Şimdi gerçekten yardımınız gerek

Öyleyim zaten bayagi bir görüşmedik en son baktım ne olursa olsun esim bayramlarda falan boynu bükük duruyor Kp iyidir torunları falan deyince arasıra görüşmeye başladık.Ama Allah yukarda biliyor hep fırsat kolladi ne yaşamda ayağını kaydırsam diye .Dediğim gibi bu yüzden istemiyorum ben yokken evime gelmesini
O zaman eşinle konuşmalısın bunu.

Birde en basta bahsetseydin tepki almazdın. Burada kayinvalidesi ile kavgasi gürültüsü olmadigi halde incir cekirdegini doldurmayacak meselelerden mesafe koyan o kadar çok gelin var ki. Kendi adıma bende oyle sandim ve o şekilde yorum yaptım. Ama konuyu açarken yaptığın yorum cok farklıydı.
Doğrudur ne bileyim dediğim gibi ben saniyorum ki herkes durduk yere istemez kavga gürültü.Eşime gelince o da biliyor annesini hatta diyorki geçen gün annesinden için bir planı var bunun ama ne diye.Ama işte o da babasına kiyqmiyor pek dediğim gibi sessiz sakin kendi halinde bir insandir.kv de bunu kullanıyor işte işte baban hasta şudur budur.Ha bu arada Kp gelmez zavalli der aman çalışıyorsunuz yorgunsundur.simdi belki dinleneceksiniz falan ince düşünceli o.Eşimde boşver hiçbişey yapamaz sana diyor çünkü konuşmama gerek yok bu konuyu farkında herseyin yinede bir yerde insan şüpheye düşüyor yıllardır evime adım atmaya insan Noldu da son bir senedir gelip gitmeye başladı

şimdi böyle cadılıklar yapan bir kv için size üzüldüm, allah korusun gerçekten. İnsan ister istemez bileniyoi belki normal ilişkileriniz olsa böyle düşünmezdiniz siz de ama ne olursa olsun o eşinizin annesi ve maalesef sizin yapabildiğiniz tavrı o yapamaz, yine de oğlunun evine oğlu varken geliyosa ve sizden habersiz geziyolarsa yine anormal bir durum yok, benim eşimde yapıyo çünkü ve benim kv ile aram iyidir, yani durum normal ama siz onlara içinizde bilendiğiniz için istemiyosunuz o ayrı
Belkide keşke dediğiniz gibi olsaydı da boş yere yapmış olsaydim.Benim bu konuyu açma nedenim de bu soru işte acaba yanlısı düşünüyorum diye ama lütfen bir kere daha düşünün mesala istesinir kv ve eşiniz ev oturmasına gidiyorlar ve ev sahibi arıyor sizi sende buyur gel diye otururuz diye bozulmasmisiniz?Ben bozuluyor um işte belki karakter meselesi.Eşimi arıyorum be ne şimdi o da diyorki ben oturmayavaktim sadece bırakıp gidecektim falan filan.Ve bunun gibi bir sürü örnek dediğim gibi ben bozuluyorum karakter meselesi

Kimse annesiyle babasıyla görüşmek için karısına,kocasına hesap vermemeli.
benim annem de eşim yokken gelir. annemle bir yere gittiğimde eşimi arayıp gidebilir miyim diye sormam.
o benim annem, benim için en az eşim kadar o da kıymetlidir.
kv niz de eşiniz için en az sizin kadar kıymetlidir. sizin mesafeli olmanız onun da olacağı anlamına gelmemeli.

İyi Akşamlar hanimlar.Acikcasi gerçekten yardımınız gerek.Benim kv ve kp aram mesafelidir ben öyle istiyorum yani.Neyse şimdi bunlar bir haller içinde önceleri öyle yapmazlardi.Mesala ben evde yokken isteyken oturmaya gelmeleri yada iste alışverişe falan gitmeleri eşimle yada beni aramıyor bişey olunca eşimi arıyor falan .Önce dedim neyse ama bir değil iki değil bayagi bayagi yok sayılıyorum.Ha annesi falan diyeceksiniz ama durumlar öyle değil inadına yapıyor .Hatta geçenler eşim dediki sen haklısın bizim birbirimizden başka kimsem iz yok ama hiç aynı devam ediyorlar.Ben şimdi pek bişey belli etmedim eşime ama çok rahatsız oluyorum Düşünsenize siz evde yokken gelmeler gitmeleri yada sizin hiç haberiniz yok Esinizi arıyorsunuz annemle geziyoruz demesi.Ne yapayım sizce eşimle kötü olmak ta istemiyorum ama çok sinirimi bozuluyor ve kendimi biliyorum patlar im bir gün.
Siz onlari yok saymissiniz zamaninda. Simdi de onlar sizi...

İyi Akşamlar hanimlar.Acikcasi gerçekten yardımınız gerek.Benim kv ve kp aram mesafelidir ben öyle istiyorum yani.Neyse şimdi bunlar bir haller içinde önceleri öyle yapmazlardi.Mesala ben evde yokken isteyken oturmaya gelmeleri yada iste alışverişe falan gitmeleri eşimle yada beni aramıyor bişey olunca eşimi arıyor falan .Önce dedim neyse ama bir değil iki değil bayagi bayagi yok sayılıyorum.Ha annesi falan diyeceksiniz ama durumlar öyle değil inadına yapıyor .Hatta geçenler eşim dediki sen haklısın bizim birbirimizden başka kimsem iz yok ama hiç aynı devam ediyorlar.Ben şimdi pek bişey belli etmedim eşime ama çok rahatsız oluyorum Düşünsenize siz evde yokken gelmeler gitmeleri yada sizin hiç haberiniz yok Esinizi arıyorsunuz annemle geziyoruz demesi.Ne yapayım sizce eşimle kötü olmak ta istemiyorum ama çok sinirimi bozuluyor ve kendimi biliyorum patlar im bir gün.
Çemkirmeden ne kadar ilgiye ihtiyacın olduğunu acındırarak ve cilveyle anlat eşine ve plan yap sürekli fırsat bulmasın onlar gelmeye hadi bugün başbaşa şunu yapalım akşama yada sana Victoria defilesi yapacaktım ama anneler geldi yapamadım neyse aşkım başka zaman artık de kocan arar anne bugünde gelmeyin der :KK70:
Demem o ki bunu yavaş yavaş yapcaksın ayakaları günden güne sizin evden kesilecek demek istediğim kötü olmuyacaksın kimseyle ama resmi olacaksın...eşine hayır demeyi öğrettiğin an olur buda...işe küçük tatlı planlarla başla...

Son düzenleme:
Sen kesin kayinvalidesin bacım .. Ne zaman bu tarz konular açılsa hemen kayinvalideleri savunmaya geçiyorsun :halay:
E sen mesafeliymişsin ne yapsınlar?
Oğlunu arayacak tabiki.
Sen evde yokken kapıyı anahtarla açıp girmiyorlar ki eşin evde oluyor ne gibi bir zararı var?
Ayrıca kv senden izin mi almalı oğlumla gezebilir miyim diye?
Eşin söylemeliydi annemle dışarı çıkıyorum diye.
Tabi eş yerine kv kpye bilenmek daha kolay dimi.[/QUO

Sen kesin kayinvalidesin bacım .. Ne zaman bu tarz konular açılsa hemen kayinvalideleri savunmaya geçiyorsun :halay:
Ahahaha 23 yaşında kayınvalideyim :KK53:
Haklı olanın yanındayım bacım iyi takip edememişsin. :halay:

Ahahaha 23 yaşında kayınvalideyim :KK53:
Haklı olanın yanındayım bacım iyi takip edememişsin. :halay:
Mübalağa ediyorum .. yaşını bilmiyordum ama iyi niyetli takıldım :KK24: kayinvalidesever biri olarak evli değilsin o zaman:stop: ( hepsi asla aynı değil .bunu söylediğime inanamıyorum ama bazıları çok sevilesi)

Mübalağa ediyorum .. yaşını bilmiyordum ama iyi niyetli takıldım :KK24: kayinvalidesever biri olarak evli değilsin o zaman:stop: ( hepsi asla aynı değil .bunu söylediğime inanamıyorum ama bazıları çok sevilesi)
Yoo cidden kvsever de değilim (:
Sadece bazı insanlar sırf ünvanı kv diye dert aranıyor onları haksız buluyorum kv adaylarımı sevmemiş biriyim :KK53:

Mesafeyi koyan sizmişsiniz zaten sorun ne ben anlamadım ki? İlla kızmanız gereken biri varsa size haber vermeyen eşinize kızmanız lazım. İzin almak demiyorum yanlış olmasın, haber vermemesi. Adam anası babasıyla görüşürken sizden izin alacak değil, ailesi oturmaya da gelecek elbette. Siz mesafelisiniz diye siz yokken geliyorlardır onlar da napsınlar.

Görüşmelerinde bir sakınca yok. Bence eşinize ne yaptığıyla ilgili size haber vermesini söyleyin. Biz eşimle her yaptığımızı söyleriz, ne yaptığımızı bildiğimiz için de sorun kalmaz. Tabi eşinize sadece annesi ile ilgili değil, her konuda karşılıklı haberleşmeniz gerekiyor.

insanların oğluyla görüşebilmek için gelinlerinden icazet alması gerektiğini bilmiyordum :işsiz:

ne ilginç insanlar var,hem mesafeli olmak istiyorsun hem bundan rahatsız oluyorsun.değişik.

Hic bir adam da ben evde yoktum annenler nasil gelir, ne demek bensiz gezdiniz demez. Bence kadinlar olarak fazlaince dusunuyoruz. Ayrica annem neden gelmek icin kocamin olmasini beklesin ki

Back
X