Simdi heyecandan bayilcam bu ne demek ?

Canım benim adetimden 9 gün geçti değerim 114.7 di. Şu an 13 haftalığım. Bozma moralini, önemli olan ikiye katlaması. Sıkma canını
Benim 1 hafta oncesine kadar cok rahatti simdi ölüyorum ya. Kasik ve bel agrilari mahvediyor beni. Su 12. Haftayi biz de gorebilsek cok mutlu olcam

Canim bhcg nin yemekle yukselmesi imkansiz gibi bissey :)
Ama avakadonun hamilelere epey iyi geldigini duymustum...
Sen stres yapma canim...
Folik asit almaya calis vede gunde 2 tane ceviz :)

Maşallah canim darisi başıma.korkuttu doktor ya.cuma da yola gitcektim doktora hic gitmesem mi cuma gunu? Ama o zaman da bisi olursa di mi...simdi ne yiyip ne iceyim beslenmeyle alakali yukselir mi ki acaba?
Doktor saçmalamış hiç panik yapma.benim adetim 4 gün geciktiginde 280 çıkmıştı.bana da o zaman düşük gelmişti. Araştırdım çok normalmiş Önemli olan 48 saat sonra iki katına çıkması.her 2 günde bir gittim bi süre sadece HCG baktirdim gayet güzel arttı.zaten hemen kese görünmez. Beslenmeyle hiçbir alakası yok bu arada boşuna kendini kasma.yola gidicem demissin işte onu kesinlikle yapma çünkü tam tutunma aşaması yolculuk çok tehlikeli.

Diyosumtelefon takvimine göre ki doğurganlık günlerim geçti bat a u gun
Ovulasyon u ne zaman yapiyoruz
Canm ben telefon takvimine göre 4 gün erken yumurtluyormuşm ovulasyon testi ile öğrendim. O yüzden tutturamıyorduk kanımca.
Ovulasyon adet bittikten hemen sonra başlanıyor canm. Merak ettiğin soracağın herhangi bi.durum olursa mesaj atabilirsin.

Normal yeme içmene devam et bebek senin yediklerinden beslenmiyor şuan sadece sağlıklı beslenmeye çalış o kadar 2 3 litre su iç. Sen çok panik yapmışsın bi sakinleş önce :) yediklerinden değil ama stresin bebeği etkiler

Regl bittikten 1 hafta sonra fln diye biliyorum bende geçen ay reglim gecikmiş ve cok cok az gelmişti sokulememis tim tam inş bu ay sasirtmaz döngum
Ovulasyon zaman lari akıntı artiyormu ?
Ovulasyon alican bu gidisle

Kızlar benimde moralim çok bozuk 13 mayısta beta hcg 250 çıktı bugün doktora gittim 620 lerde değerim cuma günü yine gidicem doktor farklı merkezlerde yapıldığı için sonuç farklı olabilir dedi çok moralim bozuk böyle bişe yaşayan varmi

Gerçekten mii annem illa ki cagiriyor su an misafir gelecek diye. Bir buçuk saatlik yol canim...cidden cok etkiler mi

Evet insanin moralini bozuyorlar simdi daha olumlu düşünmeye çalışıyorum yalniz arkadas yola gitme yazmış.bi bucuk saat sürüyor yol.annem de illa ki gel diyo

Annemin haberi yok daha söylemedim....
Hersey normalse soyleyeyim demistim bu gidisle soylemem gerekecek galiba

Canım benim adetimden 9 gün geçti değerim 114.7 di. Şu an 13 haftalığım. Bozma moralini, önemli olan ikiye katlaması. Sıkma canını

bu msjini okuyunca eşime de okudum canim.o da rahatladi.sağolasin.İnşallah 2ye katlanir Rabbim hepinizin yuzunu güldürsun her msj atanin.icimi o kadar rahatlattiniz ki.varolun :)

Doktor seçimi zor kızlar sizce yumurta takibi mi ovulasyon testi mi yoksa hiçbişey mi

Canim ben dr a gitmistim bana tek bi cumle soyledi ve onu uyguladim öyle tuttu.
Takvimim uygulamasi bende de var.
Dedigi tek şey doktorun ,gunlere bakma 2 gunde bi iliskiye girerseniz muhakkak denk gelir dedi.inan sadece bunu uyguladik

Canim ben dr a gitmistim bana tek bi cumle soyledi ve onu uyguladim öyle tuttu.
Takvimim uygulamasi bende de var.
Dedigi tek şey doktorun ,gunlere bakma 2 gunde bi iliskiye girerseniz muhakkak denk gelir dedi.inan sadece bunu uyguladik
Aynen aslında aklimda sadece bu vardı
Ne kadar sonra tuttu ya
Birde ilişki den sonra ayaklarını diktin mi öyle kalkmayın deniyor çok tutamiyorum

Canim <1.20 kismini anlayamadim. Benim beta sonucumda da bu yaziyor. Hayirli ugurlu olsun bu arada :) allah bizede nasip etsin insallah dua et. Gebenin duasi kabul olur :)

bu msjini okuyunca eşime de okudum canim.o da rahatladi.sağolasin.İnşallah 2ye katlanir Rabbim hepinizin yuzunu güldürsun her msj atanin.icimi o kadar rahatlattiniz ki.varolun :)
Canım kendini çok üzüyosun gayet güzel yüksek bencee. Ben adetim geçtikten 4.gün kan testi yaptırdım 3,7 çıktı. 5 gün sonra yani 9.günü 114,7- 10.gün 160 çıktı 12.günü 378 çıktı ve 1 hafta sonra 10bin küsürlerdwydi. İçini ferah, o geçen süre içinde okadar strese girdimki sen stres yapma barii, hamiş olduğunun farkına var ve moral bozma tadını çıkarr

Aynen aslında aklimda sadece bu vardı
Ne kadar sonra tuttu ya
Birde ilişki den sonra ayaklarını diktin mi öyle kalkmayın deniyor çok tutamiyorum

İşte bi onceki ay denedik dedigini ama 11 gun gecikmem oldu fakat hasta olmustum canim.tutunamadi diye düşünüyorum.nisanda denedik bi de işte.
2 gunde bi diye dedigim de hani takvimimde yuksek ve orta gebelik sansi yazio.o gunlerde dene..ayaklari illa havaya kaldirman gerekmiyo kiz yarim saat yat yeter ve cok hizli hareket etme kalkarken,ve afedersin banyoda.ayaginin altina kalin yastik koy yeter yavrumm

Canim <1.20 kismini anlayamadim. Benim beta sonucumda da bu yaziyor. Hayirli ugurlu olsun bu arada :) allah bizede nasip etsin insallah dua et. Gebenin duasi kabul olur :)

Sorma canim bugun kah sevindim kah uzuldum her dakkami sizle paylastim Allah razi olsun.Allahim sana ,isteyen herkese nasip etsin inşallah.1.20 kismini ben de anlamadim kiz zaten ilk oldugu icin.... ben daha kac haftaligim onu bile anlayamadim hala cahal ben

Anlayamamanin en keyfli halisin bence su an yaaa :)) allah bana da bu sekil betami kac haftalik diye anlayamamayi nasip eeet :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…