şimdi ne yapacağım...

canim benim bebegim 16 haftalikken ogrendim ki suyu bitmis ama nedeni yok bilmiyorum okadarda ozanli dikatli biriyimdir nedeni yok sen bari biliyorsun ikinci gebelikte olurmu diye korkuyorum cok hemde kac dr kac prof kac detayli ultrasona girdim bende hatirlamiyorum artik olu gibiydim bunlari yaparken evet ayin 3 unde 3 aralikta bebegimi aldilar benden alahim o aciyi yasatmasin birdaha dusmanima bile o piskoloji ne zor ve en acisi esimde yanimda yok omuzunda aglayacagim kocam da aynimda yok cok zor ben bu karmasik halimle biraz anlatmaya calistim anlamissan ne mutlu bana anlatamiyorum bu ara unutkanlikta var sadece bebegimi nasil aldiklarini onun yuzunu bebegimi unutamiyorum merak etigin bise varsa sorabilirsin seninde basin saolsun umarim birdaha ayni seyi yasamayiz simdi anladim ki bendede yesil ve kahverengi akinti oldu 10 gun acaba ondanmiydi gripte olmustum keske sebeb bu olsa kendimi hep sucluyorum =

genetik oldugunu dusunmuyorum canim benim ya allah kimseyi evlat hasretiyle birakmasin herkese versin saglikli ve hayirli evlatlar dusunuyorum acaba ben cok cocuk sevip evlendigim ilk gunden beri istedigim evlenmeden oncede planlar yaptigim icin mi oyle oldu sanki birdaha 16. haftayi atlatamayacakmisim gibi hisediyorum pazartesi dr gidip merak etiklerimin cvbini alacam butun dr caresizmis bilgisiz mis gibi gelmeye basladi bana kimseye guvenemiyorum ana duzelecegiz iyi olacagiz bir sonraki bebeklerimizi yasatmak icin onlari 9 ay tasimak icin guclu olacagiz canim iyi olmaliyiz uzme kendini allahin izniyle herseyi yasiyacaksin

canım benim çok geçmiş olsun.Allah sabır versin.kendini hiç suçlama bu olması gerekendi bizim yapacak hiçbirşeyimiz yoktu.O Alllahımızın uygun gördüğü yerde.bizim elimizden hiçbirşey gelmiyor.ben su kesesinin yırtılmasının tam sebebini bilmiyorum.bunun kesin bilinen bir sebebi yok (((((

eşin nerede canm.sen yanlızmısın.ailen gelmedimi yanına.

canım bak 2 3 gün önce benim gelmişti kahverengi demkki bebek ölmüş benim o zaman yada o zaman gitseydim yaşardı ,yaşarmıydıki bende hiç bişey bilmiyorum ya iyi düşüncem diyorum iyi olsun ama iyi düşünemiyorum:44:içime aynılarını yaşacakmışım gibi geliyor

canım bende eeşim falan o kadar sevdikki hiç başka bişey düşünemiyoruz olduk hayaller hele hayalsiz saatimiz geçmezdi bende hep öyle dedim çok sevdim ondan oldu dedim başka türlü çok sevdim dedim ablamlarda delimisin diyorlardı ozaman herkes çocuğunu çok sever diyorlardı bilmiyorum tatlım koruyamadık mı acaba evlatlarımızı ne bileyim ne yapsak ne etsek acaba yinemi ölceklerdi önlenebilirdi belki ........evlendiğimde tv haberlerde savaşlar hastalıklar yokluklar görünce bu dünyaya çocuk getirmemek daha mı iyi diyordum bakabilirmiyim iyi yetiştirebilirmiyim çok düşünüyordum ama içime düşünce bambaşka oldu tabi ama istememk değil sadece korku acaba diyorum o söylediklerimden dolayımı oldu yoksa ALLAH insanı çok sevdiklerinle sınarmış öylemi oldu yüzünü görünce işe nasıl gideceğim bırakamam diyordum ama onun iyi hayat sürmesi içinde çalışmam lazım diyordum hamileliğim güzel geçiyordu acaba dinlenemedimmi son zamanlarda yoruluyordum haliyle 8 aydaydım diyorum tuvalete çok sık gidiyordum son zamanlarda gidiliyorya deniyordu bende öyle biliyorum ay hiç bişey bilmiyorum bildiğim tek şey vicdan azabı keşkeler....... kalbim çok yorgun ilerde neler görücez onuda bilmiyoruz ağlamak ağlamak getirir derler acaba 4-5 sene sonramı yapsam diyorum ama herşeyde yarım kaldı benim bu kafamdaki soruları nereye atsam acaba doktora gitcem bana söyle dicem ne yiyeyim ne içeyim napayım yaşlandım inanın 9 ay hep aynı korkuyla yaşa çok uzun geliyor uyusam 9 ay olunca uyansak ne güzel olur (KULLAR HAYAL KURARKEN ALLAH GÜLERMİŞ)çok doğru söz

tatlım önemli değilnasılsın biz ay içi doktora gidicez bakalım pembe maviye nasıl gideriz oraya metroyla gidiliyormu nilüfer diyor birse ssk geçmiyor diye duydum senin bi fikrin var mı duydunmu böyle birşey

iyim cnm sen nasılsın ??
cnm bildiğim kadarıyla fatih sultan mehmet bulvarının mudanya yoluna yakın tarafına yakın kalıyor hastane ama metroyu hiç kullanmadığım için son durak nerede hiçbir bilgim yok . hiç gitmedim cnm o hastaneye ben jimere gidiyorum orda skk geçiyor 50 tl veriyorum her muayne için birde medicabili duydum sanırım orda da muayne 30 tlymiş

cnm ben çıkıyorum iyi sabahlar sormak istediğin başka birşey olursa mesaj atabilirsin cnm görüşürüz

canım bilmiyorum orda ablamın doktoru var çok ilgiliymiş oraya gitmek istiyorum ama

canım eğer istanbuldaysan bahçelievlerde melaike gibi bir doktor varmış çok methini duydum.adı berra önsoy gidemez.ben ona gitmeyi düşünüyorum.facebookta da var çok tatlı bi hanım..

canım eğer istanbuldaysan bahçelievlerde melaike gibi bir doktor varmış çok methini duydum.adı berra önsoy gidemez.ben ona gitmeyi düşünüyorum.facebookta da var çok tatlı bi hanım..

canım kocaeli gebze de oturuyorum.burada da öyle içeme sinen bir doktor bulamadım
kokrkuyorum zamanım geldi ama doktora daha gitmedim.

esim yurt disinda is nedeniyle ailem beni hic yalniz birakmiyor ama aglamak boslamak istiyorum biraz onuda yapamiyorum gucsuz oldugumu dusunmesinler diye esim yok ama simdilik ailem beni yalniz birakmiyor yoksa evde tekim evet eldn bise gelmiyor hepimiz icin hayirlisi olsun saol

canım ne zman gelecek eşin.bu zor bir durum.bizde doğumdan sonra 2 gün annemlerde kaldık.çok zordu.zaten ailemin baskılarından bunaldım.evime geldim.eşimin desteği olmasa çok daha zor olurdu.
seni çok iyi anlıyorum.ben ilk günlerde hatta şimdi bile ağlamaya kalksam.hemen sinirimi bozan ne kadar laf varsa söylüyorlar.düzelmiş gibi yapsam bu seferde düzeldim diye laf söylüyorlar.sinirim daha da bozuluyor.
şuan annemle görüşmüyorum mesela.kalktı 2 hafta önce bana gelmiş insan tekrar çocuk yapmaya korkacak nasıl hamile kalacaksın bir daha hep korkacağız diyor.benim bunları söyleyip onların beni teselli etmesi gerekirken korkularıma durup durup tuz basıyor.

sanırım sizinkiler böyle yapmıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…