Simdi bunlar normalmi benmi abartiyorum..lutfen bir fikir bir bakis acisi😑

Ne güzel kaç yıl sonra kavuşmuşsunuz bebişlerinize , sağlıkla büyütün. Kimseyi de umursamayın. Eşiniz ne diyor , farkındadır herhalde ?
Bir de evde yapacak olsanız kendi evinizde yaparsınız görümcede niye yapasınız yahu

Haklisniz ama takildim cok hadi supurgede falan bisey demedim ama bu konuda beni gerdi cok

Esimle terapiste gidiyoruz cok faydasini gorduk onceden olsa ah anam beni dusunuyor derdi eminim bende bu huyunu bildigimden simdiye dek hic bu savasa gormemistim yaptigi dedigi seyleri hep icime attk.simdi bosver aman diyor

Birde o durum var evet evimde yapmayi dusundum ama o kadar kisiyi evimiz almaz ve ben bisey anlayamam dedik o konseptli seylerden de ciddi bi rakam aldik onu zaten istemiyordum gereksiz diye boyle bisey yapalim dedik.insan sevinir bak hepimiz bir arada ne guzel diye.

Bir de benim ananemde onunla ayni yasta. memleketimizde yapacagiz nasipse pasta siparisini vermeye gitmis beni ariyor nasil olsun neyli olsun pasta benden kuzularima diye.bunu duyunca daha da sinirlendim

Ben olsam başkası torununa bunu bunu yapmış altın takmış diye abarta abarta anlatırım. Bu nasıl bir saçmalık eve barka nasıl bu kadar kolay karışıyorlar. Taviz vermeyin ve ses çıkarın bence azıcık cümle kurarken korksunlar sizden.

İnadına, karşısına geç kocam bunu aldı şunu aldı de kahkahayı bas.
Deli mi ne ya bir karışmadıkları evimize ne aldığımız kalmıştı.
Hiiiiiiiiiiiç canını sıkma gül geç.

Tabi ki normal degil, hadleri de degil. Ama bu kadar haset olduklarını bile bile gidip onlar planlarınızi anlatmaniz da cok sacma. Siz planınızı yapip misafir olarak son dk cagirmalisiniz o kadar, oldu bitti. Konudan bagimsiz da elbette kaynana karisamaz, ama su piyasada 20 kişiyi toplayip yemek yedirip dogum gunu kutamak baya gereksiz, goruyosunuz iste , cagiracaginiz insanlar mutlulugunuzlq mutlu olmayip haset edecek. Insanlari mutlu etmeye calismak yerine o parayi cocuklariniza daha guzel harcayabilirsiniz, cunku 2 yasindaki bebenin umrunda bile olmaz boyle bi kutlama, ben olsam onceligim kendim ve cocuklarimin mutluluğu olurdu

Esimin daha oncelerde annesi ile alakali takintilari vardi nasil desem yani annesi ne drse guzel der dogru yapar.mesela bi ornek yillar once annesi benden para istedi yeni evliyim anlayamadim tabi var anne dedim verdim dediki ben sana bununla yelek ordureyim dedim hayir gerek yok(dugun zamanimiz ben biseyden anlamam deyip kenara cekilmisti)neyse gitmis ordurmus almayada beni yolladi ve parasini vermemis orada ben verdim tekrar.esim bunu duydugunda olsun ne farketecek ha annem ha ben demistibende esimin hhyunu bildigimden bi cok seyi gormezden geldim ses etmedim cok ezildim diyemem ama tepki vermedim.umursmamazliktan geldim.

Siz çalışıyor musunuz? Kendi kazancınız varsa kv ye ne oluyor canım

Ama goruyosunuz iste, ailemiz, bir arada olalim dediginiz insanlar mutlulugunuzu paylasmiyor. Kendi cekirdek ailenizin mutluluğunu öncelemelisiniz bence. Bu devirde az para değil, cocuklariniza harcasaniz daha iyi. Bu arada pandemi buyuk nimet oldu valla, cunku baya gereksiz isler, gereksiz insan kalabaligi... mevlut falan baya gereksiz, bu arada dindar bi insanim. Mevludun dinle de ilgisi yok

Planimizi anlatmadik davet ettik.tabikide hayir bu durumdan memnun olan cok yani ondan baska herkes diyebilirim.pandemiden beridir ilk kez bir araya gelicez hep birlikte cocuklarimi amcalari dayilari cok sever ve ailecekte birbirimizi sever sayariz aslinda.hep birlikte olalim dedik maddi olarak tabiki haklisiniz ama buda bir ani bence

Kendince gereksiz bulup fikir belirtmiş;fakat gerek yokmuş, ben hadsizce buluyorum insanların her şeye yorum yapma zorunluluğu yok.

Bir arada olalim dedigimiz bir insanda sikinti var sadece.tabi haklisinix ama bize iyi geldi bu fikir daha makul hem.tabiki oyle ama buda bir ani diye dusunuyorum ben hep birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz ailecek.maddiyatta balona suse puse verecegimize insan kursagindan gecsin guzel vakit gecirelim dedik.yas ortalamasi yuksek o yuzden onden hafif bi yemek olsun dedik

Bu da benim bir takintim sanirim. Henuz cocugum yok ama onda da aynisi olur muhtemelen. Benim ya da eşimin dogum gunu veya bi ozel gunu memlekette başkalarıyla geçirmeye asla tahammülüm yok. Sadece bize özelmis gibi hissediyordum. Sebebini de bu mesajinizla anladim. Cunku simdi kv evinde yapsaniz hic icinize sinmez. O sizin kutlamanizi sahiplenmis olacak, ıyyy yani. Milleti baska yere toplasaniz da yok yere sacma masraflra girilecek. Sanirim bu konudaki takintim bundanmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…