- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
- Konu Sahibi prensesilya
-
Canim bence degerin cok cok guzel...Kizlar yasimdi doktordan ciktim dedi ki 6 gunluk gecikmeye gore degerin düşük cuma gunu yine gel dedi yine bakicaz dedi
Neden deger dusuk olabilir dedim, belki gelismeyecek hersey olabilir bakicaz dedi
Hayır hiçte düşük değil herkesin yumurtlama günü farklıdır belki senin döllenme geç olmuştur
Canim bence degerin cok cok guzel...
Boyle dusuk degerdeyken kesen gorunmez...
Benim 7000 lerdeyken zor gorunmustu dusun...
Kisiden kisiye degisir ...
Moralini bozma lutfen...
Benim kanamam bile olmustu ilerleyen donemlerde ...
kurtaj icin bile gun verdi ama ben bekledim 7 -8 haftalikkende kalp atislarini duydum sukur...
Canım üzülme şimdiden önemli olan cuma günü değerin 2 katına çıkması inşallah çıkar sağlıklı bir gebelik olurCanim inşallah oyledir doktor oyle umutsuz konustu ki belki gelismez falan aglicaktim nerdeyse hevesimi kursagimda birakti
Canım üzülme şimdiden önemli olan cuma günü değerin 2 katına çıkması inşallah çıkar sağlıklı bir gebelik olur
Canım önemli olan şuan bu değerde çıkmış olması değil. Cuma günü gittiğinde 1200den fazla olmazsa o zaman sıkıntı var demektir. Doktorlar umutsuz konuşmayı her zmaan çok severler insanı kırmayı takma sen onuİnşallah cikar canim alacagi nefes varsa tutunur evladim inşallah
Canim son msjimi oku bak doktor belki gelişmeyecek dedi ya cok moralim bozuldu
Canım önemli olan şuan bu değerde çıkmış olması değil. Cuma günü gittiğinde 1200den fazla olmazsa o zaman sıkıntı var demektir. Doktorlar umutsuz konuşmayı her zmaan çok severler insanı kırmayı takma sen onu
Canm bu kadar kasma kendini daha çok etkilersin. Öğünlerinş atlama ve bol su iç içebiliyosan 3 ltre iç hergün. Stres yapma herşey daha kötü olur şuan herşey yolunda :)Meyve yiyip duruyorum geldigimden beri belki yukseltir diye.belki duzgun beslenmedigim icin olmus olabilir mi ki,ben gunduzleri pek yemek yemem normalde aksam esim gelince onla yerim.belki bu mu etkiledi dedim yemek yedim demin napicagimi sasirdim vallahi canim.aynen cuma haber verecegim yine size.dualarinizi eksik etmeyin.Allahim sizlerin de gonlune gore versin inşallah
Canım hayırlı olsun darısı bana ıns.benım regl 4gun varr test yaptım hızlı gebelık testı dıorr sılık cızgı cıktı.ve ben adetımı 10gun once belırtıyle yasarım adet olur sancıyla gecırrım.4gun var ama hoc belırtımde yok.sızce durum nedır.umıtleneyım mı
bence çok iyi hcg değerin önemli olan artışı canım bu doktorlara çok kızıyorum bazen böyle diyip moral bozacağına cuma günü tekrar gel diyebilir hayret bişi yaa bakma sen ona moralini yüksek tut bebişinide kendinide üzme neler gördük biz burda 10 günlük gecikmeyle 100 lü değerlerle sağlıkla doğum yapanlar var
Doktor sadece ihtimali soyler. Kesin gelismeyecek anlamina gelmiyor. Ona bakarsan her gebeligin ilk 3 ayinda dusuk riski olur ama her cocuk dusmez.Kizlar yasimdi doktordan ciktim dedi ki 6 gunluk gecikmeye gore degerin düşük cuma gunu yine gel dedi yine bakicaz dedi
Neden deger dusuk olabilir dedim, belki gelismeyecek hersey olabilir bakicaz dedi
Canm bu kadar kasma kendini daha çok etkilersin. Öğünlerinş atlama ve bol su iç içebiliyosan 3 ltre iç hergün. Stres yapma herşey daha kötü olur şuan herşey yolunda :)
Benim 6 gunluk gecikmede degerim 206ydi. Kese olustu. Kalp atisi duyuldu. Merak etmeKizlar yasimdi doktordan ciktim dedi ki 6 gunluk gecikmeye gore degerin düşük cuma gunu yine gel dedi yine bakicaz dedi
Kesenin gelişimi için önemliymş :) rica ederim canım benimTemamm canim su iceyim 3 litre cok ama wc den cikamicaz anlasildisagol canim :*
Doktor sadece ihtimali soyler. Kesin gelismeyecek anlamina gelmiyor. Ona bakarsan her gebeligin ilk 3 ayinda dusuk riski olur ama her cocuk dusmez.
Canim doktorlar herseyi pat diye soyluyorlar. Benim de ilk gebeligim. Ben de doktor magduru oldum malesef. Iki gun bosuna agladim kalbi atmiyor diye hic gerek yokmus. 8 haftaya kadar normalmis. Benim 6. Haftaydi. Hic soylemediler.o kadar cok kurdum ki kafamda. Acaba atti sonra durdu mu acaba acaba acaba. Bir suru acabalar. Hic gerekyok bunlara.Ama benim ilk oldugu icin o heyecanimi gordu.kalbim durcak nerdeyse demistim ulstrasonda bakarken.gulumsemisti.zaten ben orda beklerken kadindi doktor bu arada dudagina aynada ruj sürüyordubole degisik yani.onun umrunda mi, daha duzgun soylese bu kadar uzulmezdim canim
Canım benim adetimden 9 gün geçti değerim 114.7 di. Şu an 13 haftalığım. Bozma moralini, önemli olan ikiye katlaması. Sıkma canınıKizlar yasimdi doktordan ciktim dedi ki 6 gunluk gecikmeye gore degerin düşük cuma gunu yine gel dedi yine bakicaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?