şimdi çok mutlu...

Benimde bu ilgimi çekti takıntı halinemi geldi acaba...

Muhtemelen. Diger konuyu okumadim gerci ama hic yas tutar gibi hali yok konu sahibinin. Ayrica olumsuz yorum istememesi de sanki "hadi herke beni hakli bulsun görümcemi cekistirelim" der gibi.

Yorumlari ben de gormedim, ama tahmin edebiliyorum
Suraya bile ne yorumlar geldi uc sayfada
Ben genel konustum, her konuda yuzyuze soylenmeyecek seyler sirf sanal alem diye soylenebiliyor
Ama karsida cocugunu kaybetmis bir anne var
Bence herkes daha dikkatli olmali
Açıp bi okuyun derim

Birazdan buralar karışacak yine.
Konu sahibi tartışmaya girme.
Yorumunu beğenmediğini de alıntılama oku geç gitsin.
Herkes istediğini yazmakta özgür.
Sınırlarını aşmadığı sürece!
Bu arada başınız sağolsun

Muhtemelen. Diger konuyu okumadim gerci ama hic yas tutar gibi hali yok konu sahibinin. Ayrica olumsuz yorum istememesi de sanki "hadi herke beni hakli bulsun görümcemi cekistirelim" der gibi.
arkadaşım benim halimi görüyon mu biliyon mu yatakta kanamam ve ateşler içindeyim herkes aynı değil ki hayatta ben yas tutsam annem kocam babam üzülecek

Başınız Sağolsun çok üzüldüm. Protein kaçağı falan mı vardı acaba sizde. Bağın kopmasının sebeplerinden biri idrarda protein kaçağıdır. Böyle bir şey yaşamış olabilir misiniz?

Başınız Sağolsun çok üzüldüm. Protein kaçağı falan mı vardı acaba sizde. Bağın kopmasının sebeplerinden biri idrarda protein kaçağıdır. Böyle bir şey yaşamış olabilir misiniz?
hiçbişey yoktu

Diger konuda gorumce bebegini kaybetti diye ne yapsa hakli bulunmus, ama hanim efendi bebegi kaybedince burda giybet yapma, derdin bu mu, yas tutmuyorsun falan denildi.
kızlar biraz kafa dağıtmaya girdim ateşim var biraz gezinip yatıcam yeni kalktım beynim ağrıyor ...
bırak içlerini rahatlatsın millet

kocamın ailesi görümcdemden bahsetmiştim tuhaf tuhaf yorumlar atan olmuştu...görümcem bebeğini kaybetmişti bende hamileydim aile bizi sürekli bizim moralimizi bozuyordu..
görümcem için eşimi 2 hafta önce babası aramış çocuğuna başlatma diye küfür edip beğırmıştı bende o telefon sesıne korkuyla uyandım bebeğim korkudan bağından düştü 5 aylık doğdu ve yaşamadı...
görümcemim tüm sıkıntılısı bizim bebekmiş hastaneye geldi o kadar mutlu ki herkese benimki daha büyüktü telefonda bahsediyor çok mutlu iki hafta önce babasını arayıp ağlayan onların bebekleri olacak benimki öldü diyen ortalığı bulandıran kadın o değil...
yuhhhhh şaka gibi bu ne yaaa:!!! görüşmek zorunda mısın böyle kötü kalpli insanlarla.inanamıyorum....:KK57::KK57::KK57:

kocamın ailesi görümcdemden bahsetmiştim tuhaf tuhaf yorumlar atan olmuştu...görümcem bebeğini kaybetmişti bende hamileydim aile bizi sürekli bizim moralimizi bozuyordu..
görümcem için eşimi 2 hafta önce babası aramış çocuğuna başlatma diye küfür edip beğırmıştı bende o telefon sesıne korkuyla uyandım bebeğim korkudan bağından düştü 5 aylık doğdu ve yaşamadı...
görümcemim tüm sıkıntılısı bizim bebekmiş hastaneye geldi o kadar mutlu ki herkese benimki daha büyüktü telefonda bahsediyor çok mutlu iki hafta önce babasını arayıp ağlayan onların bebekleri olacak benimki öldü diyen ortalığı bulandıran kadın o değil...
Profil resminizdeki çocuk yiğeniniz mi ?

Back
X