• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi düşünüyorum da!

Tuval_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
1.330
818
323
3 aydır nişanlıyım.
Nişanımız aile arası ufak bir cafede oldu. Cafe kiraladık yedik içtiik biz bize oynadık.
Nişanda sade giyindim. (Beyazlı altın sarılı )Saçımda ensede örgülü hafif topuzdu ufak bir nişandı abartmadım.
Gel gelgelelim eltime :) kıpkırmızı bir abiye saçı kocamaan abartı topuz.
Herkes diyor nişanda gelinin önüne geçilmez abartılmaz diye.
O an art niyet aramadım hiç. Takılmadım eğlendik.
Herkes böyle deyince acaba! diyorum.

Şimdi düşünüyorum bu abartısı kendini göstermek mi?
Biliyordu ufak bir nişan olduğunu.
Düğün salonuna gelir gibi kırmızı abiye koca topuz.
Kendini göstermek için mükemmel olmak için yaptıysa şayet. Gayet gülünçtü :)

o an takılmıyorum bunlara. Sonradan düşününce takılıyorum.

Erkek tarafı nişanda baklava getirir bizde getirilen baklava tepsisinden biri açılmaz ertesi gün komşuya dağıtılır.
Elticiğim açılmayan tepsiyi görüp kocasına demiş kocası da bu tepsiyi açmayacak mısınız diye sormuş teyzeme.. Ne boş şeyler.

Bir de biz oynarken nişanlımın kıravatını gevşetecektim ki hoop elticik geldi kendi düzeltmeye el attı :)
ben de bıraktım oynamaya devam ettim.

Anlayamıyorum insanları.
İç dünyasında neler var acaba. İyi desem iyi değil kötü desem kötü değil. Hep bir iyiymiş gibi sahte gülücükler.

Uzak durun elinizden. Fesat biri belli.
Bide eşinizin, nişanlınızın kravatı, çorabı, gömleği düzeltilecek neyi varsa siz düzeltin. Elti kim oluyor ya. Dış kapının dış mandalı..

3 aydır nişanlıyım.
Nişanımız aile arası ufak bir cafede oldu. Cafe kiraladık yedik içtiik biz bize oynadık.
Nişanda sade giyindim. (Beyazlı altın sarılı )Saçımda ensede örgülü hafif topuzdu ufak bir nişandı abartmadım.

Erkek tarafı nişanda baklava getirir bizde getirilen baklava tepsisinden biri açılmaz ertesi gün komşuya dağıtılır.
Elticiğim açılmayan tepsiyi görüp kocasına demiş kocası da bu tepsiyi açmayacak mısınız diye sormuş teyzeme.. Ne boş şeyler.

Bir de biz oynarken nişanlımın kıravatını gevşetecektim ki hoop elticik geldi kendi düzeltmeye el attı :)

Anlayamıyorum insanları.
İç dünyasında neler var acaba. İyi desem iyi değil kötü desem kötü değil. Hep bir iyiymiş gibi sahte gülücükler.
Tatlım kendini şimdiden doldurma ve kimsenin seni etkilenmesin de izin verme yoksa tadınız bir kaçar evliliğine kadar uzanır.Aynen dediğin gibi rahat ve güler yüzlü ol.. asla takılma.
Böyle elticilik, gelincik,görümce,kaynana oyunlarına girme boşver.

Giyim tarzı o olabilir.
Baklavayla ilgili adeti bilmiyor olabilir yada canı çekmiştir.
Ama ben müstakbel eşimin kravatini duzeltirken benim önüme geçemez hatta ben yoksamda yapamaz bu kadar yakınlığa samimiyete gerek yok sadece bu konuda taviz vermeyin diğerleri tırıvırı

Günaydın da sabahın beş bucugunda elti yi takip dert ettiyseniz elti amacına ulasmis. ..belki tarzı bu ..ben de şahsen bir söz nisan varsa her kim olsa bile çok hazırlık yaparım ki o ortama kişiye saygimdan. .neden o ondan az çok hazırlanmalı falan anlamıyorum kimisi kendini kasmaz bi pantolon bluz halleder kimisi eni konu hazırlanır. ..diz daha anca nisan yapmışsınız bu hayat geçer mi elti ydi baklavaydi. ..ben sizi art niyetli buldum açıkçası. ..bunu dusunsem bile telaffuz edemem ben...ki zaten bana sevgisi saygisindan o kadar hazırlanmış derim ..Kırmızı giyse ne olur yeşil giyse ne olur?

nişanda giydiği kıyafet tarzı olabilir .
herkes sizin adetlerinizi bilmek zorunda değil.. bende ilk defa duydum mesela nişanda erkek tarafının baklava getirdiğini ve hatta bir tepsinin açılmayıp ertesi komşulara dağıtıldığını..
kravat düzeltme işini ise işgüzarlık olarak gördüm tamamen..
siz daha şimdiden dolduruşa gelmeyin bu kadar önünüzde uzun yıllar var :KK66:

Siz daha çok konu açarsınız burada. Kurup kurup sabahın köründe konu açtığınıza göre işiniz epey zor.
Bence buradaki elti, kaynana konularını fazla okumayın.

nişanda giydiği kıyafet tarzı olabilir .
herkes sizin adetlerinizi bilmek zorunda değil.. bende ilk defa duydum mesela nişanda erkek tarafının baklava getirdiğini ve hatta bir tepsinin açılmayıp ertesi komşulara dağıtıldığını..
kravat düzeltme işini ise işgüzarlık olarak gördüm tamamen..
siz daha şimdiden dolduruşa gelmeyin bu kadar önünüzde uzun yıllar var :KK66:
Bizim milletimiz gösteriş için çevreyi ağırlamaya bayılır konya da yemek verilir dünya kadar borcun altına girilip yazık günah benm kv kp 25 30 bin tl yemek vermişti tek oğlan millet ne der diye hey allah ım ya

Bizim milletimiz gösteriş için çevreyi ağırlamaya bayılır konya da yemek verilir dünya kadar borcun altına girilip yazık günah benm kv kp 25 30 bin tl yemek vermişti tek oğlan millet ne der diye hey allah ım ya

bizde de düğünden önce yemek faslı olmuştu:) valla onu da ilk defa görmüştüm.. gereksiz bir sürü tantana işte..
benim kafam basmıyor zaten bu işlere pek ama anladığım küçük yerlerde genelde elalem için yapılıyor bir çok şey..

3 aydır nişanlıyım.

Anlayamıyorum insanları.

Ayyy senin şu eltiyi tanımak istiyorum artık. Bu eltinle ilgili 3. Konun yani en azından benim bildiğim. Takılma böyle şeylere az görüşürsün hergün görmicen ya. Giyim tarzı abartılı olabilir. Geleneklerinizi bilmiyor olabilir. Sen sürekli durup durup bileniyorsun kadına. Evlenmeden bu kadar takma kafanı.

Kadın özenmiş giyinmiş ne var bunda? Pejmürde bir halde gelse yine rahatsız olacaktın.

Adetleri de önceden söylemediyseniz bilmemesi normal.

Ayrıca nisanlin çocuk mu kıravatini sen veya eltin gevsetiyorsunuz? Eltin yasca büyük ve şimdiye kadar nisanlina bir nevi annelik etmiş biriyse belki mantıklı olabilir ama değilse saçma.

benim eltim nişanlı bile değilken düğünümde bembeyaz giyinip gelmişti o zaman kondurmamıştım ama şimdi gayette rahat söylerim tamamen çekemiyor kendini paralıyor elinden geleni yapıyor huzur kaçırıyor vs vs uzak dur derim :kahve:

soyle saracak bir eltim bir gorumcem olmadi ya ona yaniyorum.. ha takilacak yanlari yokmuydu illaki vardi da benim pek vaktim yoktu saracak.. uzuluyorum valla ya

Yine takmayın, çünkü gerçekten küçük şeyler.

İnsan bu dönemde takmayacağı şeylere de takabiliyor.

Back
X