- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Kızlar biliyorsunuz babam kabul etmediği için eşimin evindeyim.huzursuzum.eşimle yataklarımız ayrı.yatak odasını kitlrdim.o da salonda.ev içinde konuşuyoruz qma bana belli bir mesafeden daha fazla yaklaşmasını istemiyorum.bana sarılmak istediğinde itiyorum.aklıma o şiddet anları geliyotve rahat konuşamıyorum.konuşursm yanlış anlar mı huzursuzluk olur mu şiddetw giser mi diye düşünmeden edemiyorum.Eşim iyi davranıyor ama güvenemiyorum.ben şu an herşy yolunda gibi görünse de ayrı ev araştırıyorum.eşyalı ev 900 eşyasız 700.bir süre sonra buradan ayrılmak istiyorum.eşya nakliye ile uğraşamam..bir de tekrar geri döneriö diye kendimden korkuyorum.ya yapamazsam.ya bu küçük ilçede ayrı ev tuttuğumda bana kötü kadın derlerse.arkadaş kredi kartım sadece on gün kullandım 1250 geldi.çocuk ana okuluna başladı.dün okuş malzemelrini aldık 350 tuttu.ev 900 elektrik su internet 1100 de gitsin.,3050 lira ile nasıl geçinicem.kocam ya o eve gelir orada rezalet çıkaarırsa mahkemede evi terk ettiğimden suçlı olursam ne biliyim.bu koca ile bu işin sonu yok.geçen gün tartışma arasında bana işte sen bu yüzden başarısızsın demz mi.sevmediğim bir işte çalıiıuorum ya.bu adam herşeyi başıöa vuruyo.her zaman değil. Ama nasış hareket ediyim napıyım
Babam görmüş geçirmiş biri.mutlaka bir bildiği var.kaç kere baba evine geldim gittim.kendime ev tutarsam vazgeçemem diye mi düşünüyor.babâm da etrafa rezil oldu.bavullar sürekli bir geldi bir gitti.sanırımbben babamın evinde yaşayamıyorumAilem beni kabul etmediği için cümlesi ne kadar dehşet verici bir cümle ne kadar vicdansız ne kadar yardıma muhtaç evlatları umrunda olmayacak kadar taş kalpli insanların var olduğunu gösteren bir cümle hayretle tekrar tekrar okudum inanın çok üzüldüm adınıza bir insan evladına nasıl sırtını döner bu nasıl bir merhametsizlik yazıktır günahtır Allah yardımcınız olsun o adamdan sizi korusun dua edin Rabbim bir çıkış yolu gösterecektir tasınacağınız yeri eşinize söylemeyin tabiki ama illa ki sizi bulabileceği kadar kücük biryerse şehir değiştirin ? yine küçük bir şehre gidin geçinmeniz zor olmasın diye dedim aklıma da başka birşey gelmiyor
Babam görmüş geçirmiş biri.mutlaka bir bildiği var.kaç kere baba evine geldim gittim.kendime ev tutarsam vazgeçemem diye mi düşünüyor.babâm da etrafa rezil oldu.bavullar sürekli bir geldi bir gitti.sanırımbben babamın evinde yaşayamıyorum
Yok be geçen sene babam beni çok iyi kariıladı.Kaç kere gelip gittiyseniz o zaman kabul etmemeleri sizin suçunuz bende direk arkalarını döndüler sandım bu ayrıntıyı belirtmediğin için.
Sonra da aile bütünlüğünü bozmaktan mahkemede suçlu ol di.miSen memursun sanirim ? Tayin iste ?
o zaman "boşanma,sevmeye sevmeye sana dokunmasına izin vermeden evliliği sürdür" ne diyelim madem? herkes iyiliğininizi düşünüp kurtulmaniz için size yardımcı olmaya çalışıyor, cesaretlendirmeye çalışıyor. ki elbette kolay olmaz, bosanma sonucta illaki psikolojik olarak agir bir surec olacak sizin icin,eşiniz için,çocuğunuz için.. ama korkularinizin da ustune gitmelisiniz ki hayatta başarılı olacasınız. herseyi düzene koyarsıniz belki sevmediginiz işinizi de değiştirirsiniz ilerde,kendinize ve yavrunuza güzel temiz sakin bı hayat kurarsiniz inşallah.ama korkuları yenin ve ilk adımı atın lutfen.Kızlar hani o doğu ilinde iki aydır tanıdıığım kocamla o da h sonları görüşüyorduk.ben sadece çocuğum olsun diye evlendim ya.marifet evlilik için imza atmakta değil herşey ters gittiğinde boşanmakta.boşanamıyorum arkadaş.evlenirken yürümezse bışanırım.çocuk da bende kalır deöiştim ya.o iş öyle olmuyormuş
Biliyorum ama bunları anlatmam lazım.içim çok doldu artıkSizin konularinizi bilenler cevap bile yazmıyorlar konulariniza artık. Kendinize çeki düzen verin.
Bahane arama artik. Davani ac oyle iste tayinini. Dilekcende belirt.Sonra da aile bütünlüğünü bozmaktan mahkemede suçlu ol di.mi
Hadi ya. Tüh.Kızlar hani o doğu ilinde iki aydır tanıdıığım kocamla o da h sonları görüşüyorduk.ben sadece çocuğum olsun diye evlendim ya.marifet evlilik için imza atmakta değil herşey ters gittiğinde boşanmakta.boşanamıyorum arkadaş.evlenirken yürümezse bışanırım.çocuk da bende kalır deöiştim ya.o iş öyle olmuyormuş
Oyuncak değil çocuğum hanfendi.bir doktoru için istanbula gidiliyor.eğitimi için dün ne kadar harcadım biliyor musun.onun birey olmasını önemsiyorum.dört yaşında.artık çocuk üzerinden bu tür söylemleri çocuğa bana saygısızlık görüyorum.çocuğumu karıştırmayınKendimle çocuğumu nasıl kurtarırım diyeceğinize keşke bir çocuğum daha olsaydı diyorsunuz, pes. Pes pes pes.
Çocuklar siz hayata bağlanın diye yaptığınız oyuncaklar değil bilmem farkında mısınız? Onlar da birey ve ileride anneleri çocuk istedi diye evlenmiş, ailesi dağılmış bireyler olacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?