Şimdi nasıl davranmalıym

Pamuku

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2021
73
23
3

Kadınlar Kulübü

P

Şimdi nasıl davranmalım​

Takibi Bırak
•••
P Pamuku

P Pamuku

Yeni Üye​

Kayıtlı Üye
Merhaba hanımlar daha önce de yazmıştım kv nin beni birileri ile kıyaslamaya birilerini bana hep övmeye çalıştığını. Yine aynı muhabbet olunca bende herşey karşılıklı iki tarafta birbirine değer vermeli dedim bu biraz içine oturmuş olacak ki bugün yine bir şekilde konu açıldı bende yine aynı şekilde söyledim bu sefer başladı ben senin benim çocuğuma değer verdiğini hiç görmedim ben zaten dolmuşum bende şimdiye kadar olan kırgınlıklarımin bi çoğunu anlattım ona göre eşim veya onlar bana ne derse alttan almalı sabırlı beklemeliymişm öyle olmamışm o yüzden onlara hiç değer vermemişm bu sefer altta kalmadım çok şey söyledim çünkü içime ata ata psikolojim bozuldu o yine kırıcı şekilde konuşmaya devam etti bizi zaten istemiyosun dedi biz sana hep battik ben hem yeri gelir çağırırım hem her zaman giderim bazen üst üste giderim bunu bile bile bunları söyledi o söyledi ben söyledim neyse yine kalkarken normal konuştum kalktım ama yıllarca iyi niyetli olmama rağmen sonuçta yine böyle söylemesi düşünmesi canımı sıktı bundan sonra ciddi bir mesafe koyacak yapım maalesef yok ama nasıl davranacağınımıda bilemiyorum açıkçası ne yapmalıyım

Valla ben herşeyi yüzyüze söyleme taraftarıyım ama iyi ama kötü. İçine at at bir yere kadar yani. Boşver en azından birbirinizin içini görmüş olmuşsunuz

Evet içime attığım için zaten bu kadar psikolojim bozuldu zaten bir noktadan sonra yeri gelince herşeyi söylüycem dedim çünkü o laflar sözler çok yordu beni

Evet içime attığım için zaten bu kadar psikolojim bozuldu zaten bir noktadan sonra yeri gelince herşeyi söylüycem dedim çünkü o laflar sözler çok yordu beni
Ay atma kız içine. Hiç sevmem içime atıpta kendimi dert sahibi etmeyi. Beni derde sokan dertlensin az da... Bende insanım yani demi. Öyle düşün boşver valla bak hiç üzme kendini

Ya öyle haklısın da nankörlük de işte insanı sinirlendiriyor bütün iyi niyetine karşı hak etmediğin şeyler duyuyosun

Mesafe koyacak yapim yok demissiniz de boyle bir insanla mesafesiz olmaz ki? Karisinizdaki inssan da kac yasina gelmis bu saatten sonra degismeyecegine gore tek cozumu yokmus gibi davranmak, yan yana gelince anca bir selam verirsiniz. Illa oturup sohbet etmeye gerek yok size boyle davranan biriyle herhalde.

Az veren candan,çok veren maldan..
Bu saatten sonra ne söyleniyorsa karşılığında uygun bir cevap vereceksiniz.
Neden herkes konuşacak da siz susacaksiniz ?
Neden onlar sizin üzerinize gelip kötü enerjisinden kurtulacakta siz bu enerjiyi taşıyacaksınız.
Sus,otur,söz dinle,sesini kes,geceleri kocanın gönlünü eyle,sabahlari kv'nin gazını al tarzında bir gelin olmayın bence.Onlar böyle bir yapı arıyor anladığım kadarıyla..

Doğru haklısınız bu kadar iyi niyetime karşı saygı çerçevesinde konusup doğruyu söyleyince yine ben kötü oluyorum doğru da olsa yanlış da olsa hiç bişey söylememeliymişim var mı öyle bir dünya ya da öyle olupta psikolojisi sağlıklı kalan

Az veren candan,çok veren maldan..
Bu saatten sonra ne söyleniyorsa karşılığında uygun bir cevap vereceksiniz.
Neden herkes konuşacak da siz susacaksiniz ?
Neden onlar sizin üzerinize gelip kötü enerjisinden kurtulacakta siz bu enerjiyi taşıyacaksınız.
Sus,otur,söz dinle,sesini kes,geceleri kocanın gönlünü eyle,sabahlari kv'nin gazını al tarzında bir gelin olmayın bence.Onlar böyle bir yapı arıyor anladığım kadarıyla..
O kadar doğru özellikle şu onların kötü enrjilerinden kurtulmak için herşeyi söyleme benim karşılığında sadece susmani bekledikleri kısım ki inanın çok sustum içime attım ama artık gerçekten kaldıramıyorum temizlik yaparken yemek yaparken söylenen sözler aklıma geliyor delircek gibi oluyorum

Niye ben köle miyim, insan degil miyim, neden size, esime ses cikarmayacak misim diye girip degerli biri oldugunuzu, o aksini dusunse bile halt ettigini soyleyin ve geri adim atmayin. Ne kadar dişli olursan o kadar cekiniyorlar.

İşte böyle söyleyince saygısız ve kendilerine değer vermeyen gelin olarak görüyorlar bu sefer bende konuştum aslında belki de benim beklediğim bişeydi bu konuşmayı yapmak o kadar içime atmışım ki patladım bu kadar nankör düşünce bu kadar bencillik olmamalı

mesela tlf açıp hal hatır soruyorsan bunu yapmayacaksın ,

haftada kaç kere gidiyorsun meselaa 3 kere gidiyorsan iki haftada 1 , iki haftada 1 , sonra bunu 3 haftada 1 e çıkaracaksın ,

böyle böyle duracagı yeri bilecek ,

İşte böyle söyleyince saygısız ve kendilerine değer vermeyen gelin olarak görüyorlar bu sefer bende konuştum aslında belki de benim beklediğim bişeydi bu konuşmayı yapmak o kadar içime atmışım ki patladım bu kadar nankör düşünce bu kadar bencillik olmamalı
Ne görürlerse görsünler. Onlar sana değer mi veriyor sanki.

Ben niye mesafe koymayacağınızı anlamadım bu saatten sonra 👀

mesela tlf açıp hal hatır soruyorsan bunu yapmayacaksın ,

haftada kaç kere gidiyorsun meselaa 3 kere gidiyorsan iki haftada 1 , iki haftada 1 , sonra bunu 3 haftada 1 e çıkaracaksın ,

böyle böyle duracagı yeri bilecek ,
Evler çok yakın olduğu için arama durumu yok ama sık gidiyorum ama onları o kadar iyi tanıdım ki artık kendilerine asla laf söyletmezler kabul etmezler gururlarına dokunuyor

Back
X