ŞİMDİ NE YAPMALIYIM?

forestnight

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
464
106
103
32
uzun zaman sonra ilk kez birinden hoşanladı. ve karşılık buldum. 1 buçuk ay çıktık biliyorum çok fazla bir süre değil ama çok hoşlandım öyle böyle değil. her neysee ilişkimiz çok güzeldi hatta 1. ayımızda iş yerime çiçek bile göndermişti. buluştuğumuzda içim içime sığmıyodu. bi kaç günlüğüne yurt dışına gitti.oradayken beni çok fazla ilgisiz bırakmadı hakkını yiyemem. hatta uçaktan iner inmez beni aradı buluşmak için. sonra bir kaç gün sonrasında da arkdaşlarıyla tatile gitti 3 günlüğüne 3 gün kendi haline braktım. instagramda snaplar fotolar ...hiç ses etmedim. ama aşırı ilgisizdi. 3. gün akşam patladım. ben çok sıkıldım artık diye. oda yarın döncem niye böyle yapıyosun diyo ama ben orda ciddi bişey kouşuyorum o snap paylaşıyo hala. deli oldum. sabah oldu hiç bişey yazmadım. akşam üzeri o yazdı. dönmüş işe bile gitmiş. ben soğuk konuştum. oda safa yatıyo. ben gayet sakinim. bana dediki yurt dışına gittiğim her zaman böyle mi olcak arkadaşlarımla tatilde böyle mi yapcan böyle olacaksa hiç olmasın dedi vee kan beynime sıçradı ayrılmak mı istiyosun dedim böyle olacaksa eğer evet dedi. arasana beni bişey sorcam dedim. aradı dediklerini şimdi de sesli söyle dedim ..işte ben oradayken ilgisizmiyim bilmem ne... ben tatildeyken bak işte sende orda hayatına tailden dönünce devam ederiz ....salak saçma şeyler. yazdıklarını söyle dedim ne yazdıysam o dedi. kapattım teli msj attım istediğin gibi olsun diye msj attm. ne istiyomuşum dedi. ayrılmak dedim ne anlıyosan anla dedi... ve ben en son herşey için teşekkürler diye msj attım . tek bir kelime bir iyi dilekte bile bulunmadı o kadar üzüldüm ki anlatamam. sildim nosunu instagramı face i ... ondan çok hoşlanmıştım. bana ilgisi vardı bir anda böyle olması çok üzdü beni. eskiden tartışsak bile bitsin kelimesi çıkmazdı asla ağzından .. şimdi bir anda değişti. bugün 1 hafta oldu merak etmeyin msj falan atmadım çünkü nosu yok ,msj atmamak için sildim. ben şimdi ne yapayım. unutmak çok zor.. bana bir akıl verin

eskiden tartışsak bile bitsin demezdi demişsin de zaten 1,5 aylık ilişki. ortada eski denilecek bi mevzu yok.

ayrıca sevgilisiniz daha. tabi ki herkesin kendi hayatı, planları olacak, bunlar normal ama adam belli ki sizi dahil etmiyor hiç bişeye. her seferinde böyle mi olacak dediğine göre de kendisi gezip eğlenecek siz de köşede onu bekleyeceksiniz.

ayrılmanız iyi olmuş.

Kusura bakmayın teşbihte hata olmaz ama hani uzun süre sonra biriyle ilişki yaşamışsınız .

Bir nevi sonradan görme , buldumcuk gibi davranıp adamı baymışsınız . Bu kadar kısıtlandığını görünce de korkup kaçmış .

3 günde aldatıcak birini bulmuş olamaz . Sizden ürktü bence .

Hani yıllar sonra çocuğu olan annenler yazın bile yelek hırka giydirir ya aman bişey olmasın diye sizinki de öyle olmuş gibi .

yalan yok beni çağırıyor ama ben çalışıyorum gidemem ki onla hemde ailem müsade etmez her şeyi geçtim dah a1 buçuk ayda ben onunla o kadar uzun boylu gezemem her yerde oda buna saygı duydu beni zorlamadı kendi gezip tozuyo yurt dışı imkanları varken

"eskiden tartışsak bile bitsin kelimesi çıkmazdı asla ağzından" demişsiniz de, hangi eskiden? 1,5 aylık bir geçmişiniz var.
Gereksiz yere trip ve fazla baskı yapmışsınız, lakin o da hemen vazgeçebilecek kadar ilgi duymuş size. Yani zaten başka türlüsü de beklenmezdi ki, daha birbirinizi tanıyor bile sayılmazsınız. Unutmak şimdi zor geliyor olabilir, yarın daha kolay olacak. Birlikte yıllar devirdiğiniz biri değil neticede. Yolunuza bakın bence.

hiç bir şey yapma .. daha önce sana çok baskıcı olduğu ve adamı bunalttığın söylendi zaten. geçmiş olsun. önüne bak ve sana tavsiyem bu kadar darlama erkekleri

buna katılmıyorum hiç sıkmadım her istediğin yere gidebilirsin dedim o da bunu çok iyi biliyor. hatta bunun için bana defalarca teşekkür etti. ve o msj atmadan hiç atmadım yani aslında sıkmadım onu kendmden eminim. ama o beni fazlasıyla ilgisiz bıraktı son zamanda

3.günün sonunda patlamışsınız ama . Günübirlik gezilere falan izin verdiniz sanırım hep

yani siz adamın bu imkan dahilinde yaşamasını zaten kabullenemeyecek gibi duruyosunuz. boşverin.

Ee haklı adam,siz gelmiyorsunuz diye o da oturamaz yani.
Yurt dışı sonuçta kalkıp elinde telefon oturmaz orada da.Gezip eğlenecek tabi.Bunda bu kadar büyütülecek bir şey yok bence.İlgisiz demişsiniz ama siz de o yazmadan yazmamışsınız son yazdığınıza göre,belki o da sizi bir tık soğuk buldu da çekinip yazmadı ?
Her şeyi karşıdan beklememek lazım.

3.günün sonunda patlamışsınız ama . Günübirlik gezilere falan izin verdiniz sanırım hep
haddim değil zaten izin vermek istediği yere gidebilir ilişkiye olan sorumluluklarını aksatmaması yeterliydi

Sanırım sorununuz arkadaşlarıyla tatile gidip eğlenmesi değil de size mesaj atıp sik aramamasi. İlişki kavramından beklentileriniz ayriymis zaten. O da haklı bir nevi. Henüz yepyeni bir ilişki. İnsan karşıdakine onun huylarina alışana kadar yıllar geçiyor. Hemen adapte olamaz ki. Eski hayatına devam ediyor doğal olarak ama 3 gün kafa izni verebilirdiniz. Ki bu da sizin ilişki kavramında yok. Birkaç hafta sonra geçer bu his. Unutursunuz.

Çok çocukça geldi tavrınız . Sevgili olsanız bile ikinizin de ayrı ayrı Hayatları var sonuçta değil mi ?
Bunaltmışsınız .
Bence üstelemeyin.

26 yaşındaki biriymişsiniz gibi davranın zira inanamadım 26 olduğunuza

oyh okurken benim bile ayrilasim geldi. ne yildirimli haraketler bunlar. daha hadi iki ay diyelim iki aylik beraberliktr bukadar afra tafralar...

Yeni bi ilişki için fazla tepki vermişsin bencede ama!!! Sende orda yaşa hayatını gelince görüşürüz demesi benimde sinirimi bozardı açıkçası. Her tatile çıktığında böyle yapacak demek ki. Senin yerinde olsam hiçbirşey yapmam, sessiz kalırdım. İstiyorsa gelir zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…