardi vala hayat varmis diyordum hele sizinki ikiz yani

Evet kurutma makinesini esim kendisi soyledi alalim diye mesela ama iste onun icin bu boyle degil desemde inanmaz ben aldrttim olur.o konulara hic girmesem iyi olucak evlenirken herseyimiz yarim yamalak oldu bir kere carsi gormeden gelin oldum nasil desem.cok onemsemedim ozamanlar ama zaman gectikce koyuyor
İyi de neden bu böyle değil diyorsunuz? Velev ki öyle. O na ne?! Hatta aynen öyle! Evet, ben al diyorum oğlun da alıyor! Benim düdüğüm ötüyor :) Sen de bu gizli bilgiden sonra ister ayıl ister bayıl diyin :) Evliliğiniz kv etrafında dönmesin. Ona hesap vermekten, yanlışını düzeltmekten vazgeçin. Görmeyin, duymayın. İstediğini düşünsün! Kendinizi sevdirmeye çalışmayın. Sevmez. O sizi salmıyor anladık da siz neden onu salmıyorsunuz?...

Gel cocuklara bak ben çalışırım oglunun parasi birikir benimkini yeriz diyin kaynanaya .bende sevmem oğlumun parasi vs diyen kaynanayi. mecburiyetten mi yiyorsunuz kurutucu ve robot her cocuklu eve sart benimde vardi vala hayat varmis diyordum hele sizinki ikiz yani
Oyle bir olay vardi cok iyi bi is teklifi aldim ama bebeklerimi birakabilcek birisi olmadigi icin geri cevirdim.halbuki esim 1 gun evde 1 gun iste ve oglen gidiyor ise.bende 6 da gelicektim ama tabiki kabul etmedi 😂yasi da var biraz o yuzden hic kizip kirilmadim hakli ikiz 1 bucuk yasinda.gerci esim bakiyor zaten tek basina o evdeoldugunda ona bi is dusmucekti ama tabi istmeyebilir normal dedim.ya calistigim donem esim birgun evde camasr asmis onun yaninda birgun dediki ay onuda hic unutmuyom cok uzuldum ogun.cildirmada ne yap.ozamanda demistimki benim ananemde bana uzuluyor 24 saat nobette uykusuz..

İyi de neden bu böyle değil diyorsunuz? Velev ki öyle. O na ne?! Hatta aynen öyle! Evet, ben al diyorum oğlun da alıyor! Benim düdüğüm ötüyor :) Sen de bu gizli bilgiden sonra ister ayıl ister bayıl diyin :) Evliliğiniz kv etrafında dönmesin. Ona hesap vermekten, yanlışını düzeltmekten vazgeçin. Görmeyin, duymayın. İstediğini düşünsün! Kendinizi sevdirmeye çalışmayın. Sevmez. O sizi salmıyor anladık da siz neden onu salmıyorsunuz?...
Bu saatten sonra boyle olucak evet haklisiniz oyle dusunmesini istemedigimden uzadi bu konu oyle dusunsun ve sussun evet cok dogru..

Kesinlikle oglunun parasi ben calisirken boyle bisey yoktu cunku o kadar belli edoyorki rahatsiz oldugunu.

Tek maaş kaldiğiniz içinde olabilirmi acaba? Hele mevcut ekonomik durum ile.

Harcamayi gereksiz bulmuştur. Kendi annemiz deyince "aay bizi düşünüyor" derdik, kvde deyince fesat oluyor.

Ki ben ayni ayda hem beyaz eşya, hem restoranda yaşgünü yapsam, benim annemde der "biraz gereksiz değilmi, boşa paranizi harcama" diye.

Kv'de yüzüne bişey derse "biz paramizi ona göre ayarladik, endişelenecek bişey yok" dersin ve konuyu kapatarsin.

Tek maaş kaldiğiniz içinde olabilirmi acaba? Hele mevcut ekonomik durum ile.

Harcamayi gereksiz bulmuştur. Kendi annemiz deyince "aay bizi düşünüyor" derdik, kvde deyince fesat oluyor.

Ki ben ayni ayda hem beyaz eşya, hem restoranda yaşgünü yapsam, benim annemde der "biraz gereksiz değilmi, boşa paranizi harcama" diye.

Kv'de yüzüne bişey derse "biz paramizi ona göre ayarladik, endişelenecek bişey yok" dersin ve konuyu kapatarsin.
Ayni anda degil beyaz esya ve dogum gunu.olsaydida demek butcemi o a gore ayarlamsimdir degilmi.kimseden istemeyecegimi bilir.olmasa yapmam sanirim.yo hayir kendi ailemde dese uzulurdum ki okursaniz yazilanlar tek bu degil markete gtmesinden bile rahatsiz oldugunu yazmistim.bana gore gereksiz degil demekki yapmaya karar vermisim ona greklimi sence diye sormamisim

Isine baksin ona neymis. Ayyy bijtim kayinvalidelerden yeminle.

Isine baksin ona neymis. Ayyy bijtim kayinvalidelerden yeminle.
Vallahi bi anlasam ondan 5 kurus isteyen yok hic bir zaman maddi veya manevi ihtiyacimizda yok.yani beklentimiz 0 her konuda.tatilde gideriz yorganimi bile gotururum yemegim yemekligim herseyim.

Vallahi bi anlasam ondan 5 kurus isteyen yok hic bir zaman maddi veya manevi ihtiyacimizda yok.yani beklentimiz 0 her konuda.tatilde gideriz yorganimi bile gotururum yemegim yemekligim herseyim.
Hepsi iyle canim herkesinki herseye karisiyor. Benimkide oyle. Hatta kiloma bile karisir o derece. He he de gec. Kizincada bi kahkaha ativer kudursun

Yıllardır benimki de aynı. Geçen gün telefonda eşime ne yapıyorsunuz o kadar parayı diyor ki bahsettiği şekilde bir para yok ortada. Günlük en fazla 15 lira harcaması olur insanın diyor şaka gibi. Bir de en son akıl veriyordu akşam ışık açmadan oturmalıymışız. Aynı evde falan da yaşadığım yok.Aklı sıra oğlunu doldurmaya çalışıyor bana karşı. Ben çok müsrifim gibi intiba oluşturuyor.Açıkçası ben de duymamazlıktan gelemiyorum bir yerde aşağılanmış hissediyor insan. O yüzden ne tavsiye versem bilmiyorum.

Ona neymiş? Kendi ogununden mi kısıp veriyormus? Bence çok güzel haddini bildirin birdaha ağzını acamasin

Merhabalar kk uyeleri.10 yillik evliyim ikiz 2 yasinda kuzularim var.konu kayinvalidem.evimizde yapilan butun harcamalardan rahatsiz oluyor oglunun parasi gidiyor diye.en sonuncusunu belirteyim kizlarima dogum gunu yapicam nasipse coronadan dolayi yapamadik ne mevlut ne bisey hicbisey dedikki bir yere gidelim 20 25 kisi onden yemek yiyelim yani isim veremiyorum reklam mi olur bilmiyorum uygun fiyatli biyer arkadan pasta keseriz hep birlikte oluruz.kendisi soyledgimde kem kum etti anladim.sesimi cikarmadim.gevtigimiz gunlerde evimize robot ve kirutma aldik 2 3 laf soktu sesimi cikarmadim.ama anliyorum oglunun parasi gidiyor diye yapiyor.bu arada daha onceden calisiyordum tup bebek ile ikizlerimiz olunca ara verdim.esim memur.dunde gorumcem arayip bizde yapin falan demis esime esimde biz boyle ozendik demis ama hazmedemiyorim.bu arada ondan 1 kurus beklentimiz hicbizaman olmadi daha cok biz yapmisizdir sorun etmezdim hic ama artik sorun edecegim sanirim cok uzuldum niye boyle yapiyor diye.sorum su sizcce tepki vermelimiyim yoksa bisey olmamis gibi devammi etmeliyim.
Aaa benim kv min laciverdi çok ilginç ben dünyada bir eşi yok sanıyorum umarım türleri tükenir en yakın zamanda.. benimkinin sizden farkı evlenmeden önce oğlunun parasını kendi yemiş. Biz paraya ihtiyaç duyunca kese ayrı derler, onlar ihtiyaç duyunca oğlum çok sıkışığız.. ben de çalışıyorum çocuktan dolayı evdeyim Kadın koca parası yiyorum diye düşünüyor. harcadığım her kuruş kayınvalidemin zoruna gidiyor ben de gözüne soka soka yapıyorum yapacağım.

Yıllardır benimki de aynı. Geçen gün telefonda eşime ne yapıyorsunuz o kadar parayı diyor ki bahsettiği şekilde bir para yok ortada. Günlük en fazla 15 lira harcaması olur insanın diyor şaka gibi. Bir de en son akıl veriyordu akşam ışık açmadan oturmalıymışız. Aynı evde falan da yaşadığım yok.Aklı sıra oğlunu doldurmaya çalışıyor bana karşı. Ben çok müsrifim gibi intiba oluşturuyor.Açıkçası ben de duymamazlıktan gelemiyorum bir yerde aşağılanmış hissediyor insan. O yüzden ne tavsiye versem bilmiyorum.
Bunu dusunmeye basladim hic biyle huyunu bilmezdim 10 yil sonra ogrendim.aynen ben hic tutumlu degilim savuruyorum falan filan.o kadar parayi nabiyonuz ev niye almiyonuz.bisey demek istemiyorum ama artik doldum

Aaa benim kv min laciverdi çok ilginç ben dünyada bir eşi yok sanıyorum umarım türleri tükenir en yakın zamanda.. benimkinin sizden farkı evlenmeden önce oğlunun parasını kendi yemiş. Biz paraya ihtiyaç duyunca kese ayrı derler, onlar ihtiyaç duyunca oğlum çok sıkışığız.. ben de çalışıyorum çocuktan dolayı evdeyim Kadın koca parası yiyorum diye düşünüyor. harcadığım her kuruş kayınvalidemin zoruna gidiyor ben de gözüne soka soka yapıyorum yapacağım.
Benim zoruma gidiyor cok ben senelerce calistim asla benim senin demedim.ya hangi birini anlatsam.mizacimda oyle inadina yapayim olayi yoktur ama artik olucak sanirim zorla beni olmadigim kaliplara sokucak

Back
X