- 3 Aralık 2014
- 464
- 106
- 103
- 32
- Konu Sahibi forestnight
-
26 yaşındayımYaş kaç?
yalan yok beni çağırıyor ama ben çalışıyorum gidemem ki onla hemde ailem müsade etmez her şeyi geçtim dah a1 buçuk ayda ben onunla o kadar uzun boylu gezemem her yerde oda buna saygı duydu beni zorlamadı kendi gezip tozuyo yurt dışı imkanları varkeneskiden tartışsak bile bitsin demezdi demişsin de zaten 1,5 aylık ilişki. ortada eski denilecek bi mevzu yok.
ayrıca sevgilisiniz daha. tabi ki herkesin kendi hayatı, planları olacak, bunlar normal ama adam belli ki sizi dahil etmiyor hiç bişeye. her seferinde böyle mi olacak dediğine göre de kendisi gezip eğlenecek siz de köşede onu bekleyeceksiniz.
ayrılmanız iyi olmuş.
buna katılmıyorum hiç sıkmadım her istediğin yere gidebilirsin dedim o da bunu çok iyi biliyor. hatta bunun için bana defalarca teşekkür etti. ve o msj atmadan hiç atmadım yani aslında sıkmadım onu kendmden eminim. ama o beni fazlasıyla ilgisiz bıraktı son zamandaKusura bakmayın teşbihte hata olmaz ama hani uzun süre sonra biriyle ilişki yaşamışsınız .
Bir nevi sonradan görme , buldumcuk gibi davranıp adamı baymışsınız . Bu kadar kısıtlandığını görünce de korkup kaçmış .
3 günde aldatıcak birini bulmuş olamaz . Sizden ürktü bence .
Hani yıllar sonra çocuğu olan annenler yazın bile yelek hırka giydirir ya aman bişey olmasın diye sizinki de öyle olmuş gibi .
buna katılmıyorum hiç sıkmadım her istediğin yere gidebilirsin dedim o da bunu çok iyi biliyor. hatta bunun için bana defalarca teşekkür etti. ve o msj atmadan hiç atmadım yani aslında sıkmadım onu kendmden eminim. ama o beni fazlasıyla ilgisiz bıraktı son zamanda
yalan yok beni çağırıyor ama ben çalışıyorum gidemem ki onla hemde ailem müsade etmez her şeyi geçtim dah a1 buçuk ayda ben onunla o kadar uzun boylu gezemem her yerde oda buna saygı duydu beni zorlamadı kendi gezip tozuyo yurt dışı imkanları varken
yalan yok beni çağırıyor ama ben çalışıyorum gidemem ki onla hemde ailem müsade etmez her şeyi geçtim dah a1 buçuk ayda ben onunla o kadar uzun boylu gezemem her yerde oda buna saygı duydu beni zorlamadı kendi gezip tozuyo yurt dışı imkanları varken
haddim değil zaten izin vermek istediği yere gidebilir ilişkiye olan sorumluluklarını aksatmaması yeterliydi3.günün sonunda patlamışsınız ama . Günübirlik gezilere falan izin verdiniz sanırım hep
eskiden tartışsak bile bitsin kelimesi çıkmazdı asla ağzından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?