- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
-
gerçekten düşüncelerinize sizlere çok ihtiyacım var belkide doğru düzgün anlatamadım ama çok moralim bozuk çok canım sıkkın sığamıyorum kabıma daralıyorum
şu face illeti kapansada kökten kurtulsak artıkbana ayrılma nedeniniz çok çok saçma geldi sanki 2,5 yıl değil de 2 aylık bir ilişki gibi geldi bunca zaman demekki sana güvenmemiş hep içinde kalmış demekki yada kendi buna benzer şeyler yaptığı için mi sana güvenmedi acaba oda ypaar diye ? sevgilin kendi ile çok çelişkili şu anda burcu ne canm ? sevglin çok dengesiz birisi ben sana söyleyim güvenmiyorum ne demek ya bende süpermenim de uçamıyorum zaten hayret birşey güvenmiyorsa gitsin kendinidi bu kadar niye üzüyorsn ki onu anlamadım ben
Merhaba iyi akşamlar, kendi düşüncemi paylaşmak istiyorum...
Bence sizin kabahatiniz yok, kendisine bahane aramış...
Ama çok kötü bir bahane seçmiş beyefendi
Ama bir konuda sizi haksız buluyorum, o da şudur;
Sabahtan akşama kadar mesaj atmamış olabilir,
Yoğun olabilir, kafası dolu olabilir, özel bir problemi olabilir...
Benim sevdiceğim beni 3-4 günde bir arar hiç de problem etmem..
Çünkü bilirim o yoğun, o beni seviyordur güvenim tamdır
Sabrederim zaten o arar...
Sizde de bir güven sorunu olabilir, sürekli ilgi içinde olması,
İlişkiyi yorabilir, bence biraz uzak kalın... Bir gün de konuşmayıverin
2.5 yıl olmuş maaşallah diyorum..
Uzun ilişkilerde sevgi artar, saygı artar güven artar...
Sizde güven artmamış demek ki bir problem var,
Ve eskinin sürekli gündeme getirilmesi de bir problemdir...
Onun dışında ilişkiler monotonlaşabilir,
Çünkü alışmışlık olur..
Bence siz ilgisizliğiyle değil de,
Neden güvenmediğiyle ilgilenmelisiniz..
ben etraftakiler yüzünden aramız bozulmasın oda üzülmesin diye bunu yaptım değilse herşeyimi bilir kendisi asla saklamam istiyosan al şifremi vereyim bak diyorum bi önemi yok diyor sürekli sorun onun için herşeyim yaaaa ilgisizsin diyorum ergenler gibi konuşma sürekli seninlemi olucam dedi yaaa arıyorum telefonuma cevap vermiyor ayrıca bende onun yalanlarını yakaladım ama hiç bi zaman yüzüne vurmadım geriye dönüp kapandıysa kapanmıştır insan sevdiğine yüzüne vurarak neden tekrar yaralasın kiben kıyamadım hiç ama o herşeyi sorun haline getiriyor hep düzelir diye sabrettim ama artık kaldıramıyorum canım burcu koç tatlım çok yoruldum inan bana
çok ama çok takıntılı birisi ben mesaj atarım cevap vermez ama kendisi mesaj atınca anında cevap ister bana bencil der ama kendini görmez kendisi özgür her konuda asla sıkmam karışmam etmem ama sürekli beni kısıtlamaya çalşıyo bir yoğunluğu olsa anlarım çok anlayışlı biriyimdir ama hiç bir yoğunluğu yok yoğunluk evde sabahtan akşama kadar pineklemekse ben işteyken bile olmucak anımda bile onunla ilgilenen insanım güvenini sarsıcak birşeyim olmadı ona karşı ancak olayları öyle abartır hale geldi ki kendisi hata yapınca konu uzamıcak ama ben yapınca ki bu hata bile değil uzatırda uzatır bir insan sürekli sevdiğinin açığını aramaya çalşırmı arkadaşım yaaa
birazdaha ayrılntılı anlatabilirmisin
3 Aydır görüşmüyormusunuz ?
orayı tam anlamadım
çok garip ya neden böyle yapıyor erkek arkadaşın acaba sevmiyor mu artık seni tatım hı böyle bir ihtimal olablir mi ? eger öyleyse zaten sana dayanamaz ilgilenmez bahanelr uydurur ama eger seviyorsa tamam sinirlenebilr seni çok sevidigi için kıskanıyor olablir ama güvenmiyorm ne demek acaba sen onun güvenini sarsacak birşeyler yaptın mı ? bak sen onun yalanlarını yakalamışşın ama hala güveniyor peki ya o ? ilgislizlignn nedeni da ya sevmediği için yada kafası çok yogundur işleri yogundur sürekli ilgi beklersen ama olmaz ki zaten su an konuşuyormusunuz ?
O zaman ona bunu sert bir şekilde iletin...
Bu ne laçkalık, bence böyle olmamalı...
1 saat 2 saat geç cevap verirseniz kızması ne demektir?
Silkelensin ve kendine gelsin bence, hiç normal gelmedi..
canım herşeyim sorun onun için sürekli onu anlamadığımı düşünüyo hata olmucak sayılmıcak şeyleri bile abartıyo sürekli açığımı aramaya çalşıyor sürekli geçmişi açıyor ya geçmişte ola geçti ondan önceki ilşkimi bile sorun haline getiriyor canım kendi hatalarını bana yüklüyor kendisi üste çıkmak için yaaaaaaa yoruldum artık ağlıyorum üzülüyorum yapma kurban olayım diyorum adam bana zırlama diyor yaaaaaaaaa zırlamaaaaaa
tatlım bak ben sana yardım etmek istiyorum önce bir sakin ol tamam mı benim erkek arkadaşıma benziyor bazı huyları oda ben cevap vermediğim de geciktirdiğimde kızar bana hani neden geç cevap veriyorsun diyerek ama o 2 3 saat vermez çalıştığı için ben birşey demem bende sorun olur ama benim kide geçmişe çok çok takıntılıydı sürekli geçmişi açardı sürekli ama benm ne kadar üzüldüğümü gördü ve artık açmıyor bu arada geçmişin kötü mi yanlış anlama ama neden açıyor sürekli geçmişini ? ben haklıyken bile bazen susmasını bildm çünkü erkekler bizim gibi değiller gercekten değiller kendilerine gelincebirşey yok bize gelinccee ooooo bencillk bu işte naparsın ama zırlama demesi çok kötü birşey ya resmen seni ezmiş burdaamacı neymiş ki çok merak ediyorum şöyle güzel bir mesaj atmaya ne dersin ona ben sevgilini gayet iyi anladm su anda .!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?