doğru söylüyorsun canımama bazı zaman geri gelmicek evet ama biz orda büyütücez meleklerimizi iyim evet 2. bebeğe güçlü olmam lazım bazı zaman oluyorum hep ağlamıyorum yani ama ağlayınca açılıyorum bak baş ağrım gitti amma güzel olur 3 tane çocuk inşallah bizde tadarız bu duyguyu yani sen 10 güz sonra başlıcan mı çalışmalara:))
sadıç vardı derken evlendi arkadaşlarım bende özele gidiyordum benimde karşılıyordu ama bilmiyorum burasını duydum öyle ama kesin bilmiyorum tüp bebek merkesine geçmiş o doktor ama kadın doğuma bakıyor orda tüp bebek yapmıyor
Allah sabrini veriyor bende 16 haftalik bebegimi kaybetim suyu geldi bitti neden neden diye 6 dr radyoloji prof heryere gitim genetik bir hastalik olabilir bobrekleri islevsiz olabilir bir tikaniklik olabilir olabilirde olabilir su kaybetmis olabilrsin bir cay bardagi yarisi kadar olabilirmis sizinti seklinde oldugu akilarina gelmiyor baskada bise yok varya ne dusunecegimi ne seoyleyecegimi bilemiyorum varya ben sukadarini soyliyim dr lardan once is sende bitiyor hic biseye koru korune inanma artik ben bunu yapmayi ogrendim gecte olsa ki yinede oyleydim verdigi ilaclari bile arastirarak kulaniyordum ama bu su olayi bende cok kotu seyler biriktirdi ben daha ayin 3 unde bebgimi kaybetim iki gun once ama guclu olmam gerekiyor artik ve herseyi okuyup degerlendirip iki ay sonra dr dr gezmeye baslarim nedenini birakmayacam ogrenecem insallah birdaha ayni seyi yasamayiz
Allah sabrini veriyor bende 16 haftalik bebegimi kaybetim suyu geldi bitti neden neden diye 6 dr radyoloji prof heryere gitim genetik bir hastalik olabilir bobrekleri islevsiz olabilir bir tikaniklik olabilir olabilirde olabilir su kaybetmis olabilrsin bir cay bardagi yarisi kadar olabilirmis sizinti seklinde oldugu akilarina gelmiyor baskada bise yok varya ne dusunecegimi ne seoyleyecegimi bilemiyorum varya ben sukadarini soyliyim dr lardan once is sende bitiyor hic biseye koru korune inanma artik ben bunu yapmayi ogrendim gecte olsa ki yinede oyleydim verdigi ilaclari bile arastirarak kulaniyordum ama bu su olayi bende cok kotu seyler biriktirdi ben daha ayin 3 unde bebgimi kaybetim iki gun once ama guclu olmam gerekiyor artik ve herseyi okuyup degerlendirip iki ay sonra dr dr gezmeye baslarim nedenini birakmayacam ogrenecem insallah birdaha ayni seyi yasamayiz
salsa napıcaz bilmiyorum birsürü neden tabi tekrarlama riskide fazladır genetikse ay şimdi içim daraldı napıcaz biz zaten bu akşam özlemim tavan yaptı anne diye seslenen olacakmı bana bende hastalanınca sabaha kadar başında oturmak istiyorum gece uyansın istiyorum ellerini boynunu kokarak uyumak istiyorum ALLAH ım ne olur bu mübarek günlerde dualarımızı kabul eyle ümidimi kaybetmek üzereyim
merhaba aslı.nasılsın canım.beraber anne olacağız dimi.ümidimizide kaybetmeyeceğiz.hem belki birbirimize mevlüt şekeri örnekleri göndereceğiz.mis kokacak bebişlerimiz.
iyi değilim pek ay bilmiyorum yaa mevlüt şekerimi bile beğenmiştim o kadar uzakki bu hayaller hamile kal 9 ay stres tahliller ümidimi kaybetmek istemiyorum ama kalbim düşüncelerden keşkelerden çok yoruldu bu gece içim çok sıkılıyor patlıcam sanki çok özledim
canım yaa.deme öyle.o gitti.yok onu kabullenmemiz gerekiyor.biliyorum çok zor.ama düşünmek ne onu geri getirecek.nede yaşadıklarımızı silip götürecek.
Allahımız bunu uygun görmüş.boynumuz kıldan ince.herkes askerde yada trafik kazasında kaybediyor çocuklarını.
bize önce melek doğurmak nasip oldu.biz şimdi bunu kötü görüyoruz ama belkide bizim için çok iyi olacak bir olay.
melek dünyaya getirmekte güzel bir duygu değilmi.sadece yanımızda değil diye bırakalımmı yaşamayı.
tabiki öyle tatlımda sezeryan yaptım ya ben en fazla 3 tane galiba doğum yapabiliyorsu bu bebekte de bişey olursa benim en azından 2-hatta 3 sene beklemem lazım o da son şansım olur kelebek araştırmadık biz genetikse bide....
canım ben 31 yaşındayım.ümidimi kaybetmiyorum.ben normal doğum yaptım.ama yapmak istesemde 3 tane çocuk yapma şansım olmayabilir.Üstelik o o olursa ya bu olursalarla yaşayamaz.o zaman kendi hayatımızı bitiririz.ve biz olmazsak bebeişlerimizde olmaz.
ruh sağlığı herşeyin önünde gelir.ruh sağlığımız olmazsa beden sağlığımız hiç olmaz.o zamanda farklı sorunlar çıkar karşımıza.
bora beye sordunmu.kendi durumunu.yardımcı olabilir en azından doktora gidene kadar.
bilmiyorsundur diye lingi ekliyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/358308-gebelikle-ilgili-sorular-122.html#post22010767
yoo bora bey kim doktormu senden yeni duyuyorum
yoo bora bey kim doktormu senden yeni duyuyorum
bebek isteyen arkadaşlarım buraya topiğinde şebnem diye bir arkadaş var.oda 10 gün önce bebeğini kaybetmiş.21 haftalık.oda bursalıymış.dilersen onunlada yazış.
merhaba cnm ben buldum seni :) nasılsın ?
iyim canımsen nasılsın şimdi kelebk söyledi ben zor buldum seni pek bilemiyorum burayı
bende iyim cnm sağol bende burada yazıp bekleyeyim dedim :)
bir sürü konu olunca zor oluyor cnm bulmak
aynen seninle aynı yerdeymişiz aynı sorun amniyon sıvısıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?