şimdi ne yapacağım...

canım şebnemim buldum da bakalım oraya nasıl gidicez para konusuda önemli tabi ssk karşılamazsa kimbişlir ne kadar olur ama oraya istiyorum acaba folikasid bide ecevit e başlasammı kan haplarıda var napayım

ille oraya gidicem diye şartlama cnm kendini bir sürü iyi doktor var sonuçta ssk nın karşılandığı bir sürü hastanede var
bence şimdiden folik aside başla diğerlerinee başlamana hiç gerek yok

ille oraya gidicem diye şartlama cnm kendini bir sürü iyi doktor var sonuçta ssk nın karşılandığı bir sürü hastanede var
bence şimdiden folik aside başla diğerlerinee başlamana hiç gerek yok

bakalım tatlım şey diyoruz hadi tanıdık olursa daha çok ilgilenilir diyoruz ama doğrusu 9 ay hastanede kal olmayacaksa olmaz tabi ama ALLAH yardımcımız olsun

canim senin daha zor durumun benim ailem hep uzulme tohum kocanda fabrika sende diye espiriler yapiyorlar uzulme siz sagliklisiniz olur diye teseli ediyorlar cok sukur beni uzecek tek kelime etmiyorlar sende ya acik acik soyle oyle yorumlar yapmasinlar yada bir mudet gorusme senin piskolojin en onemlisi canim mutlu olacagin sekilde davran gecmis olsun gor bak allah aci cekenleri gorur en yakin zamanda mutlu oloacagiz bebeklerimizle

merhaba salsa öncelikle çok geçmiş olsun amniyon sıvının 16.haftada azaldığını gören dru tebrik etmek istiyorum çoğu bu durumu anlamıyor bile benimde çok ileri haftalarda anlaşıldı ilk bebeğimde bundan soneası için ne yapılmalı hiç bilmiyorum umarım Rabbim tekrar yaşatmaz aynı acıyı

amin insallah hic birimiz ayni acilari yasamayiz evet beli oldu ama zaten bir hafta daha durdu karnimda sonra prof hic bekletmeyin aneye zarar verir diyince esim hep alalim yine olur diyordu ben bebek biraz daha buyusun sebebini ogrenelim diye sabretim bir hafta sonra kanamam oldu hafif esim yalvariyorum gidelim alalim deyince kiramadim ben bebegi esim beni istiyordu bebek olur sen olmasan olmaz diyrdu ama o bebegi esim benden cok istiyordu nasil mutluydu nasil istiyordu offff allah sabir versin hepimize

amin canım Rabbim sabrınıda veriyor inş insanlara bakıyorsun saçma sapan şeylere ağlıyor üzülüyor. canım san bişey sormak istiyorum önce kanman mı oldu sıvının azlığımı belli oldu birde sıvın kendiliğinden mi azalmıştı yoksa geldi mi

arkadaşlar bende sizle aynı kaderi paylaşıyorum. benimde bebeğimin suyu geldi birdenbire 15 haftalıktı ve onu kaybettim.
çok zor allahım. hepimize sabır ver.

geçmiş olsun canım benim.Allah yardımcın olsun.melek annesiyiz bizler.Allah bebek annesi olmayıda nasip etsin hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…