Şimdi hamileyim

teşekkür ederim canım amin Allah sanada senin gibi nerde varsa bekleyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah..

aman bee olmuş bitmiş işte bu işlere fazla kafa yormamak lazım.sağlıklı akıllı fikirli ahlaklı olması için bol bol dua etmeli, maddi şeyler inan aklına bile gelmemeli.

Ben de çok kızıyorum senin evladının parçası oda

benim kayınvalidem ilk bebeğim olmasına rağmen bakmadı sağ olsun annem bakıyor 2.olsa ona da bakar

acaba çalışmasanız ikinci bebek olunca yetişmez mi maddi olarak ?

o 2. çizgiyi görseydim bende bağıra bağıra ağlardım ama üzüldüğüm için değil sevincimden ağlardım
7 buçuk senedir evliyim olmuyor bebeğim 6 kez tüp bebek denedim olmadı hiç çift çizgi görmedim
hiç gebelik yaşamadım
Allah sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı kolay doğum nasip etsin evladınızda sağlıkla gelsin...
Rabbim size bağışlasın ...

canım zaten çalışmayı düşünmüyordum ben ikinci çocuğum olduğunda yani böyle bir istekde de bulunmadım hiç bi zaman ikinciyede bakarsın anne diye ama kadın çok korkmuş nedense:)

bilemiyorum maddi olarak şuanda araba aldım onun taksitleri var 10 tane kaldı.o bittikten sonra eşimin aldığı maaşla geçinebiliriz diye düşünüyorum Allah büyük yani bilemeyiz ki bir arkadaş yazmış mesela milyarlarımızı bir gecede kaybettik diye ..
herşey Allah tan canım hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun..

üzüntüden demiyelim de şaşkınlıktan diyelim ağlamam canım yaa inşallah inşallah sende görürsün o ikinci çizgiyi hayırlısıyla ..umudunu kaybetme şimdi ne imkansız gebelikler oluyor..benim bir arkadaşımın teyzesi on yıl bekledi oğlu oldu sonra diğeri kendiliğinden oldu..Allah büyük isteyen herkes evlat sahibi olsun inşallah

Son düzenleme:

bebiş olana kadar borcunuz da bitmiş olur neredeyse

hiç tasa etme o halde kayınvalidene de ona göre muamele edersin sen de

bakmazlar yaa
benım annem bakmamm dıyo kendı agızıyla mesela
bakarsada parayla bakar muhtemelen .

bakmasın bibican zaten istemiyorum ilk çocuğuma zaten baktı bende çalıştığım için bir çok şeyinden mahrum kaldım inşallah Allah nasip ederse bunu kendim büyütücem o da artık sevmeye gelir napalım :)

inş canım sağol amin evet her bbebek rızkıyla gelir canım inş hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…