Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tülü beğendim ama fonu beğenmedim neden; bence yatak odası daha açık renkler olmalı zaten çatı katı pek güneş almıyo sanırım daha açık tonlar seçebilirdiniz
Kesinlikle yeni hali çok daha güzel sadece fon olmasa güneşlik perde veya stor nasıl olur diye düşündüm.
Fonlar ise koyu gibi geldi bana ama sen odam büyük ve odama uyumlu diyorsun sonuçta en önemlisi sana güzel gözükmesi.
Güle güle ,sağlıklı günlerde kullan.
Tülü beğendim ama fonu beğenmedim neden; bence yatak odası daha açık renkler olmalı zaten çatı katı pek güneş almıyo sanırım daha açık tonlar seçebilirdiniz
bu fon eski evimde salon fonuydu ,salona yeni yaptırınca buna kıyamadım bende yatak odasına taktım,yatak odam söylediğinizin aksine oldukça güneş alıyor bütün gün güneş içinde ,mobilyam değişek yakın zamanda açık renk olacak o zaman daha farklı düşüncelerim var tabi.
Kesinlikle yeni hali çok daha güzel sadece fon olmasa güneşlik perde veya stor nasıl olur diye düşündüm.
Fonlar ise koyu gibi geldi bana ama sen odam büyük ve odama uyumlu diyorsun sonuçta en önemlisi sana güzel gözükmesi.
Güle güle ,sağlıklı günlerde kullan.
sağol canım ,o fonun olduğu pencere tek ve ince uzun .tek stor taktım ama olmadı duvar bomboş kaldı bende bu fonu kullandım vardı zaten bu yeni değil yani.
iyi günlerde kullanın fakat küçük bi yorumum olacak ilk değişim güzel ama ikinci fonlu değişimde desenler birbirine girmiş tül düz olsaydı ikiside desenli biraz zorlamış sanki
istanbul canım çatalca ,epey uzağız ama umarım birgün tanışma şansımız olur.
canın sağolsun veririm tabi :) genelde değişimli kullanırım ,sıkıldıkça değişir,eşim karışmaz güzel olmuş der,çünkü kendi paramla yaparım :) seviyorum ben ya napim .
iyi günlerde kullanın fakat küçük bi yorumum olacak ilk değişim güzel ama ikinci fonlu değişimde desenler birbirine girmiş tül düz olsaydı ikiside desenli biraz zorlamış sanki
çatalca istanbulun silivriden önce son ilçesi beylikdüzü büyükçekmeceden sonraki ilçesi,çorlu ile arasında yine nerden baksan 1-1,5 saat vardır ,istanbula geliyorsan eğer otobanda çatalca tabelasını görürsün canım.
gerçekten güzel olmuşmu canım ya,ay yorumlar güzel geldikçe bende bir ısındım tüllere,beğenmiştim aslında ama aklımda başka modeller de kalmıştı.o zaman sıkılana kadar bunlarla devam.
vallahi ben çok beğendim harika görünüyorlar burdan :)
özellikle teras kapısının tüllerinin duruşu çok güzel bayılıyorum öyle pencerelere ben, fonlarını zaten önceden de çok beğenmiştim canım
güle güle kullann hepsini