Şimdi kötü ben oldum?

Üzülmene hiç gerek yok iyi yapmışsın. Annende seni kötü gösterip kendisi polyannacılık oynuyor.. erkek evlat ayrımı herkeste var işte böyle yaşayıp gitçen..

Üzüldüm. Erkek evlat kayırıcılığı işte. Anneniz de abiniz de çok yanlış yapıyor. Yarın öbür gün evlenirse muhtemelen eşine de böyle davranacak. Anneniz de oğlunu savunacak. Pek şaşmıyor böyle şeyler malesef ama umarım dediğim gibi olmaz. Siz de pek takmayın muhattap olmayın mümkün olduğunca, belli ki her şeyden nem kapıp kavga gürültü çıkarıyor abiniz.

Bir de şimdi alakasız olacak ama işe girdiğinizde paranızı almaya falan kalkmaz değil mi? Ne kardeşler, ne anne babalar duyuyoruz. Aklıma geldi uyarmak istedim. Dikkatli olun.

oğlunun pipi kesme törenine mehter takımı araştıran konudan geliyorum Şimdiden araştırmaya başladım

hep söylerim sünnet adaletsiz diye. aynı evde hem kız hem erkek var, erkek çocuğa kral muamelesi yapılıyor. ah ah, bunlar hep aynı fikrin uzantıları, annenize değer veriyorsunuz belli, ama değmez. Onun sevgili oğlu var, sizi de muhakkak sever ama işte öyle.

Abi de o kadar vurdumduymaz değil demek ki, gurur yapıp arabayı bir daha almadığına göre
Aynen bende öyle düşündüm. Abinize bi konuşmayı deneseniz, ailece bi tepki koyup adam akıllı konuşuldu kendine çeki düzen verecek bir potansiyeli var gibi. Anneniz de pek normal değil gerçi sizi kötülemesi falan, boşverin sizi deli bilsinler başka türlü çok dert çekersiniz.

Abinize iyi olmuş, anneniz kendi ettiğini çekiyor galiba. Siz kafa yormayın artık, alan memnun satan memnun.
Ha bir yerde şu da var: Anne aslında bu kız fena derken abisinin hakkından gelebildi demek istemiş olabilir. Abiye de çok yüz verilip sınır cizilmedigi için kişiliği ister istemez böyle şekil almış olabilir. Böyle bakınca da sağduyulu davranıp konuşarak düzeltme yoluna gidilebilir

Onlar abinizi öyle kabul etmişler, ve bana sorarsanız yanlış yapıyorlar, abiniz yemeği beğenmiyor, hakaret ediyor anneniz hala ne yemek yapayım diye etrafında pervane oluyor.. Dediğim gibi onu öyle kabullenmişler ama siz sakin ve aklı başındasınız ya, siz birden parlayınca sizden beklemedikleri için şok olmuşlardır, iyi de yapmışınız aslında. Anneniz size arabanın anahtarını verme demiş ama yanlış anlamadıysam, anladığım kadarıyla o gün anneniz ve abiniz birlikte gideceklermiş dolayısıyla araba annenize lazım olmuş aslında ondan vermenizi istemiş.

Abiniz hani derler ya ev iyisi degil el iyisi..Anneniz de tipik ogluşum annelerinden. Siz kendi sakinliginizi koruyun bırakın abiniz annenize istediğini desin. Tecrübeyle sabit ki abiniz canına okusa da anneniz aman oglum canım oğlum demete devam edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…