- 13 Ağustos 2022
- 8.794
- 4.458
- 103
- 31
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Bende öyle büyüdüm.İşte biz aliyoruz 4-5 sene giyiyoruz ama cocuk surekli boyu uzuyor ayaklari buyuyor. Surekli alisveris yapman lazim. O yuzden biri bana oglan icin kiyafet ayakkabi vereyim dediginde reddetmiyorum. Ben de kuculenleri dagitiyorum hep. Bu isler boyle.
Insanlar özel hazırlık yapmasın sadece çay içelim diye aramıyorum.ya da ne biliyim bisi olur gidemem, o gün o saatte diye aramıyorum onceden
E o zaman eve aldığına dua etInsanlar özel hazırlık yapmasın sadece çay içelim diye aramıyorum.ya da ne biliyim bisi olur gidemem, o gün o saatte diye aramıyorum onceden
nefret ettiğim şey.. çatkapıInsanlar özel hazırlık yapmasın sadece çay içelim diye aramıyorum.ya da ne biliyim bisi olur gidemem, o gün o saatte diye aramıyorum onceden
canım kaynanasının evi ne yapsın ama yanı kendi evi olsa tamam dediğin doğru da başkasının evi kaynanası belki kızacak sonra yapacak bişey yok14 saatlik yolculukla memlekete gittim.4 yıldır görüştüğüm iki konsum var.samimiyiz ya da ben öyle sanıyordum.ayda en az 2 3 defa görüşürdük.
Neyse memlekete gittim ve arkadaşımı aradım.ben geldim dedim.musaitsen görüşelim.o başka bir yere yatılı misafirliğe gitmiş geldi benim için.evi tadilatta idi.bir üst katta kayınvalidesine gittik.evet bana ikramlar yapıldı ama ne biliyim şunu ister misin bunu ister misin şeklinde.neys3 balkona geçelim dedi.icerde 30 35 dakka oturdum.balkonda daha yarim saat olmamıştı bak figen de seni çağırdı.saat 16.00 kocası gelir.biz kusuz ya beni göndermiyor sanır.sen ona da uğra istersen şimdi dedi.ne biliyim ben daha uzun hasret gideririz falan sanıyordum.oraya büyük ölçüde kendisi ile görüşmeye gelmiştim.oyle deyince kakalktıgittim.diger arkadas adam gibi ağırladı beni.otele geldim o arkads beni aradı, bir kaç gün sonra mesaj attı.cevapladim ama öylesine.bir kaç gündür beni defalardır arıyor açmıyorum. Kırıldim. Sanırım çocuğun eski kıyafetlerini kargoluyordum, artık göndermez mi diye korktu ne.bana oraya gittiğim de keşke senin oğlanın eski terliklerimi de getireydin dedi.
Hakli miyim o mu haklı.1 saatte misafir gönderilir m8
Çatkapı gelen misafire ne yapmaları lazımdı tam olarak?ben geldim dedim.musaitsen görüşelim.o başka bir yere yatılı misafirliğe gitmiş geldi benim için.evi tadilatta idi.bir üst katta kayınvalidesine gittik.evet bana ikramlar yapıldı ama ne biliyim şunu ister misin bunu ister misin şeklinde.
Arkadaşının evi tadilatta iken senin gitmen yanlış olmuş,sen onu dışarıda bir yere davet edebilirdin.Öyle bir durumda da zaten yarım saatten fazla oturmamalıydın.Siz düşüncesiz davranmışsınız.O da kendince hoş olmayan bir çözüm bulmuş ama asıl arkadaşını zora sokan sizsiniz.14 saatlik yolculukla memlekete gittim.4 yıldır görüştüğüm iki konsum var.samimiyiz ya da ben öyle sanıyordum.ayda en az 2 3 defa görüşürdük.
Neyse memlekete gittim ve arkadaşımı aradım.ben geldim dedim.musaitsen görüşelim.o başka bir yere yatılı misafirliğe gitmiş geldi benim için.evi tadilatta idi.bir üst katta kayınvalidesine gittik.evet bana ikramlar yapıldı ama ne biliyim şunu ister misin bunu ister misin şeklinde.neys3 balkona geçelim dedi.icerde 30 35 dakka oturdum.balkonda daha yarim saat olmamıştı bak figen de seni çağırdı.saat 16.00 kocası gelir.biz kusuz ya beni göndermiyor sanır.sen ona da uğra istersen şimdi dedi.ne biliyim ben daha uzun hasret gideririz falan sanıyordum.oraya büyük ölçüde kendisi ile görüşmeye gelmiştim.oyle deyince kakalktıgittim.diger arkadas adam gibi ağırladı beni.otele geldim o arkads beni aradı, bir kaç gün sonra mesaj attı.cevapladim ama öylesine.bir kaç gündür beni defalardır arıyor açmıyorum. Kırıldim. Sanırım çocuğun eski kıyafetlerini kargoluyordum, artık göndermez mi diye korktu ne.bana oraya gittiğim de keşke senin oğlanın eski terliklerimi de getireydin dedi.
Hakli miyim o mu haklı.1 saatte misafir gönderilir m8
bana ikramlar yapıldı ama ne biliyim şunu ister misin bunu ister misin şeklinde
Burda maddi durumu sizden kötü olmasin biri var ona verdim dersinGöndermesem telefonunu açmasam başka numaralardan beni arayıp defalarca kıyafet isteyen bir insandan bahsediyoruz.
İyi de memlekete gitmişsiniz, önceden haber de vermemissiniz. Sanki özellikle arkadaşiniz için gitmişsiniz, önceden sözleşmissiniz de sizi ortada bırakmış gibi tepki veriyorsunuz.Ben 14 saatlik yoldan 1 saat için mi geldim
Ama milletin planını bozuyosun böyleInsanlar özel hazırlık yapmasın sadece çay içelim diye aramıyorum.ya da ne biliyim bisi olur gidemem, o gün o saatte diye aramıyorum onceden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?