- 30 Ekim 2013
- 20.298
- 56.932
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz kararınızı vermişsiniz gibi ama bence bile bile ateşe gidiyorsunuzAllah razı olsun. Böyle cümlelere ihtiyacım vardı
+1500Isten ayrilmayin. Maasinizin tamami bakiciya gitsin ama ayrilmayin. Sigortaniz odenir, kariyeriniz devam eder. Para her sey degil
Gebeyim kanamam var. Yatıcaksın dedi doktorum. 3 hafta oluyo bi defa aramadı. Oğlum hastanede yattı 1 hafta sadece 2 defa geldi ilgilenmedi. (Damadı 4 ay hastanede yattı. Kızı da 1 hafta hergün gitti yanlarına sabah bi çıkardı akşama gelirlerdi eve.)ben de aynen sizin gibi düşünüyordum . ta ki, ben ameliyat olup o geçmiş olsun diye ameliyatın üzerinden 1 ay boyunca aramamasının ardından...
sana merhamet edene edeceksin dedim ... haklı da cıktım.
Evet çocuklarıma kayınvalidem bakıyordu.Kendi başına yapamaz kendine bakamaz yani.Görünüşte hala çok iyi ağrısı acısı hiçbişeyi yok sadece yorgundu 1 senedir hep yorgundu.Rutin kontrolde çıktı 4. evre yumurtalık kanseri içini tamamen sarmış karaciğerde dahil![]()
bu ocak gelini işini anlamadım ben ?Kv denize bakın derim en azından vicdanınız rahat eder
Benim kv beni hiç sevmez bunu yüzümede söyledi çok şeyler yaptı ama o kötüyse bende mi kötü olayım ?
Onlar (anne ve babalarımız)ın bizi nasıl sevgi ve merhametle büyüttüğünü düşünün
Bu arada annenizi tebrik ederim bir çok anne gibi fitne çıkarmamış
Kimileri karşı çıksada görümce başka birinin ocak gelini eşi ve kv kp deri var
Ama siz kv nin ocak gelinisiniz onun evladıyla evlisiniz eşiniz işi bırakıp annesine bakamaz yada maaşının 700 800 ünü bakıcıya vereneyebilir kaldı ki bakıcıların yaptıgı eziyetleri duyuyoruz yabancı sonuçta el
Eşinizle siz yola çıkarken hastalık ta saglıkta ve zorlukta diye yola çıkmışsınızdır eminim
Vicdanınızı dinleyin kv nizin size çok büyük kötülüğü olmadıysa maziye gömün Allah sabır ve kolaylık versin
Gebeyim kanamam var. Yatıcaksın dedi doktorum. 3 hafta oluyo bi defa aramadı. Oğlum hastanede yattı 1 hafta sadece 2 defa geldi ilgilenmedi. (Damadı 4 ay hastanede yattı. Kızı da 1 hafta hergün gitti yanlarına sabah bi çıkardı akşama gelirlerdi eve.)
Hele oğluma gebeyken de kanamam olmuştu yine 1 defa aramadığı gibi çocuğum düşsün diye bekledi. Düşmeyince yanımda eşime beni istemediğini söyleyip yarın sabah gidip bu çocuğu aldıralım bunu da babasının evine bırakalım bitsin bu iş dedi.
Dip komşusu eşime yavşıyodu afedersin bigün telefonda mesajlarını gördüm bi defa olsun beni şey yap diye.. kaynanam inatla o kadınla görülmeye devam etti. Bu durumun üstüne ameliyat oldu aldım evimde 10 gün baktım bebek gibi. Evimden gider gitmez o kadınla buluşmuş..
Daha hangi birini anlatayım.. evet mesafeliyim çok nadir görüşüyorum ama hasta olsa yine bakarım. O şeytansa benim de öyle olmama gerek yok..
Ben tamamen yanlış anlaşıldım çogu kadın annesine ve babasına bakmak istesede bakamıyorbu ocak gelini işini anlamadım ben ?
ne kötü bir mekanizma böyle, ben evlendiğim ailenin ocak gelini ! olacağım, kaynana kayınpederim olduğu için kendi annem öncelikli olmayacak, kendi annemin de gelini onun ocak gelini ! olacak ya ona da o baksın !!
herkes kendi anasına babasına bakmalı bence, kaynana kayınpeder anne baba gibi ama GİBİ işte anne baba değil
yalan yok insan kayınvaldeye bakarken kendi annesine bakar gibi olmaz
teyzem de böyle ve bu mantıgı asla anlayamam ben anlamak da ıstemem
teyzem esının aılesıyle beraber yasıyor ve hatta evde 45 yaslarındakı gorumcesı de var
annanem hasta ama teyzem gelemez nıye çünkü ocak gelini ya o evde de kayınvaldesı hasta bırakıp gelemez
halbuki kaynana bakıcısız da degıl kendı kızı var evde
ocak gelını diye eşinin anası kendi anasından daha değerli olmuş !!