Şimdi ne kadar çaresiz görünüyorsam,

Aslinda bende boyle bi kafa yapusina sahip degildim acikcasi burda ojudukca dogru olan.o gibi geldi sanki aaa 6 yil hi msjoani bitti tarzi yorumlar beni bunu itti . Yoksa yumusamayi yada barismayi hic dusunmedim tavrim.netti yoruldum onceliklerim degisti onceden onsuz nefes.almaazken canim acidikca kendi kiymetimi anladim onun hic hir zamn onceligi ben degilken neden ben.onu basimin ustunde turtugumu dusundum msjla anlatmak.istemedim ciddiyetimi anlasin.istedim saka yapiyorum gene yalvaracagim sanmasin istedim .. ama Yanilmisim bitirmek isteyene sessiz kalmak bile yetermis soyleneye bile tenezzul etmeyecegim
Bencede canım benim.. Hiç "6 yıllık ilişki mesajla mı biter hiii"triplerine gerek yok. Bitecek ilişki dediğim gibi mesajı bırak dumanla bile biter. Yeterki sen önce içinde bitir.. Önemli olan ne ile bittiği değil, kalbinde bitip bitmediği..

Tüm sayfaları okudum yanlış yazımından dolayı zor anladım öncellikle. Valla canım sen hala seviyorsun bu belli ve yüz yüze gelip bitireyim demek istiyorsun ama aslında senin isteğin belki yüz yüze gelirsek yumuşar ve barışırız. Ben de ilişkiyi yüz yüze bitireyim demiştim önceki ilişkimde niyetim belki onu görünce yumuşar vazgeçerimdi. Ama olmayacağı varsa olmuyor bence çok üsteleme. 6 sene az değil kolay unutulamaz ama ilerde onsuzluğa alışırsın. Seni önemseseydi ne yapar eder gelirdi. O kafasında bitirmiş bile sadece ego tatmin ediyor. Bence hiiiiç yazma sorma bırak kendi haline nasıl olsa döneceği varsa döner.

Back
X