- 20 Ocak 2021
- 1.981
- -132
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Sizde birdaha gitmez misin.Ben olsam gitmem kibarca kovmus sizi.14 saatlik yolculukla memlekete gittim.4 yıldır görüştüğüm iki konsum var.samimiyiz ya da ben öyle sanıyordum.ayda en az 2 3 defa görüşürdük.
Neyse memlekete gittim ve arkadaşımı aradım.ben geldim dedim.musaitsen görüşelim.o başka bir yere yatılı misafirliğe gitmiş geldi benim için.evi tadilatta idi.bir üst katta kayınvalidesine gittik.evet bana ikramlar yapıldı ama ne biliyim şunu ister misin bunu ister misin şeklinde.neys3 balkona geçelim dedi.icerde 30 35 dakka oturdum.balkonda daha yarim saat olmamıştı bak figen de seni çağırdı.saat 16.00 kocası gelir.biz kusuz ya beni göndermiyor sanır.sen ona da uğra istersen şimdi dedi.ne biliyim ben daha uzun hasret gideririz falan sanıyordum.oraya büyük ölçüde kendisi ile görüşmeye gelmiştim.oyle deyince kakalktıgittim.diger arkadas adam gibi ağırladı beni.otele geldim o arkads beni aradı, bir kaç gün sonra mesaj attı.cevapladim ama öylesine.bir kaç gündür beni defalardır arıyor açmıyorum. Kırıldim. Sanırım çocuğun eski kıyafetlerini kargoluyordum, artık göndermez mi diye korktu ne.bana oraya gittiğim de keşke senin oğlanın eski terliklerimi de getireydin dedi.
Hakli miyim o mu haklı.1 saatte misafir gönderilir m8
14 saatlik yolculukla memlekete gittim.4 yıldır görüştüğüm iki konsum var.samimiyiz ya da ben öyle sanıyordum.ayda en az 2 3 defa görüşürdük.
Neyse memlekete gittim ve arkadaşımı aradım.ben geldim dedim.musaitsen görüşelim.o başka bir yere yatılı misafirliğe gitmiş geldi benim için.evi tadilatta idi.bir üst katta kayınvalidesine gittik.evet bana ikramlar yapıldı ama ne biliyim şunu ister misin bunu ister misin şeklinde.neys3 balkona geçelim dedi.icerde 30 35 dakka oturdum.balkonda daha yarim saat olmamıştı bak figen de seni çağırdı.saat 16.00 kocası gelir.biz kusuz ya beni göndermiyor sanır.sen ona da uğra istersen şimdi dedi.ne biliyim ben daha uzun hasret gideririz falan sanıyordum.oraya büyük ölçüde kendisi ile görüşmeye gelmiştim.oyle deyince kakalktıgittim.diger arkadas adam gibi ağırladı beni.otele geldim o arkads beni aradı, bir kaç gün sonra mesaj attı.cevapladim ama öylesine.bir kaç gündür beni defalardır arıyor açmıyorum. Kırıldim. Sanırım çocuğun eski kıyafetlerini kargoluyordum, artık göndermez mi diye korktu ne.bana oraya gittiğim de keşke senin oğlanın eski terliklerimi de getireydin dedi.
Gitmem.zaten 3 sene sonra ilk kez görüşmüştük.arada oğlanın eski kıyafetlerini gönderiyordum.artik onu da göndermem.bir de zaten zenginler.kollarda bileşik ev kendilerinin.ben arkadaşım diye gonderiyordumSizde birdaha gitmez misin.Ben olsam gitmem kibarca kovmus sizi.
Insanlar özel hazırlık yapmasın sadece çay içelim diye aramıyorum.ya da ne biliyim bisi olur gidemem, o gün o saatte diye aramıyorum oncedenKendi evi değil, sen geldin diye kaynanasının evini kullanmış, kaynana rahatsıx olmuş olabilir. Araları normalde iyi bile olsa, o gün kötü olabilir. Gitmeden önce haber verdin mi birkaç gün önceden? Yoksa gittiğin gün mü aradın?
Ya disarda çay içmeye de gidebilirdik.benim ağrıma gitti.ev kayınvalidenin ama temizlik yemek hep bundakadın kalkmış gelmiş senin için ama neticede kendi evi değil kv ile arası iyi olsa zaten evi tadilatta iken onda kalırdı kadın başka yere gitmiş yatıya. daha önce aranız iyiyse kötü niyetle yapmamış olabilir.
Ben olsam bir daha görüşmem...14 saatlik yolculukla memlekete gittim.4 yıldır görüştüğüm iki konsum var.samimiyiz ya da ben öyle sanıyordum.ayda en az 2 3 defa görüşürdük.
Ya disarda çay içmeye de gidebilirdik.benim ağrıma gitti.ev kayınvalidenin ama temizlik yemek hep bunda
Içimden gelmiyorhoş olmamış o konuda hemfikiriz zaten.
ama kalkıp gelmiş ya senin için. bence kendiside 1 saat için gelmezdi gibi geliyor. kv si birşey demiş olabilir. bence telefonlarını açıp konuşmalısın.
O kadar yol gitmişsiniz ayıp etmiş bu şekilde davranmakla. Çıkarı için görüşüyormuş belli ki. Ben böyle bir şey yaşasam samimi davranmazdım eskisi gibi ve tabii ki kıyafetleri göndermezdim.14 saatlik yolculukla memlekete gittim.4 yıldır görüştüğüm iki konsum var.samimiyiz ya da ben öyle sanıyordum.ayda en az 2 3 defa görüşürdük.
Hadi iyi niyetle dedi diyelim figene de git diye.yahu ben 40 yaşında kadının.bilirim herhalde ne zaman kalkacagimiO kadar yol gitmişsiniz ayıp etmiş bu şekilde davranmakla. Çıkarı için görüşüyormuş belli ki. Ben böyle bir şey yaşasam samimi davranmazdım eskisi gibi ve tabii ki kıyafetleri göndermezdim.
Kvalide yatağa bağımlı hasta.bir de kayın peder var .sıkıntı yaratacak bir kadına benzemiyorduKadinin kendi evi değil kv evinde ağırlama bu olur. Belki kv si sorun yaptı
Telefonları açmalı miyim.O kadar yol gitmişsiniz ayıp etmiş bu şekilde davranmakla. Çıkarı için görüşüyormuş belli ki. Ben böyle bir şey yaşasam samimi davranmazdım eskisi gibi ve tabii ki kıyafetleri göndermezdim.
Ortada tamamen iyi niyet olsa hissedilir yani. Soğukluk hissetmişsiniz.Hadi iyi niyetle dedi diyelim figene de git diye.yahu ben 40 yaşında kadının.bilirim herhalde ne zaman kalkacagimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?