- 7 Ağustos 2014
- 1.372
- 2.169
- 133
- 41
- Konu Sahibi Gondergelsin
Arkadaslar gecen hafta sehirdisindaydim o sirada esim telefonda dediki yurtdisinda bir is var(az gelismis Afrika ulkesi) ben de gelince konusuruz anlaminda hayirlisi dedim. Bu sirada basvuruyu yaptim dedi. Neyse ben eve geldim esim surekli hevesli hevesli soyle maas soyle imkan falan. Hevesini de kirmak istemedim ama tabiki gitmesini istemedim. Ayrica 5 aylik gebeyim annem hayatta degil esimin ailesiyle pek iyi anlasamam kardesim ve babam baska sehirlerde. Velhasil bugun adamların aradigini soyledi x dolara anlastim dedi. Ama bu sirada mevcut isini birakmis cunku adamlar hemen gelmesini istiyormus. Ben isi biraktigini bilmiyordim. Benim hatam acik konusmamak oldu pek ihtimal vermedim gideceğine. Ama onun isi birakip hemen vize pasaport icin basvuracagini bilmiyordum sinirlendim bana haber vermedigi icin. Simdi ben aglayip sizlayinca tamam gitmiyim dedi ama tavir yapiyor. Tekrar is arama derdine de dusecek. Bu arada ben isten cikartildim falan. Zorluklar bizi bekliyor. Bir yanim diyor ki bir kac ay gitsin baksin belki beni de aldirir. Ya da vazgecer kendi doner. Cunku gitme desem omur boyu soyler bunu. Git dersem ben babamin evine giderim belki orda dogum yaparim ama babamin bana bir faydasi olmaz. Off şaşırdım siz napardiniz