• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi bunun anlamı nedir arkadaşlar ?

mortaldance

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
1.189
490
38
32
Sevgilim olacak insan şu ilişki hayatımızın hiçbir evresinde yapmadığı şeyleri şuan yapıyor bir iyi davranmalar bir ilgiler bir haller tavırlar gezmeler şunlar bunlar hayırdır diyorum yani birden bire bu değişiklik bu tavırlar normal mi

Belki buraya açtığın konuları görmüştür. Sevmiyorum yazmıştın galiba, bir de kulu düzgün uçmuyordu galiba??:deli::deli:

Şaka bir yana sürekli konu açıp yakındığın biriyle evlenme bence mutlu olamazsın.

Evet bilmiyorum ben seviyorum düzenli yapmak isterim hastalık olduğunu düşündüm bu Zamana kadar ama açıkladı cinselliği sevmiyorum çokta önemli değil dedi ben hala olayın şokundayım
Evlenince ne yapacaksın uyuşmanız lazım iyi düşün

Bunu küçük bir sorun olarak görüyor bu yüzden beni bırakacaksan hiç sevmemişsindir diyor
Canım valla hamile karılarını aldatan çok erkek var sorsan hepsi seviyor ama o işi yapamıyorlar böyle durum da var cinsellik de bir ihtiyaç kalkıp işi kendi kendine mi halledeceksin yani adam yapmıyor diye aldatsan toplumda yiyeceğin damga da belli

Back
X