Eşimle uzun süreli bi birlikteliğimiz 8 yıllık da evliliğimiz var tüp bebek yöntemiyle çok isteyerek çocuğumuz oldu daha 2 yaşında ancak eşimin işle ilgili bazı sorunları oldu işi bırakmak için hazırlanıyor bu sürede 2-3 yıl evi ben geçindirecem. Bu arada tabi psikolojisi de bozuldu alkol eve devamlı geç gelme bizimle ilgilenmeme gibi sorunlarımız başladı ben hiçbirini önemsemedim olabilir geçer dedim. Ancak dün telefonunda bi arkadaşlık sitesine üye olduğunu fark ettim açtım baktım oradaki kızlara mesaj da göndermiş ama cevap yazan Yok henüz. Bide ben bu mesajları görmeden önce bekar bi arkadaşıyla Ukrayna’ya gitmek istemişti bende kafası düzelsin diye olur dedim biletini falan aldı. Ama ben şu an ne yapacağımı bilmiyorum benim bütün güvenimi yıktı böyle biri için çabalamaya değer mi siZce Ukrayna ya gitme maksadı da belliymiş demek ki. Konuşup boşanmak istediğimi söylemeyi düşünüyorum madem niyeti başka baksın herkes başının çaresine ben ona hiç bi şekilde destek olamam bu saatten sonra ama çocuğum çok küçük aileden destek olacak kimsem Yok tek başıma baş edebilir miyim zaten oda bundan cesaret alıyo demek ki hiç bizi kaybetme korkusu yok adamda resmen.