3 aydır nişanlıyım.
Nişanımız aile arası ufak bir cafede oldu. Cafe kiraladık yedik içtiik biz bize oynadık.
Nişanda sade giyindim. (Beyazlı altın sarılı )Saçımda ensede örgülü hafif topuzdu ufak bir nişandı abartmadım.
Gel gelgelelim eltime :) kıpkırmızı bir abiye saçı kocamaan abartı topuz.
Herkes diyor nişanda gelinin önüne geçilmez abartılmaz diye.
O an art niyet aramadım hiç. Takılmadım eğlendik.
Herkes böyle deyince acaba! diyorum.
Şimdi düşünüyorum bu abartısı kendini göstermek mi?
Biliyordu ufak bir nişan olduğunu.
Düğün salonuna gelir gibi kırmızı abiye koca topuz.
Kendini göstermek için mükemmel olmak için yaptıysa şayet. Gayet gülünçtü :)
o an takılmıyorum bunlara. Sonradan düşününce takılıyorum.
Erkek tarafı nişanda baklava getirir bizde getirilen baklava tepsisinden biri açılmaz ertesi gün komşuya dağıtılır.
Elticiğim açılmayan tepsiyi görüp kocasına demiş kocası da bu tepsiyi açmayacak mısınız diye sormuş teyzeme.. Ne boş şeyler.
Bir de biz oynarken nişanlımın kıravatını gevşetecektim ki hoop elticik geldi kendi düzeltmeye el attı :)
ben de bıraktım oynamaya devam ettim.
Anlayamıyorum insanları.
İç dünyasında neler var acaba. İyi desem iyi değil kötü desem kötü değil. Hep bir iyiymiş gibi sahte gülücükler.
Nişanımız aile arası ufak bir cafede oldu. Cafe kiraladık yedik içtiik biz bize oynadık.
Nişanda sade giyindim. (Beyazlı altın sarılı )Saçımda ensede örgülü hafif topuzdu ufak bir nişandı abartmadım.
Gel gelgelelim eltime :) kıpkırmızı bir abiye saçı kocamaan abartı topuz.
Herkes diyor nişanda gelinin önüne geçilmez abartılmaz diye.
O an art niyet aramadım hiç. Takılmadım eğlendik.
Herkes böyle deyince acaba! diyorum.
Şimdi düşünüyorum bu abartısı kendini göstermek mi?
Biliyordu ufak bir nişan olduğunu.
Düğün salonuna gelir gibi kırmızı abiye koca topuz.
Kendini göstermek için mükemmel olmak için yaptıysa şayet. Gayet gülünçtü :)
o an takılmıyorum bunlara. Sonradan düşününce takılıyorum.
Erkek tarafı nişanda baklava getirir bizde getirilen baklava tepsisinden biri açılmaz ertesi gün komşuya dağıtılır.
Elticiğim açılmayan tepsiyi görüp kocasına demiş kocası da bu tepsiyi açmayacak mısınız diye sormuş teyzeme.. Ne boş şeyler.
Bir de biz oynarken nişanlımın kıravatını gevşetecektim ki hoop elticik geldi kendi düzeltmeye el attı :)
ben de bıraktım oynamaya devam ettim.
Anlayamıyorum insanları.
İç dünyasında neler var acaba. İyi desem iyi değil kötü desem kötü değil. Hep bir iyiymiş gibi sahte gülücükler.