şimdi çok mutlu...

Birincisi başka bir tanıdığınızız çocuğun fotoğrafını sitelerde sergilemek bence iyi değil. İkincisi hakaret etmicem çünkü gerçek olmasa bile belki gerçektir ve bir bebeğini kaybetmiş olan annesin duygularını anlayamam o yüzden hakkında hayırlısı olsun Allah sabır versin diyorum.

Belki fakedir. Dün bir üye deşifre oldu mesela 39 üyeliği varmış sahte. Ya da belki özelden birisine hakaret etmiştir.

bence o üyeye ödül verilmeli banlamak yerine. o kadar ağır işsizlik görmedim. 39 sahte üyelik açıcam kendimi eğlemek için. alkışlarla uğurluyorum :D :D

Burada artık kabak tadı verdi yorumlar begenilmeyince kişiyi yargilamak ve bu konuda çoğu kişinin ukalalık yapması..Kimsenin vicdanını vs sorgulamak buradakilere düşmemiş herkes haddini bilecek ve herkes de düşüncesini söyleyecek.. Pofpof istiyosaniz gidin sizi tanıyan, seven arkadaşlarınıza.. Biseyleri dramatize edip demagoji yapmaya gerek yok..

Canım banlısın ama illaki okuyacaksın.
Çocuğunu kaybetmiş bir anne olarak, ki anne karnında bile değil 3 yaşındaydı,
O onu yaptıda oldu bu bunu dedide korktum kısmını atla. Sadece psikolojini bozarsın. Böyle bi tecrübeye sahip olmayı hiç bir anne istemez ama maalesef tecrübeliyim ve dinle beni olurmu? Verende Allah alanda Allah. Dünyada alacak nefesi yokmuş.
Şuanda tek düşündüğün kendin olmalısın Ve yuvanın huzuru olmalı...

Sen biraz fazla etkilenmişsin olaydan ama bağırmayla çocuğunu kaybedeceğini düşünemezlerdi bile bile yapmış değillerdir.

Suçlama kimseyi Allah bazı şeyleri sebep kılmış olabilir ama asıl sahibi aldı onu. Demekki doğurman hayırlı değildi. İsyana girme lütfen..

Öncelikle başınız sağolsun. Diğer konunuzdan biliyorum da bebeğini yeni kaybeden birine kendi bebeğinizin videosunu göndermek inanılmaz bir düşüncesizlik. O yüzden şimdi görümcenizin size üzülmemesine takılma lüksünüz yok.

bir yakınımın bebeşi çok tatlı allah annesine babasına bağışlasın
Bir yakınınızın bebeği mi? İnternette sürekli gördüğüm bir foto bu, annesi yabancı hatta. Acaba fake olabilir misiniz ya da hayal dünyanız mı güçlü?

Gerçekse basın sağolsun da bizle ne alaka, duyanda sövdük falan sanacak hiç üstüme alınmıyorum, bakmak isteyen diğer konuna da bakar, bariz bana taktığın belliydi orda da üst üste alıntı yaptığın halde cevap yazmadım sonunda çattık diyip çıktım,ruh halin normal değil
Yorumlarını beğenmemiş konu sahibi, sende bundan sonra konu sahiplerinin huyuna gidicek şekilde yorum yap istenilen bu :D

Bebeğini kaybettiğin gerçekse bile profesorün "korkmuşsun ondan olmuş" deme ihtimali sıfır. İnandırı değilsin kesinlikle buram buram fake kokuyosun.
3 kere düşük yapmış bir insanım ve hepsi bikaç haftalık kadar küçük olmasına rağmen kim ne dedi ne tepki verdi hatırlamıyorum bile çünkü o zaman kafamdan geçen sadece yaşadığım üzüntü, tekrarının olup olmayacağı korkusu.
Eski konunu hatırlamıyorum ama görümcen düşük yaptı peşine ultrason videosunu ne akılla gönderdin meraktayım.
Ya şu çocuk işine kabiliyet olarak bakmayı bırakın, hamile kalış hızınızı kendi beceriniz olarak görmeyi de. Çocukla si..k yarıştıran bir kadın topluluğu oldunuz resmen. "ohhh benim hemen oldu senin olmuyor ben harika bir insanım sen beceriksizsin" kafası biterse birbirinizi daha az üzersiniz.
Nasip bu veren de alan da belli. Tıbbi hiçbir sorun olmamasına rağmen tüp bebekle bile çocuk sahibi olamayan o kadar çok çift var ki. Kendinize bir uğraş bulun görümcenizi belki birkaç dakika düşünmeden edebilirsiniz böylelikle

Görümceniz kotu ona diyecek laf yok ama babasına başlatma bebeğine diye bağırmış cok yanlis babaya ne olursaolsun bagirilmaz oyle. Babayı öfkelendiren Allah ı öfkelendirir. Belki o tepki bu şekilde size döndü.

O onu yaptıda oldu bu bunu dedide korktum kısmını atla. Sadece psikolojini bozarsın. Böyle bi tecrübeye sahip olmayı hiç bir anne istemez ama maalesef tecrübeliyim ve dinle beni olurmu? Verende Allah alanda Allah. Dünyada alacak nefesi yokmuş.

Sen biraz fazla etkilenmişsin olaydan ama bağırmayla çocuğunu kaybedeceğini düşünemezlerdi bile bile yapmış değillerdir.

Suçlama kimseyi Allah bazı şeyleri sebep kılmış olabilir ama asıl sahibi aldı onu. Demekki doğurman hayırlı değildi. İsyana girme lütfen..

evet allahım isyandan korusun...
mune den de allah razı olsun banlamış banlamasa yazanlara takılacağım kimi zevk alır kimi zevk alır kimi inananmaz...niye uğraşıyorsam bilemedim ...kimi anne olma ehliyetimi sorgular...10 yaşında köyde yengem gezmeye gidiyordu yiğenime ben bakıyordum halbuki tanıyormu ki beni ...kimi fotoya takılmış onun anısı var bir tanıdık dedim geçiştirdim fakemi diyen olmuş bende inanamıyorum hafta içi şu detaylı ultrasyonu hazır ay sonu işten çıkıp tekrar eşimin sigortasında doğum teminatı na geçene kadar yaptırayım dedim gittim muayenede hocayla konuşurken yüzmeyede gidebilirmiyim rapor isteyecekler diyordum ama altan su geliyor iltihap olurmu dedim burdaki herşeyi çokkk biilen arkadaşlar gibi ben tıppı bilemem işletme okudum 10 yıla yakında finans sektöründeyim onun uzmanlığı oda alttan bakayım dedi baktı çocuk doğuyor dedi başladım ağlayamaya assistanıda bebek kaybetmiş oda baktım ağlıyor hamileyim şimdi seninde olur diyince sustum çünkü hammile bir kız tanımıyorum ama acılarını deşmek istemedim... sancılar içinde yazarken mosmor olmuşum niye cevap veriyorsam işte insan bazen ne yapacağını şaşırıyor sonra bir titreme aldı beni içim bomboş ateşim de çıktı ...
allah sana bol sabırlar versin savaşta çocuklarını kaybeden insanlar napsın evet isyan çok kötü bişey..
bende hastanede son gecemde bebeğin yüzü hep gözümün önüne geldi psikiyatristte de gittim ona anlattım
görüşme dedi onlarla böyle mi der diyenlenler olacaktır dedi
ben pkoluyum bayyaaa da uğraştım çocuk için en son kardeşin hanımı başka şehirde ünv de hoca o bir doktor buldu
senin sorunun stres demişti yolda hep poazitif düşündüm 8-10-2015 ti dönünce bebeğim olmuş son artık umudumu yitirip tüp bebek tedavisi için rapor almaya gittiğimde tahlilim de hamile olduğumu öğrenmiştim
kısmet değilmiş yavrum cennete gitti
yas tutmuyorsun diyenler olmuş şu an yataktayım tavana bakıyorum ...
mesela kv hastanede burda kalayım dedi eşim kalınca yatağı beğenmedi burası çok sıcak dedi beni sıtma almış evine gitti hastaneden niye çıkmıyorsun çıksana diye baskı yapıyor telefondan sonra hastaymış gelmedi ...
annemde anneanneme bakıyor kimse bakmıyor 9 evladı var babam şimdi evde o bakıyordu..teyzem ben doğurken geldi anneme eee annem nolacak dedi kıvranıyorum başımda bunları konuşuyor lütfen çık dedim o var diye rahat olamadım doğdu aldılar bebeği hemşireler ben bakamadım kuzuma yavrummmmm benim sonra evine gitt teyzem annem de dün eve gitti yemek yapmaya bugün yine gelecek yanıma annemde çok yoruldu
evet takığım teyzemede takığım mesela...bunlarımı düşünüyorsun diyende olmuş yatıyorum düşünüyorum ne düşüneyim
kimsen yokmu diyende olmuş var olmaz mı ama eşimin yanında ağlamıyorum o daha kötü oluyor annemde kötü oluyor sevdiklerim benden çok üzülüyor birde onlara mı bişey olsun .
şimdi bunları yazdım napsam kabahat nasrettin hoca mısali herkes herşeyi der milletin ağzı çuval değilki büzesin ..

İnanmak istemiyorum

ve sende inanma çünkü eğer inanırsan kalbini kotulukle doldurursun bu bı ımtıhan

moku yemiş kp ler.iyi günaha girmişler kıskançlıktata görümcen moku yemiş.zor hesap verirler artık iki cihanda.olan onlara olmuş.
allahım bu tür günahlardan biri korusun ...yavrum hep yüzü geliyor ultrayonda görmüştüm eşime bakınca o geliyor aklıma i
allah görümcemede versin çocukta kıskanılırmış gördüm

Buarada yazmak zorundayım.Aıleler her zaman kızlarına daha duskundur bu boyledır sızınde canınız yansa sızede uzulurler evet ama kızıda evlat kaybetmıs uzun zamandırda evlıymıs o sırada sızın bebegınızı sormuyor olmalarına takılmıs olmanız bıle cok garıp
ıkınızde aynı acıyı yasamıssınız o zamanda kotu dusunmussunuz sımdıde
allah gecınden versın bence toptan bırbırınıze kenetlenın ve bol bol dua edın
Kalplerınızı kotuluklerden arındırmaya gayret edın. Basınız sagolsun

Buarada yazmak zorundayım.Aıleler her zaman kızlarına daha duskundur bu boyledır sızınde canınız yansa sızede uzulurler evet ama kızıda evlat kaybetmıs uzun zamandırda evlıymıs o sırada sızın bebegınızı sormuyor olmalarına takılmıs olmanız bıle cok garıp
ıkınızde aynı acıyı yasamıssınız o zamanda kotu dusunmussunuz sımdıde
allah gecınden versın bence toptan bırbırınıze kenetlenın ve bol bol dua edın
Kalplerınızı kotuluklerden arındırmaya gayret edın. Basınız sagolsun
bende istemezmiyim kenetlenmeyi gel istersen doktora gidelim dedim ama onlar yıpratıyorlar evime gelmedi hastayım hastanede kalıyım dedi kv sonra canı actı çok sıcak duramam dedi gitti ben tek başıma napabilirim yıpratıyorlar

Back
X