şimdi ne yapmalı:(

cimcime1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
1.307
9
88
Merhaba kızlar,
2,5 yıldır devam eden bir ilişkim var her ilişki gibi kavgalar sorunlar oldu ancak 2 gün öncesi bunlara yenisi eklendi.Moralim öyle çok bozukki kafam öyle bulanıkki ben çok yorulmuşum kızlar.Sorun şu face teki etkiketlendiğim fotoğrafların onayıma sunulması mevzusu bu uzun zamandır face imde olan bişeydi ama erkek arkadaşım bunu yeni ferketmiş hiç bişey yokken durduk yere neden böyle dedi niye kafamda soru işareti bırakıyorsun bende ne alakası var dedim öyle yaptım bayadırda öyle dedim şimdimi neden dikkatini çekti birden neden yaptın dedi dedim sebep yok hep böyledi ama sebebi vardır kızlar arkadaşlarımın fotosunda etiketlendiğimde onların arkadaşlarından biri bu bir erkek olsa bir yorum yazsa direk sorun çıkıcak diye aramızda onaylamayı ayarladım bunu ilerleyen konuşmada söyledim buda önceden söylemedim ısrar edince söyleyince yalancı yaptı beni ve ta geçmişe döndü geçmişte olan hatalarımdan girdiii taaa bu güne hallettiğimiz çözdüğümüz bütün olayları yeniden gündeme getirdi ve olay hakaret derecesine geldi arkadaşlar bunda yalan olan nedir Allahınız aşkına ben yalancımı oluyorum yani şimdi dedi böyle nereye kadar bencede dedim nereye kadar telefonda ben ağlarken üzülürken yapma artık böyle derken o zırlam dedi dedim evet bencede nereye kadar böyle farkımız var bence ağlamak sence zırlamak dedim aralıksız saatlerce oturdum kahrımdan ağladım ve bana 2,5 yılımı verdiğim adam kafamda soru işaretleri var sana güveniyorum diyemiyorum dedi şu olay yüzünden zaten son zamanlardada ilgisizdi ilgisizliğini dile getiriyorum ilgisiz değilmiş arkadaşlar bir insan saat öğlen 12 de uyanıpta akşamın 8 ine kadar yazıcak hiç bir vakit bulamazmı bana bakıcak telefonumu açıcak bencilmişim bunu dile getirdiğim için öyle yoruldum ki hep eziyor beni hep kendisi haklı hep herşey kendi istediği gibi olsun istiyor dayanamıyorum artık dedim bi kaç gün konuşmayalım beni bu raddeye getirdin dedim tmm dedi direk kararını bana bildirirsin dedi dedim bildirmeme gerek yok bence sen çoktan vermişsin seni bekliyorum görüşmek üzere dedi ve kapadı telefonu.3 aydırda görüşemiyoruz kızlar Allahınız aşkına 3 aydır nereye gidiyosak napıyosak bildiriyoruz da bir etiket onayı yüzünden fotoğrafımı görmüş veya görmemiş olması neyi değiştiriyorki demekki bana hiç güvenmiyordu öyle değil mi nasıl bir konuşma yapmalıyım ben buna bir yanım bitir diyo bir yanım kıyamıyo ama inanın çok ama çok yoruldum beni bezdirdi artık olmucak şeylerden sorun çıkarması:'( yardım edn ne olurrrrrrrrrrrr

gerçekten düşüncelerinize sizlere çok ihtiyacım var belkide doğru düzgün anlatamadım ama çok moralim bozuk çok canım sıkkın sığamıyorum kabıma daralıyorum

şu face illeti kapansada kökten kurtulsak artık bana ayrılma nedeniniz çok çok saçma geldi sanki 2,5 yıl değil de 2 aylık bir ilişki gibi geldi bunca zaman demekki sana güvenmemiş hep içinde kalmış demekki yada kendi buna benzer şeyler yaptığı için mi sana güvenmedi acaba oda ypaar diye ? sevgilin kendi ile çok çelişkili şu anda burcu ne canm ? sevglin çok dengesiz birisi ben sana söyleyim güvenmiyorum ne demek ya bende süpermenim de uçamıyorum zaten hayret birşey güvenmiyorsa gitsin kendinidi bu kadar niye üzüyorsn ki onu anlamadım ben

Merhaba iyi akşamlar, kendi düşüncemi paylaşmak istiyorum...
Bence sizin kabahatiniz yok, kendisine bahane aramış...
Ama çok kötü bir bahane seçmiş beyefendi

Ama bir konuda sizi haksız buluyorum, o da şudur;
Sabahtan akşama kadar mesaj atmamış olabilir,
Yoğun olabilir, kafası dolu olabilir, özel bir problemi olabilir...
Benim sevdiceğim beni 3-4 günde bir arar hiç de problem etmem..
Çünkü bilirim o yoğun, o beni seviyordur güvenim tamdır
Sabrederim zaten o arar...
Sizde de bir güven sorunu olabilir, sürekli ilgi içinde olması,
İlişkiyi yorabilir, bence biraz uzak kalın... Bir gün de konuşmayıverin

2.5 yıl olmuş maaşallah diyorum..
Uzun ilişkilerde sevgi artar, saygı artar güven artar...
Sizde güven artmamış demek ki bir problem var,
Ve eskinin sürekli gündeme getirilmesi de bir problemdir...

Onun dışında ilişkiler monotonlaşabilir,
Çünkü alışmışlık olur..
Bence siz ilgisizliğiyle değil de,
Neden güvenmediğiyle ilgilenmelisiniz..

ben etraftakiler yüzünden aramız bozulmasın oda üzülmesin diye bunu yaptım değilse herşeyimi bilir kendisi asla saklamam istiyosan al şifremi vereyim bak diyorum bi önemi yok diyor sürekli sorun onun için herşeyim yaaaa ilgisizsin diyorum ergenler gibi konuşma sürekli seninlemi olucam dedi yaaa arıyorum telefonuma cevap vermiyor ayrıca bende onun yalanlarını yakaladım ama hiç bi zaman yüzüne vurmadım geriye dönüp kapandıysa kapanmıştır insan sevdiğine yüzüne vurarak neden tekrar yaralasın ki ben kıyamadım hiç ama o herşeyi sorun haline getiriyor hep düzelir diye sabrettim ama artık kaldıramıyorum canım burcu koç tatlım çok yoruldum inan bana

çok ama çok takıntılı birisi ben mesaj atarım cevap vermez ama kendisi mesaj atınca anında cevap ister bana bencil der ama kendini görmez kendisi özgür her konuda asla sıkmam karışmam etmem ama sürekli beni kısıtlamaya çalşıyo bir yoğunluğu olsa anlarım çok anlayışlı biriyimdir ama hiç bir yoğunluğu yok yoğunluk evde sabahtan akşama kadar pineklemekse ben işteyken bile olmucak anımda bile onunla ilgilenen insanım güvenini sarsıcak birşeyim olmadı ona karşı ancak olayları öyle abartır hale geldi ki kendisi hata yapınca konu uzamıcak ama ben yapınca ki bu hata bile değil uzatırda uzatır bir insan sürekli sevdiğinin açığını aramaya çalşırmı arkadaşım yaaa

çok garip ya neden böyle yapıyor erkek arkadaşın acaba sevmiyor mu artık seni tatım hı böyle bir ihtimal olablir mi ? eger öyleyse zaten sana dayanamaz ilgilenmez bahanelr uydurur ama eger seviyorsa tamam sinirlenebilr seni çok sevidigi için kıskanıyor olablir ama güvenmiyorm ne demek acaba sen onun güvenini sarsacak birşeyler yaptın mı ? bak sen onun yalanlarını yakalamışşın ama hala güveniyor peki ya o ? ilgislizlignn nedeni da ya sevmediği için yada kafası çok yogundur işleri yogundur sürekli ilgi beklersen ama olmaz ki zaten su an konuşuyormusunuz ?

O zaman ona bunu sert bir şekilde iletin...
Bu ne laçkalık, bence böyle olmamalı...
1 saat 2 saat geç cevap verirseniz kızması ne demektir?
Silkelensin ve kendine gelsin bence, hiç normal gelmedi..

birazdaha ayrılntılı anlatabilirmisin

canım herşeyim sorun onun için sürekli onu anlamadığımı düşünüyo hata olmucak sayılmıcak şeyleri bile abartıyo sürekli açığımı aramaya çalşıyor sürekli geçmişi açıyor ya geçmişte ola geçti ondan önceki ilşkimi bile sorun haline getiriyor canım kendi hatalarını bana yüklüyor kendisi üste çıkmak için yaaaaaaa yoruldum artık ağlıyorum üzülüyorum yapma kurban olayım diyorum adam bana zırlama diyor yaaaaaaaaa zırlamaaaaaa

3 Aydır görüşmüyormusunuz ?
orayı tam anlamadım

evet hayatım o afyonda ben izmirde 3 aydırda görüşemiyoruz sürekli gelicem diyor ama hiç gelmiyor ben zaten gidemiyorum çalışıyorum ve kız çocuğuyum nihayetinde aileme ne derimde giderim yakın bir yer değilki 5 saat

face ten nefret ediyorum.önceden bu kadar değildi şimdi çok farklı....ben kapattım kullanmıyorum.o kadar rahatım ki...

güvenini sarsıcak hiç bişey yapmadım güven meselesi eğer bu etiket olayı ile ölçülüyorsa hiç güvenmedi bana demektir lanet olsun şu face e zaten bıktım artık giriyomusun girmiyo musun giriyosun napıyosun kavgası bile yapıyor benimle yaaaa kendisi sıkılmıcak ama o beni daraltıyor yaaaa o herşeyi yapar ama ben yapamam ben insan değilmiyim yaaa daha ne yalanlarını yakaladım ama hep içime attım bana diyo ki delikanlı gibi bana söylemiyosun önce söylemedin sonradan söyledn buda yalancılıktır diyo yaaa varmı böyle bişeyyyyyyyyyyyyy

O zaman ona bunu sert bir şekilde iletin...
Bu ne laçkalık, bence böyle olmamalı...
1 saat 2 saat geç cevap verirseniz kızması ne demektir?
Silkelensin ve kendine gelsin bence, hiç normal gelmedi..

üstüne bana sen bence hastasın dedi canım yaaa normal bişeymi bu 3 aydır görüşemiyoruz zaten her söylediğime inanıp güveniyorda bir etiket onayımı yıkıp geçiyor güvenini yaaaa hakaretler neler neler saydırdı bana bunun yüzünden ne yalancılığım kaldı ne gerizekalılığım kandıryomuşum ben onu :'(

tatlım bak ben sana yardım etmek istiyorum önce bir sakin ol tamam mı benim erkek arkadaşıma benziyor bazı huyları oda ben cevap vermediğim de geciktirdiğimde kızar bana hani neden geç cevap veriyorsun diyerek ama o 2 3 saat vermez çalıştığı için ben birşey demem bende sorun olur ama benim kide geçmişe çok çok takıntılıydı sürekli geçmişi açardı sürekli ama benm ne kadar üzüldüğümü gördü ve artık açmıyor bu arada geçmişin kötü mi yanlış anlama ama neden açıyor sürekli geçmişini ? ben haklıyken bile bazen susmasını bildm çünkü erkekler bizim gibi değiller gercekten değiller kendilerine gelincebirşey yok bize gelinccee ooooo bencillk bu işte naparsın ama zırlama demesi çok kötü birşey ya resmen seni ezmiş burda amacı neymiş ki çok merak ediyorum şöyle güzel bir mesaj atmaya ne dersin ona ben sevgilini gayet iyi anladm su anda .!!

bizde kavga ettiğimz zamnlarda erkek arkadaşım çok sinirlenir çok hemde banada hastasın der bazen biliyormusun ama sonra ben telefonu kapatırm özür diler arkasından neymişimde sürekli tirib sürekli anlamsız tavırlar ama ben onu üzdügümü sorunun bende olduğunu gercekten anlamıştım benm konuma bakarsan görürsün canm sorun sende olablir mi ?

tatlım geçmişimde hiç bişey yok geçmşimde olan bütün herşeyimi biliyor ben öyle şımarık orda burda gezen tozan sosyal aktiviteleri olan bir kız değilim sakin kendi halinde evden işe işten eve gidip gelen biriyim ama o gereksiz takıntılı herşeyimi sorun haline gitiyor ölsem kalsam haberi olmucak yaaa arıcam diyor aramıyor adam parasına kıyıp konuşma dakikası bile yapmıyor yaaaaaaaa yanıma gelmiyor adam sürekli gelicem deyip her seferinde atlatıyor beni hiç bişey yazmıcam canım şuan yazmıcam çok canım sıkkın düşünmeye çalşıyorum ama karar bile veremiyorum napıcama ama eminim ki benim gibi kafasına bile takmıyor şuan

sende kendimi gördüm birAz ne yalan söyleyim ama erkek arkadaşım beni çok sevdigi ve deli gibi kıskandıgı için böyle yapardı bir olay da atıyorum sizin olayınız bizdede olsa aynı tepkileri oda verirdi sinirden yalancısın demezdi ama verirdi bu tepkileri niye çünkü çok sevdigi için biliyorum ben kendine hakim lamıyorlar o anda ama su son yazından anladm tatlım erkek arkadaşın seni seviyor :)

tükenmiş cnm ilişkiniz... bence daha fazla yıpratma kendini
daha şimdiden ne hale gelmişsiniz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…