- 18 Ekim 2017
- 6.278
- 37.605
- 548
- 34
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
AçTelefonları açmalı miyim.
Benim oğlum dedi.ona gönderme onlar zengin defi.dinlemedim.gonderdim marka ayakkabı marka giysilerKv evinde rahat rahat agirlayip sohbet edememis olabilir o kisimda o hakli. Ama cocugun terligini de getirseydin demek baya baya arsizlik cingenelik. Gorusmeyeceksiniz arsizlik yuzunden gorusmeyin.
Zengin ve çocuğuna başkasının kıyafetini giydiriyor.Gitmem.zaten 3 sene sonra ilk kez görüşmüştük.arada oğlanın eski kıyafetlerini gönderiyordum.artik onu da göndermem.bir de zaten zenginler.kollarda bileşik ev kendilerinin.ben arkadaşım diye gonderiyordum
Şöyle genel bişey diycem; arkadaşlık ilişkilerinizi bence çok zorlamayın. Yani mesela "Gel memlekete, görüşelim" diye sizi çağıran o değilse, bu kadar gönül koymak da mantıklı değil. O gün işi vardır, kafası bişeyle meşguldür, moralsizdir, size açamadığı başka bi derdi vardır, ne biliyim her şey olabilir.1 saatte misafir gönderilir m8
Ben 14 saatlik yoldan 1 saat için mi geldimBana tuhaf gelmedi arkadaşınız.
Arkadaş arkadaşa söyleyebilir bazı şeyleri. Kadın başka yerde yatılı misafirlikteymiş çıkmış gelmiş. Ayrıca önceden haber vermeyecek kadar yakın arkadaşınızsa ağırlanmanıza da kulp takmamalıydınız. Sizi ağırlamak istemese gelmeyebilirdi neticede. Ağırlamak istemese kaynanasının evine de götürmezdi çünkü zorunda değildi. Ayrıca kendi görüşmediği bir insan varmış ve sizin onunla görüşmek isteyebileceğinizi düşünmüş teklif etmiş,arkadaş arkadaşa bunu yapabilir gayet.
Sonrasında da sizi arayıp sormuş siz kalkmış kıyafet yollamam diye korktu da aradı diyorsunuz. Öküz altında buzağı aramak sizinki. Aramasa da aramadı derdiniz.
Düşüncelerinizde siz haksızsınız velhasılı. Her zamanki gibi…
Ben çok önceden haberi var diye düşündüm kv si yüzünden de rahatsız olmuş olabilirInsanlar özel hazırlık yapmasın sadece çay içelim diye aramıyorum.ya da ne biliyim bisi olur gidemem, o gün o saatte diye aramıyorum onceden
Evet benim kıyafetler temiz ve hepsi marka.sifirdan farkı yok.insanlar ev yaptırıyor.tasarruf ediyorZengin ve çocuğuna başkasının kıyafetini giydiriyor.
Onun için gelmemişsiniz ki? Memleketinize gelip arkadaşınızı aramışsınız,hem de aynı gün. Önceden haber vermemişsiniz,kalkıp şöyle ağırlamadı böyle bilmem ne diye kulp takıyorsunuz.Ben 14 saatlik yoldan 1 saat için mi geldim
Sadece onun için gelmedim ama ne biliyim ben bunu sevdiğim birine yapamamOnun için gelmemişsiniz ki? Memleketinize gelip arkadaşınızı aramışsınız,hem de aynı gün. Önceden haber vermemişsiniz,kalkıp şöyle ağırlamadı böyle bilmem ne diye kulp takıyorsunuz.
O mu çağırmıştı sizi?Ben 14 saatlik yoldan 1 saat için mi geldim
Ben 14 saatlik yoldan 1 saat için mi geldim
HayirO mu çağırmıştı sizi?
E o zaman bu kadar gönül koymaya hakkınız yok bence. O da misafirlikteymiş, ev sahiplerine ayıp olur diye düşünmüş olabilir. Dediğim gibi beklentilerinizi düşük tutun, herkesin hayatında zorluklar olabilir. Kimse sizinle aynı şekilde davranmak zorunda değil ki.
Sevdiğiniz birinin evine çatkapı gidebiliyorsanız her şeyi de yaparsınız. İnsan arkadaşına gelmişsin madem şuraya git bununla görüş diye teklif edebilir. Gayet normal.Sadece onun için gelmedim ama ne biliyim ben bunu sevdiğim birine yapamam
8 yaşındaki cocuk ne bilsin onların Zengin olduğunu, valla yanlış anlamada konu sen olunca ben çok sey yapamıyorum, herseyden farkli anlamlar çıkarıyorsunBenim oğlum dedi.ona gönderme onlar zengin defi.dinlemedim.gonderdim marka ayakkabı marka giysiler
Biliyor giyim kuşam bilezikler8 yaşındaki cocuk ne bilsin onların Zengin olduğunu, valla yanlış anlamada konu sen olunca ben çok sey yapamıyorum, herseyden farkli anlamlar çıkarıyorsun
Benim de oğlum 8 yaşında,kumbarasından çıkan 13bin lirası vardı,euro aldım o paraya,al bak bu para senin dedim. Adam kendini dünyanın en zengin çocuğu sanıyor aylardırBiliyor giyim kuşam bilezikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?