- Konu Sahibi mihrimah16
-
İnanın ben de böyle bir insan değildim beni bu hale onlar getirdiBenim zoruma gidiyor cok ben senelerce calistim asla benim senin demedim.ya hangi birini anlatsam.mizacimda oyle inadina yapayim olayi yoktur ama artik olucak sanirim zorla beni olmadigim kaliplara sokucak
Agzini bile açtırma hiç kimsenin.Merhabalar kk uyeleri.10 yillik evliyim ikiz 2 yasinda kuzularim var.konu kayinvalidem.evimizde yapilan butun harcamalardan rahatsiz oluyor oglunun parasi gidiyor diye.en sonuncusunu belirteyim kizlarima dogum gunu yapicam nasipse coronadan dolayi yapamadik ne mevlut ne bisey hicbisey dedikki bir yere gidelim 20 25 kisi onden yemek yiyelim yani isim veremiyorum reklam mi olur bilmiyorum uygun fiyatli biyer arkadan pasta keseriz hep birlikte oluruz.kendisi soyledgimde kem kum etti anladim.sesimi cikarmadim.gevtigimiz gunlerde evimize robot ve kirutma aldik 2 3 laf soktu sesimi cikarmadim.ama anliyorum oglunun parasi gidiyor diye yapiyor.bu arada daha onceden calisiyordum tup bebek ile ikizlerimiz olunca ara verdim.esim memur.dunde gorumcem arayip bizde yapin falan demis esime esimde biz boyle ozendik demis ama hazmedemiyorim.bu arada ondan 1 kurus beklentimiz hicbizaman olmadi daha cok biz yapmisizdir sorun etmezdim hic ama artik sorun edecegim sanirim cok uzuldum niye boyle yapiyor diye.sorum su sizcce tepki vermelimiyim yoksa bisey olmamis gibi devammi etmeliyim.
Kayınvalide ile mi yasiyorsunuz ?Merhabalar kk uyeleri.10 yillik evliyim ikiz 2 yasinda kuzularim var.konu kayinvalidem.evimizde yapilan butun harcamalardan rahatsiz oluyor oglunun parasi gidiyor diye.en sonuncusunu belirteyim kizlarima dogum gunu yapicam nasipse coronadan dolayi yapamadik ne mevlut ne bisey hicbisey dedikki bir yere gidelim 20 25 kisi onden yemek yiyelim yani isim veremiyorum reklam mi olur bilmiyorum uygun fiyatli biyer arkadan pasta keseriz hep birlikte oluruz.kendisi soyledgimde kem kum etti anladim.sesimi cikarmadim.gevtigimiz gunlerde evimize robot ve kirutma aldik 2 3 laf soktu sesimi cikarmadim.ama anliyorum oglunun parasi gidiyor diye yapiyor.bu arada daha onceden calisiyordum tup bebek ile ikizlerimiz olunca ara verdim.esim memur.dunde gorumcem arayip bizde yapin falan demis esime esimde biz boyle ozendik demis ama hazmedemiyorim.bu arada ondan 1 kurus beklentimiz hicbizaman olmadi daha cok biz yapmisizdir sorun etmezdim hic ama artik sorun edecegim sanirim cok uzuldum niye boyle yapiyor diye.sorum su sizcce tepki vermelimiyim yoksa bisey olmamis gibi devammi etmeliyim.
Kizlarrrrcok ilginc bisey oldu esim o gun icin bana cicek yaptrmis muhtemelen dogum gununde vericek cicekciyle yazisirken gordum anlamadi gordugumu ama simdi orada neler olucak acabaaaa
iste turk kadinlarinin neden calismasi gerekiyor ornek bir dert olmus. bir de sen onceden calisiyormussun, calismasaydin sana neler derdi.Merhabalar kk uyeleri.10 yillik evliyim ikiz 2 yasinda kuzularim var.konu kayinvalidem.evimizde yapilan butun harcamalardan rahatsiz oluyor oglunun parasi gidiyor diye.en sonuncusunu belirteyim kizlarima dogum gunu yapicam nasipse coronadan dolayi yapamadik ne mevlut ne bisey hicbisey dedikki bir yere gidelim 20 25 kisi onden yemek yiyelim yani isim veremiyorum reklam mi olur bilmiyorum uygun fiyatli biyer arkadan pasta keseriz hep birlikte oluruz.kendisi soyledgimde kem kum etti anladim.sesimi cikarmadim.gevtigimiz gunlerde evimize robot ve kirutma aldik 2 3 laf soktu sesimi cikarmadim.ama anliyorum oglunun parasi gidiyor diye yapiyor.bu arada daha onceden calisiyordum tup bebek ile ikizlerimiz olunca ara verdim.esim memur.dunde gorumcem arayip bizde yapin falan demis esime esimde biz boyle ozendik demis ama hazmedemiyorim.bu arada ondan 1 kurus beklentimiz hicbizaman olmadi daha cok biz yapmisizdir sorun etmezdim hic ama artik sorun edecegim sanirim cok uzuldum niye boyle yapiyor diye.sorum su sizcce tepki vermelimiyim yoksa bisey olmamis gibi devammi etmeliyim.
annesine verecek belki :)))kudurtacaksiniz kadını kıııaaaaz
ya sizi uzmus gibi olmayayim da senin KV de kendi kizi para harcayinca oh oh harcayin diyordur, neden cumki damadin parasi :))))))Bir de benim ananemde onunla ayni yasta. memleketimizde yapacagiz nasipse pasta siparisini vermeye gitmis beni ariyor nasil olsun neyli olsun pasta benden kuzularima diye.bunu duyunca daha da sinirlendim
Hayir onunla yasamiyorum 3 4 ayda bir evime gelir 2 3 gun kalir.dogum gunune davet icin aradik iste.genel olarak bahsetmem zaten gordugu de bisey de yok bi kurutma bi robot birkac ay once almistik yani oyle luks icinde yasayan birisi degiliz ama gozune niye batyor anlamadimKayınvalide ile mi yasiyorsunuz ?
Çünkü evinize alınan herşeyden ve organizasyonlarınızdan ona bahsedilmek zorunlulugunu anlamlandiramadim.
Gelirse evimdeki malzemeyi görür
Doğum gününe üç gün kala filan da yemek organize ettiğimizi bilir benim kafa yapıma göre s.ctigima kadr bilmek zorunda değil.
Annemde dahil onların masraf çekeceği bı durum yoksa bahsetmem ben
kudurtacaksiniz kadını kıııaaaaz
Inanin hic takilmam oyle seylere onada verebilir simdiye kadar hic rahatsiz olmadim esimin annesine yaptiklarindan daha cok yapsin derdim annesi.ama eger bi savas basladiysa haberim olsun salak olmayayom daha fazlaannesine verecek belki :)))
Bu iyiydiAman dikkat edin bu doğumgünü olayı Alişan buse Varol ciftinin olayına dönüşmesin
Bu arada yüzünüze diyen yoksa kendi kararınızı uygulayın.
Evet ilginc tarafida bu simdiye kadar bir kurusunu gormedik daha bizden gitmistir dar gunumuzde bile 1 tl istemedik hicbisekilde.bisey derse bunu demeyi dusunuyorum.Ona neymiş? Kendi ogununden mi kısıp veriyormus? Bence çok güzel haddini bildirin birdaha ağzını acamasin
Evet ilginc tarafida bu simdiye kadar bir kurusunu gormedik daha bizden gitmistir dar gunumuzde bile 1 tl istemedik hicbisekilde.bisey derse bunu demeyi dusunuyorum.
ona söylerkenCocuklarimiz dogdu pandemi girdi araya dogru duzgun ailelerimizle bile gorusemedik bir mevlut okutamadik dogum gunu bahane oldu biraz hep birlikte olalim o tarz susleme falan o parayi verecegimize oturup aileler yemek yiyelim dedik yani bende sizin gibi gereksix buldugumdan boyle bi organizasyon dusunduk.yemek ve arkasindan normal bir pasta.ama daha duydugu gbi kem kum ondan biseu isteyem yok buyur gel demeye aradik sozde sinirim bozuldu
mesela ne diyor siz haber verince ona göre verin cevabınıEsimle terapiste gidiyoruz cok faydasini gorduk onceden olsa ah anam beni dusunuyor derdi eminimbende bu huyunu bildigimden simdiye dek hic bu savasa gormemistim yaptigi dedigi seyleri hep icime attk.simdi bosver aman diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?