Simdi burada kim hakli

Bende öyle büyüdüm.

Insanlar özel hazırlık yapmasın sadece çay içelim diye aramıyorum.ya da ne biliyim bisi olur gidemem, o gün o saatte diye aramıyorum onceden

Bu mesaji okuduktan sonraki yorumum, arkadasiniz sizi gormeyi iyi bile kabul etmis. Ben cat kapi misafirlikleri kabul etmem, ayni gun gorusme talebiyle geldiginde kabul edecegim tek kisi de kiz kardesimdir. Benim gozumde hicbir nahanesi yok son dakika haber vermenin, hic sevmem.

Insanlar özel hazırlık yapmasın sadece çay içelim diye aramıyorum.ya da ne biliyim bisi olur gidemem, o gün o saatte diye aramıyorum onceden
E o zaman eve aldığına dua et
İnsanların evine bu şekilde gidilmez. Hiç mi yol yordam bilmiyosun?

Kadının evi tadilatta,başka yerde kalmasına rağmen kalkmış sizi kayınvalidesinin evinde kendince ağırlamış ki ben olsam dışarda buluşup birşeyler icmeyi teklif ederdim, arkadaşınız belki kendini zora sokmak pahasına siz bozulmayın diye evde agırlamış,birde küsüyorsunuz pes.
Başkasının evi yani,bilemezsiniz nasıl bir düzenleri var. Küsmeye bahane aramışsıniz resmen.
Bence böyle devam edin,siz kaybedersiniz.

nefret ettiğim şey.. çatkapı
ve densizlik görgüsüzlük bana göre

belki kadının bir sıkıntısı varda sizi o kadar idare edebildi

canım kaynanasının evi ne yapsın ama yanı kendi evi olsa tamam dediğin doğru da başkasının evi kaynanası belki kızacak sonra yapacak bişey yok

Alınganlık yapmışsınız, sizin için misafirlikten gelmiş, kendi evi tadilatta olmasına rağmen kv sinde ağırlamış daha ne yapsın kadın, kendi evinde ağırlasa daha uzun ağırlardı muhtemelen, çocuğunuzun eskilerini gönderiyorsunuz diye karşılık beklemeniz de yanlış bence,

Çatkapı gelen misafire ne yapmaları lazımdı tam olarak?

Yani mesela dün annemle kavgalıydım, başka şehirden arkadaşım annesine gelince bizide çağırdı. Kaçtır fırsat kolluyor çağımak için, ketumum biraz ben ama mecbur kaldım annemle tartıştık gelemeyiz dedim. Çok özleşmiştik ama gitsek berbat geçecekti. İki gündür aman kimse gelmesin evime diye dua ettim. Tartışmanın etkisiyle moralim bozuk, gelen de alınacak şimdi dedim. Bu da öyle bişey olabilir. Ama biraz da dişini sıksaydı iyi olacaktı da neyse olan olmuş.

Arkadaşının evi tadilatta iken senin gitmen yanlış olmuş,sen onu dışarıda bir yere davet edebilirdin.Öyle bir durumda da zaten yarım saatten fazla oturmamalıydın.Siz düşüncesiz davranmışsınız.O da kendince hoş olmayan bir çözüm bulmuş ama asıl arkadaşını zora sokan sizsiniz.

Keşke dışarda buluşsaydınız. Hem ev tadilatta, hemde yatalak hasta var, hemde son dakika haber vermişsiniz. kadın için de zor olmuştur. Birde çocuklar varsa daha da sıkıntı. KV rahatsız olmuştur belki. Kendi evinde, önceden haberli bunu yapsa haklısınız derdim. Ama bence sizde de hata var.

Sadece arkadaşınız önceden uyarabilirdi KV evinde çok rahat olmuyor uzun oturmalar diye.

Ben 14 saatlik yoldan 1 saat için mi geldim
İyi de memlekete gitmişsiniz, önceden haber de vermemissiniz. Sanki özellikle arkadaşiniz için gitmişsiniz, önceden sözleşmissiniz de sizi ortada bırakmış gibi tepki veriyorsunuz.
Kadın yatılı kaldığı yerden görüşmek için gelmiş. Ve belki siz onun küs olduğu kişi ile görüşmek isteyip de söyleyemezsiniz diye onunla da görüş demiş olabilir. Kaldı ki memlekete bir günlüğüne gitmiyorsunuz değil mi, tekrar görüşebilirsiniz.
Kıyafetle ilgili yorumunuzsa çok kötü. Bu kadar samimi olduğunuzu söylediğiniz arkadaşınız hakkında kolaylıkla böyle bir ithamda bulunuyorsaniz bence kendinizi gözden geçirin. Sizin gibi samimi arkadaşim olsun istemezdim.
Kırılmış olabilirsimiz ama bunu konuşamayacak bir durum yok. Onun yerine direkt arkasından atıp tutmaya başlamışsiniz.
Genel bir kural mi, bir süre kalacağıniz yerde ilK görüşmede 4-5 saat görüşmek. Sonrasında da olabilir.
Eşimin memleketinde çalıştığım için arkadaşlarım var. Bazen ilk görüşmede yarım saat bir saat konuşuyoruz, ya da telefon da görüşüyoruz. Sonraki günler plan yapıyoruz. Benimde yakın arkadaşlarim. Evimde gelip kalan, tatillere gittiğimiz

Ne bileyim bende bi bozulabilirdm ama isin icine mantigi sokunca kalkti geldi benim icin derdim yinede birde cok yakin 3 4 tane arkadasim var onlar dese hayirdir usul usul kovuyomusun sen beni falan derdim yada kv sorunmu ediyo diye sorardm bence açın teli kimse sebebini bilmeden bir küslüğü haketmez benim en sinir olduğum şeydir küsecekseniz de söyleyin yani çok üzüldüm öyle deyince ben bilmiyormuyum figene de uğrayacağım zaten planimi yapmistim hatirlatmana gerek yoktu vs diye aciklayin kendinizi yada mecbur kaldigin bir durum mu oldu diye sorun mutlaka bu sekilde bir tavir yetiskin insanlara yakismaz acin telefonunu biraz sakinlesip acmayi bekledim vs deyin

Sizin insan İlişkileriniz çok zayıf bence. Alıngansınız ve kafayı çok takıyorsunuz. Arkadaşınızla dışarda görüşebilirsiniz. Beni biri arasa aynı gün asla görüşmem, arkadaşınız sizi ağırlamak için baya uğraşmış. Kıyafet için görüştüğünü düşünüyorsanız da bir daha görüşmeyin bu kadar basit..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…