Öyleyim zaten bayagi bir görüşmedik en son baktım ne olursa olsun esim bayramlarda falan boynu bükük duruyor Kp iyidir torunları falan deyince arasıra görüşmeye başladık.Ama Allah yukarda biliyor hep fırsat kolladi ne yaşamda ayağını kaydırsam diye .Dediğim gibi bu yüzden istemiyorum ben yokken evime gelmesini
Doğrudur ne bileyim dediğim gibi ben saniyorum ki herkes durduk yere istemez kavga gürültü.Eşime gelince o da biliyor annesini hatta diyorki geçen gün annesinden için bir planı var bunun ama ne diye.Ama işte o da babasına kiyqmiyor pek dediğim gibi sessiz sakin kendi halinde bir insandir.kv de bunu kullanıyor işte işte baban hasta şudur budur.Ha bu arada Kp gelmez zavalli der aman çalışıyorsunuz yorgunsundur.simdi belki dinleneceksiniz falan ince düşünceli o.Eşimde boşver hiçbişey yapamaz sana diyor çünkü konuşmama gerek yok bu konuyu farkında herseyin yinede bir yerde insan şüpheye düşüyor yıllardır evime adım atmaya insan Noldu da son bir senedir gelip gitmeye başladıO zaman eşinle konuşmalısın bunu.
Birde en basta bahsetseydin tepki almazdın. Burada kayinvalidesi ile kavgasi gürültüsü olmadigi halde incir cekirdegini doldurmayacak meselelerden mesafe koyan o kadar çok gelin var ki. Kendi adıma bende oyle sandim ve o şekilde yorum yaptım. Ama konuyu açarken yaptığın yorum cok farklıydı.