Simdi burada kim hakli

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
1.981
-132
68
41
14 saatlik yolculukla memlekete gittim.4 yıldır görüştüğüm iki konsum var.samimiyiz ya da ben öyle sanıyordum.ayda en az 2 3 defa görüşürdük.
Neyse memlekete gittim ve arkadaşımı aradım.ben geldim dedim.musaitsen görüşelim.o başka bir yere yatılı misafirliğe gitmiş geldi benim için.evi tadilatta idi.bir üst katta kayınvalidesine gittik.evet bana ikramlar yapıldı ama ne biliyim şunu ister misin bunu ister misin şeklinde.neys3 balkona geçelim dedi.icerde 30 35 dakka oturdum.balkonda daha yarim saat olmamıştı bak figen de seni çağırdı.saat 16.00 kocası gelir.biz kusuz ya beni göndermiyor sanır.sen ona da uğra istersen şimdi dedi.ne biliyim ben daha uzun hasret gideririz falan sanıyordum.oraya büyük ölçüde kendisi ile görüşmeye gelmiştim.oyle deyince kakalktıgittim.diger arkadas adam gibi ağırladı beni.otele geldim o arkads beni aradı, bir kaç gün sonra mesaj attı.cevapladim ama öylesine.bir kaç gündür beni defalardır arıyor açmıyorum. Kırıldim. Sanırım çocuğun eski kıyafetlerini kargoluyordum, artık göndermez mi diye korktu ne.bana oraya gittiğim de keşke senin oğlanın eski terliklerimi de getireydin dedi.
Hakli miyim o mu haklı.1 saatte misafir gönderilir m8

Sizde birdaha gitmez misin.Ben olsam gitmem kibarca kovmus sizi.

Kendi evi değil, sen geldin diye kaynanasının evini kullanmış, kaynana rahatsıx olmuş olabilir. Araları normalde iyi bile olsa, o gün kötü olabilir. Gitmeden önce haber verdin mi birkaç gün önceden? Yoksa gittiğin gün mü aradın?

Sizde birdaha gitmez misin.Ben olsam gitmem kibarca kovmus sizi.
Gitmem.zaten 3 sene sonra ilk kez görüşmüştük.arada oğlanın eski kıyafetlerini gönderiyordum.artik onu da göndermem.bir de zaten zenginler.kollarda bileşik ev kendilerinin.ben arkadaşım diye gonderiyordum

Insanlar özel hazırlık yapmasın sadece çay içelim diye aramıyorum.ya da ne biliyim bisi olur gidemem, o gün o saatte diye aramıyorum onceden

Ya disarda çay içmeye de gidebilirdik.benim ağrıma gitti.ev kayınvalidenin ama temizlik yemek hep bunda

Ben olsam bir daha görüşmem...

Ya disarda çay içmeye de gidebilirdik.benim ağrıma gitti.ev kayınvalidenin ama temizlik yemek hep bunda

hoş olmamış o konuda hemfikiriz zaten.
ama kalkıp gelmiş ya senin için. bence kendiside 1 saat için gelmezdi gibi geliyor. kv si birşey demiş olabilir. bence telefonlarını açıp konuşmalısın.

O kadar yol gitmişsiniz ayıp etmiş bu şekilde davranmakla. Çıkarı için görüşüyormuş belli ki. Ben böyle bir şey yaşasam samimi davranmazdım eskisi gibi ve tabii ki kıyafetleri göndermezdim.

O kadar yol gitmişsiniz ayıp etmiş bu şekilde davranmakla. Çıkarı için görüşüyormuş belli ki. Ben böyle bir şey yaşasam samimi davranmazdım eskisi gibi ve tabii ki kıyafetleri göndermezdim.
Hadi iyi niyetle dedi diyelim figene de git diye.yahu ben 40 yaşında kadının.bilirim herhalde ne zaman kalkacagimi

Belki başka işi vardı. Öyle bi bahane uydurdu. Önceden planlanmış bir gün değilmiş sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…