uzun zaman sonra ilk kez birinden hoşanladı. ve karşılık buldum. 1 buçuk ay çıktık biliyorum çok fazla bir süre değil ama çok hoşlandım öyle böyle değil. her neysee ilişkimiz çok güzeldi hatta 1. ayımızda iş yerime çiçek bile göndermişti. buluştuğumuzda içim içime sığmıyodu. bi kaç günlüğüne yurt dışına gitti.oradayken beni çok fazla ilgisiz bırakmadı hakkını yiyemem. hatta uçaktan iner inmez beni aradı buluşmak için. sonra bir kaç gün sonrasında da arkdaşlarıyla tatile gitti 3 günlüğüne 3 gün kendi haline braktım. instagramda snaplar fotolar ...hiç ses etmedim. ama aşırı ilgisizdi. 3. gün akşam patladım. ben çok sıkıldım artık diye. oda yarın döncem niye böyle yapıyosun diyo ama ben orda ciddi bişey kouşuyorum o snap paylaşıyo hala. deli oldum. sabah oldu hiç bişey yazmadım. akşam üzeri o yazdı. dönmüş işe bile gitmiş. ben soğuk konuştum. oda safa yatıyo. ben gayet sakinim. bana dediki yurt dışına gittiğim her zaman böyle mi olcak arkadaşlarımla tatilde böyle mi yapcan böyle olacaksa hiç olmasın dedi vee kan beynime sıçradı ayrılmak mı istiyosun dedim böyle olacaksa eğer evet dedi. arasana beni bişey sorcam dedim. aradı dediklerini şimdi de sesli söyle dedim ..işte ben oradayken ilgisizmiyim bilmem ne... ben tatildeyken bak işte sende orda hayatına tailden dönünce devam ederiz ....salak saçma şeyler. yazdıklarını söyle dedim ne yazdıysam o dedi. kapattım teli msj attım istediğin gibi olsun diye msj attm. ne istiyomuşum dedi. ayrılmak dedim ne anlıyosan anla dedi... ve ben en son herşey için teşekkürler diye msj attım . tek bir kelime bir iyi dilekte bile bulunmadı o kadar üzüldüm ki anlatamam. sildim nosunu instagramı face i ... ondan çok hoşlanmıştım. bana ilgisi vardı bir anda böyle olması çok üzdü beni. eskiden tartışsak bile bitsin kelimesi çıkmazdı asla ağzından .. şimdi bir anda değişti. bugün 1 hafta oldu merak etmeyin msj falan atmadım çünkü nosu yok ,msj atmamak için sildim. ben şimdi ne yapayım. unutmak çok zor.. bana bir akıl verin