Simdi heyecandan bayilcam bu ne demek ?

Hayırlı olsun :)) çok az durumuna bakma değerin gec döllenme olmuş olabilir benim mesala adet günü 500 kusurdu herkeste farklı olur

5270.50 cikmis arkadaşımınki 4 haftalikken beta hcg.bu farki da anlamadim hic benimki cok cok dusuk onunkiye gore :s
sakın hcg değerlerine takılma bak aralıklar ne kadar geniş sana yazdığım tabloda herkesin farklı çünkü önemli olan 2 ye katlayarak düzenli yükselmesi tatlım takma sakın kafana keyfini çıkar

Kizlar ya simdi doktordan ciktim dedi ki 6 gunluk gecikmeye gore degerin düşük cuma gunu yine gel dedi yine bakicaz dedi
Neden deger dusuk olabilir dedim, belki gelismeyecek hersey olabilir bakicaz dedi

sakın hcg değerlerine takılma bak aralıklar ne kadar geniş sana yazdığım tabloda herkesin farklı çünkü önemli olan 2 ye katlayarak düzenli yükselmesi tatlım takma sakın kafana keyfini çıkar

Canim son msjimi oku bak doktor belki gelişmeyecek dedi ya cok moralim bozuldu

Kizlar ya simdi doktordan ciktim dedi ki 6 gunluk gecikmeye gore degerin düşük cuma gunu yine gel dedi yine bakicaz dedi
Neden dusuj olabilir dedim, belki gelismeyecek hersey olabilir bakicaz dedi
Canim benim bozma moralini enerjinizi yüksek tutun ve dua et bol bol hayırlı ve sağlıklı olsun inş sabret birazcık daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…