Simdi heyecandan bayilcam bu ne demek ?

Kizlar ya simdi doktordan ciktim dedi ki 6 gunluk gecikmeye gore degerin düşük cuma gunu yine gel dedi yine bakicaz dedi
Neden deger dusuk olabilir dedim, belki gelismeyecek hersey olabilir bakicaz dedi
Canim bence degerin cok cok guzel...
Boyle dusuk degerdeyken kesen gorunmez...
Benim 7000 lerdeyken zor gorunmustu dusun...
Kisiden kisiye degisir ...
Moralini bozma lutfen...
Benim kanamam bile olmustu ilerleyen donemlerde ...
kurtaj icin bile gun verdi ama ben bekledim 7 -8 haftalikkende kalp atislarini duydum sukur...

Maşallah canim darisi başıma.korkuttu doktor ya.cuma da yola gitcektim doktora hic gitmesem mi cuma gunu? Ama o zaman da bisi olursa di mi...simdi ne yiyip ne iceyim beslenmeyle alakali yukselir mi ki acaba?

İnşallah cikar canim alacagi nefes varsa tutunur evladim inşallah
Canım önemli olan şuan bu değerde çıkmış olması değil. Cuma günü gittiğinde 1200den fazla olmazsa o zaman sıkıntı var demektir. Doktorlar umutsuz konuşmayı her zmaan çok severler insanı kırmayı takma sen onu

Canım hayırlı olsun darısı bana ıns.benım regl 4gun varr test yaptım hızlı gebelık testı dıorr sılık cızgı cıktı.ve ben adetımı 10gun once belırtıyle yasarım adet olur sancıyla gecırrım.4gun var ama hoc belırtımde yok.sızce durum nedır.umıtleneyım mı

Canim son msjimi oku bak doktor belki gelişmeyecek dedi ya cok moralim bozuldu

bence çok iyi hcg değerin önemli olan artışı canım bu doktorlara çok kızıyorum bazen böyle diyip moral bozacağına cuma günü tekrar gel diyebilir hayret bişi yaa bakma sen ona moralini yüksek tut bebişinide kendinide üzme neler gördük biz burda 10 günlük gecikmeyle 100 lü değerlerle sağlıkla doğum yapanlar var

Meyve yiyip duruyorum geldigimden beri belki yukseltir diye.belki duzgun beslenmedigim icin olmus olabilir mi ki,ben gunduzleri pek yemek yemem normalde aksam esim gelince onla yerim.belki bu mu etkiledi dedim yemek yedim demin napicagimi sasirdim vallahi canim.aynen cuma haber verecegim yine size.dualarinizi eksik etmeyin.Allahim sizlerin de gonlune gore versin inşallah

Canm bu kadar kasma kendini daha çok etkilersin. Öğünlerinş atlama ve bol su iç içebiliyosan 3 ltre iç hergün. Stres yapma herşey daha kötü olur şuan herşey yolunda :)

Canim regl gununu bekle.testi tekrar yap.silik cizgi cikmissa umitlen tabi ki.bak benim nasil oldu anlatayim sana.regl gunume 2 gun varken karnimin altına bi ağrı saplaniyordu.hasta olacagim galiba dedim.ama bicak gibi batiyo cikiyodu.regl gunum geldi devam etti.bulanti,bas donmesi hicbisi olmadi baska.bi tek o belirti.
Sonra regl olmadim 5 gun mu ne geçmişti evde test yaptim dedigin gibi silik cizgiyi gordum.ama testi atmadim sonra baktim belirginlesmis.bunu tok karnina ogleden sonra yapmistim.sonra ertesi gun sabah yaptim yine silik biraz daha belirgin bi cizgi gordum.eger sabredemeyeceksen kan tahlili yaptir ama benim tavsiyem azcik daha bekle.cunku bi onceki ay 11 gun adetim gecikmisti.11.gun kan tahlili yaptirdim bisi cikmadi o gece regl olmuştum.panik yapma sakin ol biraz bekle testi tekrarla bence

Aynen canim zaten baska doktora mi gitsem diye düşünüyorum vallahi.hani 3 ay omrunuz kaldi ,derken nasil bakar doktor aynen oyle umutsuz vakaymisim ki bakisi vardi .nese unutcam bugunu cumayi bekleyecegim inşallah sorun cikmaz cok sagol canimm :*

Kizlar ya simdi doktordan ciktim dedi ki 6 gunluk gecikmeye gore degerin düşük cuma gunu yine gel dedi yine bakicaz dedi
Neden deger dusuk olabilir dedim, belki gelismeyecek hersey olabilir bakicaz dedi
Doktor sadece ihtimali soyler. Kesin gelismeyecek anlamina gelmiyor. Ona bakarsan her gebeligin ilk 3 ayinda dusuk riski olur ama her cocuk dusmez.

Doktor sadece ihtimali soyler. Kesin gelismeyecek anlamina gelmiyor. Ona bakarsan her gebeligin ilk 3 ayinda dusuk riski olur ama her cocuk dusmez.

Ama benim ilk oldugu icin o heyecanimi gordu.kalbim durcak nerdeyse demistim ulstrasonda bakarken.gulumsemisti.zaten ben orda beklerken kadindi doktor bu arada dudagina aynada ruj sürüyordu bole degisik yani.onun umrunda mi, daha duzgun soylese bu kadar uzulmezdim canim

Canim doktorlar herseyi pat diye soyluyorlar. Benim de ilk gebeligim. Ben de doktor magduru oldum malesef. Iki gun bosuna agladim kalbi atmiyor diye hic gerek yokmus. 8 haftaya kadar normalmis. Benim 6. Haftaydi. Hic soylemediler.o kadar cok kurdum ki kafamda. Acaba atti sonra durdu mu acaba acaba acaba. Bir suru acabalar. Hic gerekyok bunlara.

Canım benim adetimden 9 gün geçti değerim 114.7 di. Şu an 13 haftalığım. Bozma moralini, önemli olan ikiye katlaması. Sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…