canım şebnemim buldum da bakalım oraya nasıl gidicez para konusuda önemli tabi ssk karşılamazsa kimbişlir ne kadar olur ama oraya istiyorum acaba folikasid bide ecevit e başlasammı kan haplarıda var napayım
ille oraya gidicem diye şartlama cnm kendini bir sürü iyi doktor var sonuçta ssk nın karşılandığı bir sürü hastanede var
bence şimdiden folik aside başla diğerlerinee başlamana hiç gerek yok
canım ne zman gelecek eşin.bu zor bir durum.bizde doğumdan sonra 2 gün annemlerde kaldık.çok zordu.zaten ailemin baskılarından bunaldım.evime geldim.eşimin desteği olmasa çok daha zor olurdu.
seni çok iyi anlıyorum.ben ilk günlerde hatta şimdi bile ağlamaya kalksam.hemen sinirimi bozan ne kadar laf varsa söylüyorlar.düzelmiş gibi yapsam bu seferde düzeldim diye laf söylüyorlar.sinirim daha da bozuluyor.
şuan annemle görüşmüyorum mesela.kalktı 2 hafta önce bana gelmiş insan tekrar çocuk yapmaya korkacak nasıl hamile kalacaksın bir daha hep korkacağız diyor.benim bunları söyleyip onların beni teselli etmesi gerekirken korkularıma durup durup tuz basıyor.
sanırım sizinkiler böyle yapmıyordur.
canim benim bebegim 16 haftalikken ogrendim ki suyu bitmis ama nedeni yok bilmiyorum okadarda ozanli dikatli biriyimdir nedeni yok sen bari biliyorsun ikinci gebelikte olurmu diye korkuyorum cok hemde kac dr kac prof kac detayli ultrasona girdim bende hatirlamiyorum artik olu gibiydim bunlari yaparken evet ayin 3 unde 3 aralikta bebegimi aldilar benden alahim o aciyi yasatmasin birdaha dusmanima bile o piskoloji ne zor ve en acisi esimde yanimda yok omuzunda aglayacagim kocam da aynimda yok cok zor ben bu karmasik halimle biraz anlatmaya calistim anlamissan ne mutlu bana anlatamiyorum bu ara unutkanlikta var sadece bebegimi nasil aldiklarini onun yuzunu bebegimi unutamiyorum merak etigin bise varsa sorabilirsin seninde basin saolsun umarim birdaha ayni seyi yasamayiz simdi anladim ki bendede yesil ve kahverengi akinti oldu 10 gun acaba ondanmiydi gripte olmustum keske sebeb bu olsa kendimi hep sucluyorum =
merhaba salsa öncelikle çok geçmiş olsun amniyon sıvının 16.haftada azaldığını gören dru tebrik etmek istiyorum çoğu bu durumu anlamıyor bile benimde çok ileri haftalarda anlaşıldı ilk bebeğimde bundan soneası için ne yapılmalı hiç bilmiyorum umarım Rabbim tekrar yaşatmaz aynı acıyı
amin insallah hic birimiz ayni acilari yasamayiz evet beli oldu ama zaten bir hafta daha durdu karnimda sonra prof hic bekletmeyin aneye zarar verir diyince esim hep alalim yine olur diyordu ben bebek biraz daha buyusun sebebini ogrenelim diye sabretim bir hafta sonra kanamam oldu hafif esim yalvariyorum gidelim alalim deyince kiramadim ben bebegi esim beni istiyordu bebek olur sen olmasan olmaz diyrdu ama o bebegi esim benden cok istiyordu nasil mutluydu nasil istiyordu offff allah sabir versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?