Simdi burada kim hakli

Kv evinde rahat rahat agirlayip sohbet edememis olabilir o kisimda o hakli. Ama cocugun terligini de getirseydin demek baya baya arsizlik cingenelik. Gorusmeyeceksiniz arsizlik yuzunden gorusmeyin.

Kv evinde rahat rahat agirlayip sohbet edememis olabilir o kisimda o hakli. Ama cocugun terligini de getirseydin demek baya baya arsizlik cingenelik. Gorusmeyeceksiniz arsizlik yuzunden gorusmeyin.
Benim oğlum dedi.ona gönderme onlar zengin defi.dinlemedim.gonderdim marka ayakkabı marka giysiler

Bana tuhaf gelmedi arkadaşınız.
Arkadaş arkadaşa söyleyebilir bazı şeyleri. Kadın başka yerde yatılı misafirlikteymiş çıkmış gelmiş. Ayrıca önceden haber vermeyecek kadar yakın arkadaşınızsa ağırlanmanıza da kulp takmamalıydınız. Sizi ağırlamak istemese gelmeyebilirdi neticede. Ağırlamak istemese kaynanasının evine de götürmezdi çünkü zorunda değildi. Ayrıca kendi görüşmediği bir insan varmış ve sizin onunla görüşmek isteyebileceğinizi düşünmüş teklif etmiş,arkadaş arkadaşa bunu yapabilir gayet.
Sonrasında da sizi arayıp sormuş siz kalkmış kıyafet yollamam diye korktu da aradı diyorsunuz. Öküz altında buzağı aramak sizinki. Aramasa da aramadı derdiniz.

Düşüncelerinizde siz haksızsınız velhasılı. Her zamanki gibi…

1 saatte misafir gönderilir m8
Şöyle genel bişey diycem; arkadaşlık ilişkilerinizi bence çok zorlamayın. Yani mesela "Gel memlekete, görüşelim" diye sizi çağıran o değilse, bu kadar gönül koymak da mantıklı değil. O gün işi vardır, kafası bişeyle meşguldür, moralsizdir, size açamadığı başka bi derdi vardır, ne biliyim her şey olabilir.

Siz zaten memlekete gidiyormuşsunuz. Gelmişken görüşelim demişsiniz. Yani ne biliyim, yeri geliyo kardeş bile kardeşi çekemiyor bazen. Kafası dolu oluyor filan..
Genel olarak etrafımıza karşı ne kadar az beklentiye girersek, o kadar huzurlu oluruz diye düşünüyorum ben.

1 saatse 1 saat, işte görüşmüşsünüz ne güzel. Bi sarılmışsınız, bi hasret giderilmiş. Mis gibi

Ben 14 saatlik yoldan 1 saat için mi geldim

Onun için gelmemişsiniz ki? Memleketinize gelip arkadaşınızı aramışsınız,hem de aynı gün. Önceden haber vermemişsiniz,kalkıp şöyle ağırlamadı böyle bilmem ne diye kulp takıyorsunuz.

Onun için gelmemişsiniz ki? Memleketinize gelip arkadaşınızı aramışsınız,hem de aynı gün. Önceden haber vermemişsiniz,kalkıp şöyle ağırlamadı böyle bilmem ne diye kulp takıyorsunuz.
Sadece onun için gelmedim ama ne biliyim ben bunu sevdiğim birine yapamam

Yani siz sadece o arkadaşı görmek için mi 14 saat yol gittiniz? Yoksa gitmişken arkadaşı da göreyim mi dediniz? Arkadaşı görmek için 14 saat yol gittiyseniz önceden niye haber vermiyorsunuz belki şehirdışındalar?

E o zaman bu kadar gönül koymaya hakkınız yok bence. O da misafirlikteymiş, ev sahiplerine ayıp olur diye düşünmüş olabilir. Dediğim gibi beklentilerinizi düşük tutun, herkesin hayatında zorluklar olabilir. Kimse sizinle aynı şekilde davranmak zorunda değil ki.

Sadece onun için gelmedim ama ne biliyim ben bunu sevdiğim birine yapamam
Sevdiğiniz birinin evine çatkapı gidebiliyorsanız her şeyi de yaparsınız. İnsan arkadaşına gelmişsin madem şuraya git bununla görüş diye teklif edebilir. Gayet normal.
Ha derseniz ki samimi değiliz, o zaman habersiz de gitmemeliydiniz.
14 saati ananız babanız için gittiniz. Arkadaşınız da incelik yapmış müsait değilken dahi sizi ağırlamış. Yatalak kaynanasının evinde ağırladığına göre gerçekten size değer vermiş. Yoksa müsait olmadığını söyler geçerdi.

Biliyor giyim kuşam bilezikler
Benim de oğlum 8 yaşında,kumbarasından çıkan 13bin lirası vardı,euro aldım o paraya,al bak bu para senin dedim. Adam kendini dünyanın en zengin çocuğu sanıyor aylardır
Siz de bir alemsiniz gerçekten. Kimsenin çocuğuna kıyafet vermek zorunda değilsiniz,çöpe atın. Ama insanlara yok yere de laf etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…