- 14 Şubat 2011
- 572
- 221
- 323
- 42
Biraz benden ilgi beklediğini hissediyor gibiyimpazar günü görüşmüşsünüz ve birbirinizi tanımaya karar vermişsiniz, ama o hala aramamış.yani bugün 3. gün. şimdi burda üç seçenek var: birincisi bu adam ilişkilerle ilgili taktik yapmayı iyi biliyor ve sana ümit verip kendini geri çekti, senin gelmeni bekliyor. ikincisi ise biraz düşünmek için kendine zaman verdi, emin olduğunda adım atacak. üçüncüsü ise ilgileniyor görünüp aslında ilgilenmiyor oluşu. hangisidir bilemeyiz şu aşamada. ama şunu unutma, ilk arayan sen olursan kaybedersin. çünkü sen zaten ona bir adım attın, onu tanımak istediğini söyledin. şimdiki hareket ondan gelmeli. sen aradığın an dengeyi bozarsın. bazı erkekler bir ilgi verip bir ortadan kaybolabilir. böyleleri de var. dikkat et , eğer öyle bişey sezersen derhal noktayı koy. şimdi yapman gereken beklemek demeyeceğim. çünkü değerli vaktini kimseyi bekleyerek geçirme. normal rutinine devam et. o nasılsa arayacak. aradığında da gayet normal konuş. bilsin onu beklemediğini.
Sürekli bir adım atıp beklemeye geçiyor
Şimdiden böyle düşünüyosa yandık
Daha önce başım çok ağrıdı hiç uğraşamam