Benimde degerim 4e düşmüş..ama inanılmaz sancım var senin nasıl..birde bu ay doğal yoldan hamile kalma şansımız yüksek mı gercekten ve o dediğin karışım ise yarıyor mu ben de yapayım bari belki ise yarar:)
sancım var kendimi sıcak tutmaya çalışıyorum siyah koyu bişeyler gelmeye başladı tam gelsin öyle yapacam bende tahlili sperm hız hareketi düşük diye başladık yumurta kalitesizliği diye sonuç aldık artık kime neye inanacağımı şaşırdım :)
o karışımı çok deneyen var kadınlar kulübünde tesadüf okudum bişey kaybetmeyiz istersen bi bak çok konu açılmış bu bitanesi
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...bal-199246rekotu-tar231305n-vesilem-oldu.html
Kızlar, yumurta kalites için, bal tarçın çörekotu karışımı diyorlar, hayıt tohumu diyorlar, aslan peçesi diyorlar, deneyin tabi ki ama sakın biosteron dhea'yı ve aginmax women ı unutmayın. Bunlar gerçekten çok işe yarıyor. biosteronu eczaneden, arginmax'ı da gnc shoplardan yada netteki sitesinden alabilirsiniz.
Ben önce soğan kürü yapmayı düşünüyorum, ki içimde kalan giden bir şey varsa atsın diye.Bir ara yapmıştım ve kanamamı epey artırmıştı soğan kürü. Faydasını gördüm yani. Sonraki ay da aslan pençesi hayıt tohumu içerim. Belki bal tarçın çörekotu da yerim bilmiyorum. Ama Arginmax women, biosteron , folik asit her gün alıyorum.