P
Şimdi nasıl davranmalım
- Konu Sahibi P Pamuku
- Başlangıç Tarihi25 dakika önce
- EtiketlerYok
•••
P Pamuku
P Pamuku
Yeni Üye
Kayıtlı Üye
- 25 dakika önce
- Konu Sahibi P Pamuku
- Favorilere Ekle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay atma kız içine. Hiç sevmem içime atıpta kendimi dert sahibi etmeyi. Beni derde sokan dertlensin az da... Bende insanım yani demi. Öyle düşün boşver valla bak hiç üzme kendiniEvet içime attığım için zaten bu kadar psikolojim bozuldu zaten bir noktadan sonra yeri gelince herşeyi söylüycem dedim çünkü o laflar sözler çok yordu beni
Nankör insanlar hiç bitmeyecek canım buna emin olYa öyle haklısın da nankörlük de işte insanı sinirlendiriyor bütün iyi niyetine karşı hak etmediğin şeyler duyuyosun
Çok haklısın.Nankör insanlar hiç bitmeyecek canım buna emin ol
O kadar doğru özellikle şu onların kötü enrjilerinden kurtulmak için herşeyi söyleme benim karşılığında sadece susmani bekledikleri kısım ki inanın çok sustum içime attım ama artık gerçekten kaldıramıyorum temizlik yaparken yemek yaparken söylenen sözler aklıma geliyor delircek gibi oluyorumAz veren candan,çok veren maldan..
Bu saatten sonra ne söyleniyorsa karşılığında uygun bir cevap vereceksiniz.
Neden herkes konuşacak da siz susacaksiniz ?
Neden onlar sizin üzerinize gelip kötü enerjisinden kurtulacakta siz bu enerjiyi taşıyacaksınız.
Sus,otur,söz dinle,sesini kes,geceleri kocanın gönlünü eyle,sabahlari kv'nin gazını al tarzında bir gelin olmayın bence.Onlar böyle bir yapı arıyor anladığım kadarıyla..
Ne görürlerse görsünler. Onlar sana değer mi veriyor sanki.İşte böyle söyleyince saygısız ve kendilerine değer vermeyen gelin olarak görüyorlar bu sefer bende konuştum aslında belki de benim beklediğim bişeydi bu konuşmayı yapmak o kadar içime atmışım ki patladım bu kadar nankör düşünce bu kadar bencillik olmamalı
Evler çok yakın olduğu için arama durumu yok ama sık gidiyorum ama onları o kadar iyi tanıdım ki artık kendilerine asla laf söyletmezler kabul etmezler gururlarına dokunuyormesela tlf açıp hal hatır soruyorsan bunu yapmayacaksın ,
haftada kaç kere gidiyorsun meselaa 3 kere gidiyorsan iki haftada 1 , iki haftada 1 , sonra bunu 3 haftada 1 e çıkaracaksın ,
böyle böyle duracagı yeri bilecek ,
Yapım öyle kişilik olarak ama tabi mesafe koymam gerektiğinin farkındayım hiç öyle olmadım olmadığm için bu durumdaymda zaten.Ben niye mesafe koymayacağınızı anlamadım bu saatten sonra![]()
Evler çok yakın olduğu için arama durumu yok ama sık gidiyorum ama onları o kadar iyi tanıdım ki artık kendilerine asla laf söyletmezler kabul etmezler gururlarına dokunuyor
Vermiyorlar tabiki.Ama şunu da gördüm ki ben ne yaparsam yapayım onlar beni kendi istedikleri şekilde görecekler yani boş yere emek sarf etmişimNe görürlerse görsünler. Onlar sana değer mi veriyor sanki.