- 5 Ocak 2018
- 609
- 615
- 103
- Konu Sahibi bahargelecek
...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada boşanma davasında ve dilekçelerde karşı tarafın yapmadığı pislik kalmadı
bu işin peşine düşsem bir tek delil toplamak için düşerim ama işte onuda nasıl yapacağımı bilmiyorum
yada ne bileyim hiç takmasammı
ne olur bir akıl verin ne yapayım ben
aslında şuan ne istediğimi bende bilmiyorumBir cafede biriyle oturmanın boşanmada delil sayılacağını sanmıyorum, arkadaşı da olabilir, iş için görüştüğü biri de.
Takip edip aralarında bir şey olup olmadığını mı araştırmayı düşünüyorsunuz?
ne yapmadı kibahargelecek dedi: ↑
Bu arada boşanma davasında ve dilekçelerde karşı tarafın yapmadığı pislik kalmadı
Derken neler yaptı mesela?
inanın benimde o amaçla umrumda değilBen bosanmak istesem eski es kisisi ne yaparsa yapsin umrumda olmazdi
biz mahkemede onların şahitlerine birkaç soru sorduk ve ters köşe yaptıkPeki sizin avukatınız size bu konuda neler önerdi? Yalancı şahiti tanıyor musunuz? Ona farklı kanallardan ulaşma imkanınınız var mı? Yani o kişinin sayıp sevdiği birilerini?
haklısınız herkes kendine yakışanı yaparBen olsam Allah’ından bulsun ben neyi nasıl yapacağım diye düşünmek yerine Allahım benim yanımda ol varsa bir şey çıkarayım derdim. Beni bu motive edeceği için. Siz nasıl mutlu olacaksınız öyle yapmalısınız
ayrılmak en büyük hedefimİnternette dolaşırken nasıl bir tesadüfle denk geldiğinizi anlamadım eşinizin profillerini takip ediyorsanız herkese açık paylaşacak kadar saf olduğunu sanmıyorum. Cafede oturmanın delil sayılacağını da sanmam artık zina bile suç değil zira. Kaldı ki paylaşılan tarih belli boşanma davası açılan tarih belli aynı evde yaşamıyorsunuz evlilik birliği bitmiş gibi sevgilisi olsa da birşey çıkmaz. Arkadaşım öyle oturuyorduk deyince de suçlayamazsınız elele bile değiller.Şimdi siz bir normal erkek arkadaşınızla otururkem görüp bunu kullansa hoş olur mu olmaz bence ayrılmak hedefiniz olsun ne delil bulurum değil
malesef dahada sürecek gibiKonularinizi hatirliyorum. Ocaktan beri bu dava hala devam mi ediyor? Ne deyim Allah yardimciniz olsun gercekten. Arsiz insanla ugrasmak cok zor. Aylardir bi bitememis![]()
Neden hala bitmedi. Neyi uzatiyor mahkeme bu kadarmalesef dahada sürecek gibi
bitmiyor bir türlü
inanın bende bilmiyorum uzadıkça uzuyorNeden hala bitmedi. Neyi uzatiyor mahkeme bu kadar