Simdi dusunuyorum da ne Safmisim !

Ah minel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
693
300
73
3 ay once nisanlimdan ayrildim konuyu okuyanlar biliyor.. Dusundukce beynimi kemiren seyler var.. Tam bir gun boyunca ayrilma arifesinde mesaj attim beni o kadar sevdigine inandigim adam tek kelimeyi birakin harf yazmadi.. Ertesi gun artik bitmistim tukenmis hissediyodum kendimi yorulmus... Anne ve babasi ile geldiler nisanlimin surat dokuz karis annemin elini opup ozur dilemesini beklerken tartismayi daha da alevlendirdi.. Kizini kacircam senide koseye aticam dedi anneme annemde evden kovdu. Ertesi gun bana msj atmis ablamdaydi telefonum o okudu gel kacirayim seni eger sen benimleysen sana hayalindeki dugunu yapicam hayalindeki gelinligi giydircem.. Yahu be adamm nisanliyken bunu yapmayi beceremeyen adam o kadar seyi yasatip hem bana hem aileme sonra beni bir gun boyunca yalvartip ertesi gun gelip tekrar annemle kavga edip mi yasatacaksin diye sorarlar adama..... Cok zoruma gidiyor kizlar cok.. Sirf annesi istedi diye benden once konustugu kizla ayrilip benle gorucu usulu nisanlanmaya kalkti ilk bulusmamizda beni cok begenmis agladi gulmeyen yuzumu guldurceksin dedi inandim bende.. Suan ne mi yapiyor ? Benle ayrildi suan o kizla tekrar konusuyor... Allahim ahim kimsede kalmasin ne olursun...

canım aynı konuyu açmak yasak.kapanır bırazdan.otekı konundan devam et derım

dün de aynı konuyu açmıştınız.
keşke ordan devam etseydiniz.
çünkü benzer tavsiyeler verilecek gene.

Neyse ki tuzağa düşmemişsin bari
Yanlız ilginç olan size gelip anneni kendi evinden mi kovuyor, harbi sorunluymuş

ayy kişiliksiz herif ne ahı ediyorsun ki kurtulduguna şükret

Psikopat bu adam, saygisizliga bak şok oldum, terbiyesiz ya
Annenize bu saygisizliklari yapan bi adam kimbilir evlenince size neler yapar, ucuz kurtulmuşsunuz

Annesi için konuştuğu kızdan vazgeçip sana görücü gelen senden de geri o kısa gider normal yani

Annesi için konuştuğu kızdan vazgeçip sana görücü gelen senden de geri o kısa gider normal yani
Aynen oyle ama konustugu kizda ona ne yapacak Allah bilir.. Bana yasattigini yasamayacakmi saniyor.. Allah yanina birakmicak sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…