Bizde yurtdışına aynen böyle çıktık. Eşim geldi teklif var ne dersin dedi. Ben olmayacağını düşündüğüm için değerlendir istersen dedim. Ertei gün pasaportunu istedilerBir hafta sonrada yeni görevine başladı. Ben sudan çıkmış balığa döndüm. Ağlaya ağlaya tükendim.2 ay sonra geri geldi eğitim için .3 aylığına almanyaya gitti. Benide yanına aldı. Sonra herşeyimizi toplayıp 1 seneliğine diye geldik ve neredeyse 10 senedir burdayız. İlk kızım 1 yaşındaydı buraya geldiğimde.2.kızımı da burada doğurdum. Hayatımdan çok memnunum. Yani diyeceğim o ki bazen işler böyle yürüyor. Hızlıca. Şuanda düşüneceğin tek şey eşinin ne kadar güvenilir olacağı? Benim eşim sözünün eridir. Tuttuğunu kopartır ve dediğini yapar. Seninkide inşallah böyledir. Çünkü ben gideyim seni yanıma alacağım diyen bir sürü hanzo, karısını türkiyede çocuklarla bırakıp burada yeni çocuk yaptı kendine. Her zamanki gibi ilk önce dikkat edeceğin şey eşinin karakteri. Adam gibi adamsa seni yanına alır,alamazsada orda durmaz geri gelir. Proje bazlı işlerde de istersen başka projelere zıplayıp ömür boyu oralarda kalabilirsin. Geçici bir iş olarak bakma yani. Kolay gelsin