he ben ilçesindeyim canm canım sen bana bakma ben gece uyudum uykun varsa yat sen yarın konuşuruz istersen tabiyok cnm benim bebeğimin kalbi durdu onun dışında hiçbir sorun yoktu
ben bursa nilüferdeyim sen ?
he ben ilçesindeyim canm canım sen bana bakma ben gece uyudum uykun varsa yat sen yarın konuşuruz istersen tabi
iyi geceler tatlım ben raporlu olduğum için geç yatıyorumolur cnm yarın konuşuruz uykum gelmeye başladı zaten öptüm cnm görüşrüz ii geceler
çok geçmiş olsun canım . bu ayın 2 sindemi kaybettin bebeğini.ne ara göründün doktora.öykünü tam anlamadım.
bende şuan gözümden kaçırdığım bir durum olmaması için uğraşıyorum.
benim öykümü merak edersen aşagıdaki lingten okuyabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...digi-icin-20-haftalik-bebegimi-kaybettim.html
salsa napıcaz bilmiyorum birsürü neden tabi tekrarlama riskide fazladır genetikse ay şimdi içim daraldı napıcaz biz zaten bu akşam özlemim tavan yaptı anne diye seslenen olacakmı bana bende hastalanınca sabaha kadar başında oturmak istiyorum gece uyansın istiyorum ellerini boynunu kokarak uyumak istiyorum ALLAH ım ne olur bu mübarek günlerde dualarımızı kabul eyle ümidimi kaybetmek üzereyim
canim benim bebegim 16 haftalikken ogrendim ki suyu bitmis ama nedeni yok bilmiyorum okadarda ozanli dikatli biriyimdir nedeni yok sen bari biliyorsun ikinci gebelikte olurmu diye korkuyorum cok hemde kac dr kac prof kac detayli ultrasona girdim bende hatirlamiyorum artik olu gibiydim bunlari yaparken evet ayin 3 unde 3 aralikta bebegimi aldilar benden alahim o aciyi yasatmasin birdaha dusmanima bile o piskoloji ne zor ve en acisi esimde yanimda yok omuzunda aglayacagim kocam da aynimda yok cok zor ben bu karmasik halimle biraz anlatmaya calistim anlamissan ne mutlu bana anlatamiyorum bu ara unutkanlikta var sadece bebegimi nasil aldiklarini onun yuzunu bebegimi unutamiyorum merak etigin bise varsa sorabilirsin seninde basin saolsun umarim birdaha ayni seyi yasamayiz simdi anladim ki bendede yesil ve kahverengi akinti oldu 10 gun acaba ondanmiydi gripte olmustum keske sebeb bu olsa kendimi hep sucluyorum =
canim benim bebegim 16 haftalikken ogrendim ki suyu bitmis ama nedeni yok bilmiyorum okadarda ozanli dikatli biriyimdir nedeni yok sen bari biliyorsun ikinci gebelikte olurmu diye korkuyorum cok hemde kac dr kac prof kac detayli ultrasona girdim bende hatirlamiyorum artik olu gibiydim bunlari yaparken evet ayin 3 unde 3 aralikta bebegimi aldilar benden alahim o aciyi yasatmasin birdaha dusmanima bile o piskoloji ne zor ve en acisi esimde yanimda yok omuzunda aglayacagim kocam da aynimda yok cok zor ben bu karmasik halimle biraz anlatmaya calistim anlamissan ne mutlu bana anlatamiyorum bu ara unutkanlikta var sadece bebegimi nasil aldiklarini onun yuzunu bebegimi unutamiyorum merak etigin bise varsa sorabilirsin seninde basin saolsun umarim birdaha ayni seyi yasamayiz simdi anladim ki bendede yesil ve kahverengi akinti oldu 10 gun acaba ondanmiydi gripte olmustum keske sebeb bu olsa kendimi hep sucluyorum =
genetik oldugunu dusunmuyorum canim benim ya allah kimseyi evlat hasretiyle birakmasin herkese versin saglikli ve hayirli evlatlar dusunuyorum acaba ben cok cocuk sevip evlendigim ilk gunden beri istedigim evlenmeden oncede planlar yaptigim icin mi oyle oldu sanki birdaha 16. haftayi atlatamayacakmisim gibi hisediyorum pazartesi dr gidip merak etiklerimin cvbini alacam butun dr caresizmis bilgisiz mis gibi gelmeye basladi bana kimseye guvenemiyorum ana duzelecegiz iyi olacagiz bir sonraki bebeklerimizi yasatmak icin onlari 9 ay tasimak icin guclu olacagiz canim iyi olmaliyiz uzme kendini allahin izniyle herseyi yasiyacaksin
doruk cnm şimdi gördüm cnm yazdığını kusura bakma :26:
tatlım önemli değilnasılsın biz ay içi doktora gidicez bakalım pembe maviye nasıl gideriz oraya metroyla gidiliyormu nilüfer diyor birse ssk geçmiyor diye duydum senin bi fikrin var mı duydunmu böyle birşey
canım bilmiyorum orda ablamın doktoru var çok ilgiliymiş oraya gitmek istiyorum amaiyim cnm sen nasılsın ??
cnm bildiğim kadarıyla fatih sultan mehmet bulvarının mudanya yoluna yakın tarafına yakın kalıyor hastane ama metroyu hiç kullanmadığım için son durak nerede hiçbir bilgim yok . hiç gitmedim cnm o hastaneye ben jimere gidiyorum orda skk geçiyor 50 tl veriyorum her muayne için birde medicabili duydum sanırım orda da muayne 30 tlymiş
canım bilmiyorum orda ablamın doktoru var çok ilgiliymiş oraya gitmek istiyorum ama
cnm iyi bir doktor bulduysan git tabi
kızlar merhaba.bebeğimi kaybettim.lohosalığımın 30.gününde adet oldum.adetimin 4.günündeyim.doktor iyileşir iyileşmez hamile kalabilirsin dedi.
yeniden bebek düşünüyorum.ama ne yapacağımı bilmiyorum.yani düşük hangi durumlarda oluyor.doktordan neler talep etmeyelim.hangi tahlilleri yaptırmam gerekiyor.bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.aralığın 7 de kontrolüm var.bu sefer atladığım birşey olsun istemiyorum.
öykümü merak edenler için lingi ekledim.
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...ildigi-icin-20-haftalik-bebegimi-kaybettim.ht
canım eğer istanbuldaysan bahçelievlerde melaike gibi bir doktor varmış çok methini duydum.adı berra önsoy gidemez.ben ona gitmeyi düşünüyorum.facebookta da var çok tatlı bi hanım..
canım benim çok geçmiş olsun.Allah sabır versin.kendini hiç suçlama bu olması gerekendi bizim yapacak hiçbirşeyimiz yoktu.O Alllahımızın uygun gördüğü yerde.bizim elimizden hiçbirşey gelmiyor.ben su kesesinin yırtılmasının tam sebebini bilmiyorum.bunun kesin bilinen bir sebebi yok(((((
eşin nerede canm.sen yanlızmısın.ailen gelmedimi yanına.
esim yurt disinda is nedeniyle ailem beni hic yalniz birakmiyor ama aglamak boslamak istiyorum biraz onuda yapamiyorum gucsuz oldugumu dusunmesinler diye esim yok ama simdilik ailem beni yalniz birakmiyor yoksa evde tekim evet eldn bise gelmiyor hepimiz icin hayirlisi olsun saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?