şimdi ne yapmalı:(

bi an seni sevdiğini düşünmüştüm ama yanılmışım boşver yazık etme kendine o üzülüyormu hayır neden yapıyorsun bunu kendine boşver canm cok sinir oldum su anda ya lanet olsun varya.. kızların kaderimi böyle ben bilemedim..

bence senden kurtulma bahaneleri bunlar ayrılmak için saçma sapan bi bahane hazırlamış kendi kendine bırak herkes kendi yoluna gitsin

Bu ne demek ya? Sana güvenmiyo olabilir tamam bunuda kabul ediyorum ama etiket onayı yüzünden mi tüm bunlar?

İyi düşünmek istiyorum kötü bi anına denk gelmişsindir dicem ama ilgisizliğinden bahsediyosun.. Bence bi süre konuşmayın gerçekten umarım o sürede anlar değerini.

bence siz aramayın bırakın o sizi arasın..aradığında kavga etmeyin,sen bunu-şunu dedin tartışmalarına girmeyin ve açıklamalarını bekleyin.. sürekli kendini savunan,ilişkiniz için çırpınan siz olmuşsunuz.. birazda onun uğraşmasına,çabalamasına fırsat verin ki ilişkinizin değerini anlayabilsin..

Zaten kim oluyor ki facebook taki fotoğraflara ve yorumlara karışabiliyor. Bundan da sorun çıkıyorsa çok büyük bir güven sorunu var demektir. Şu ana kadar bir yanlışınızı görmemesine karşın bu kadar işkilli davranıyorsa ilersini düşünemiyorum.

Ya Dunya bu adamin ustunemi kuruldu ?
Sen nasil dayaniyosun senin kalbini bu kadar acitmasina yaaa at basindan kurtul artik yeter ben bile dayanamadim taa burdan..
Sendeki de ne sevgiymis tatlim beee,adam hakaret ustune hakaret yagdiriyo bunla 2 oldu sana ben ne dedim gecenkinde ?
Sevgin agir geldi demi yine
Adam resmen deli yaaa oyle sevginin icine tukureyim ben,ben olsam simdiye kadar tekmeyi basmistim...
Sen elini sallasan ellisi aylardir kahroldun gittin yaaa ne bu boyle canim,evliligi dusunuyorsun birde evlendiginiz de ne yapar onu dusundun mu hic?
Ne konusuluyor ne tartisiliyor bu insanla...
Bi kac gun iyi sonra eskisi gibi..
Canim benim dusuncelerim bunlar kendine biraz deger veriyorsan daha fazla devam etme... Sen dunyaya bir kez geldin birdaha gelecek degilsin once kendini seveceksin...

Canım çok yüz vermişsin ve baya bir şımarmış bu adam.. Al karşına konuş iyice ve dik dur anlasın kararlı olduğunu ha baktın aynı devam ediyor ayrıl.. Sen bu dünyaya onun kahrını çekmeye mi geldin.. 2 kişi neden birlikte olur? Mutlu olmak için.. Oysa seni ezmekle meşgul olduğundan sevginin ne demek olduğunu unutmuş.. Daha yaşın genç inan bana unutursun..

An itibariyle ayrıldım kızlar.Elim varmadı yazmaya ama ayrıldım ağlaya ağlayada olsa içim yana yanada olsa herşeyimi bi kenarıya bakıp doğruyu düşünüp ve bu olduğuna inanıp ayrıldım hanımlar. sizlerle paylaşmak istiyorum mesajımı
çok düşündüm 3 gündür ne uyuyabildim ne çalışabildim bizi düşündüm yaşadıklarımızı hatalarımızı mutluluklarımızı ve son olan olayımızı güven gerçekten çok önemliama sen bana karşı hiç bi zaman güvenen olmadın.Farkındayım bunu atamıyorsun kafandan ben uğraştım olmadı herşeyim kafanı bulandırdı düzgün birisi olmam bile zaten birbrimizden uzaktayız benimde kafam bulanabilirdi seninde yalanın oldu bana zamanında ama ben bu düşünceyle bu günlere gelmedim anlaşamıyoruz kararını bildir demiştin ya şüpheyle yaklaşman artık çok ağır geliyo zoruma gidiyo hala daha bişeylar oturmamış sende ki zaten artık bana karşı inanacağını düşünemiyorum bile çünkü benim geçmişimi ve insanız yaptğım hatalarımı srekli içinde taşıyarak getirdin bu güne o kadar içim yanıyor ki ama artık ne sen bana inanırsın böyle düşünerek ne de benim artık aynı sorunlarla tekrardan karşılaşacak gücüm kalmadı artık sen zaten bu saatten sonra değişmeyeceksin benimde doğru düzgün seni seven biri olduğumuda kabul etmiyosun bu yüzden ikimiz içinde doğru olanı yapıyorum kafan daha çok bulanmasın ben artık gidiyorum yaşadığımız herşey için yaşattıkların için sana çok teşekkür ediyorum bir çok şey paylaştık ama ne olursa olsun yaşadığımız hiç bişey için pişman değilim şuan inan konuşmak istediğim bir çok şeyi bile konuşamıyorum çok zor oluyor benim için ama beni buna mecbur bıraktın Allahım yolunu açık etsin tek istediğim senden ne olursa olsun herşeyden çok sevdim ben seni sadece buna inan umarım bensiz çok daha mutlu olursun kendine çok dikkat et Allah a emanet ol hakkını helal et benimkisi helal olsun küçücüğün artık yok hoşçakal sevdiğim:''''(
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr şuan ağlamaktan gebericemmmm:'(

Ne olur yanımda olun bana destek olun kızlar lütfeeeeeeenn çok kötüyüm şuan işe gidicem daha ama çok berbatımmmmmmmmmm:'

zamanla gececek. sana deger veren. degil 8 saat 1-2 saat sesini duymadan yapamayan. kosulsuz guvenen biri oldugunda ben hayatimin 2.5 yilini neden heba ettim diyeceksin.

Ah kuzum benim kiyamam aglama,sen gercekten dogru olani yaptin duygusala baglayipta kahretme kendini,o adam sana deger vermiyordu bunu artik anla bitanem...
Senin akittigin gozyaslarina degmez bilee..
Sevgin daha agir geliyo su an biliyorum ama adamin yaptiklari gercekten sacma hep soyledim bunu ben sana...
Gecicek bu gunler...
Bak benimde bi derdim var sen cok iyi biliyosun onu, her ay bende agliyorum esimle problemler yasiyorum ama sabrediyorum her gecenin bi sabahi var guzelim dua et icini karartma lutfen..

canım ağlama ya
bu kadar helak etme kendini, biraz sabırlı o..l bak göreceksin çok güzel günler yaşayacaksın.. o zaman iyiki bitmiş diyeceksin.. sabır canım sabır ve bol bol dua et..

Ne olur yanımda olun bana destek olun kızlar lütfeeeeeeenn çok kötüyüm şuan işe gidicem daha ama çok berbatımmmmmmmmmm:'
Ağlarsın Sonra biraz acı çekersin aklın ona gider Zamanla zamanla soğursun soğudultan sonra unutursun benim kaynımda bir kızı seviyordu ortada sebeb yokken ayrıldı kız 2 sene olcak adı hep ağızındaydı bu 15 günden beri anmıyor demekki soğumuş kimseylede çıkmadı mutsuzdu 2 senesini aldı ama şimdi çok iyi sende unutursun

canm benm ne olur üzülme lütfen çok seviyorsun bu o kadar belli ki ve gercekten çok güzel bir mesaj yazmısın helal olsun onun içine otursunn eger seni gercekten seviyorsa düzelerek gelecektir bunu unutma ama eğer sevmiyorsa zaten de bitmiştir biliyorum çok zor çok acı çekiyorsun biliyorum ama her zorlukta vardır bi kolaylık lütfen üzülme o mesajdan sonra hiç konuşmadınız mı .. hiç mi birşey demedi .. allahım sana yardım etsin güç versin..

Canım lütfen bana kızma ama keşke böyle bi mesaj atmasaydın anlattıklarına göre bu kadar sevilmeyi haketmeyen bi insan Bu mesajı okuyunca kusura bakma ama'' barışmak bi telefonuma bakar'' şeklinde düşünücek
Emin ol erkekler bizim gibi duygusal değil ne kadar ağırdan satarsan kendini o kadar kıymetli oluyosun malesef Bide bişeyi merak ettim daha önceden yaptığım hataları demiştin , bu konuya takıldım çok özel değilse anlatırmısın ihanet fln mı var??

cnm çok üzüldüm inan ki. neden güzel başlar her sey sonra böyle gözyaşlarıyla son bulur. Allah yardımcın olsun çok ağlayacaksın çok üzüleceksin ama geçecek.sadece zamana ihtiyacın var. az önce ben bir yazı okudum şidmi paylaşacagım forumda da unutmanın çaresi bulundu başlıgıyla.

sen belliki bu ilişkiye değer veriyor gereken özeni gösteriyorsun
ve seviyorunda...
ama erkek arkadaşın aynı konumda değil sanırım..
resmen işi yokuşa sürüyor arıza çıkartmaya yer arıyor..
heralde ilişkiyi kendi içinde bitirmiş
bırak uğraşma, tepki görmeden aklı başına gelmicek heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…