Şimdi ne yapmaşı

Biliyo musun benim kimsem yok.sosyaal fobim cabası.istedim ki benim de evladım olsun.hayata evladımla bağlanıyım.

Kesin boşanacaksan boşanma davası aç.. Çocuğun varsa ona nafaka bağlar.. O nafakayla çocuğuna bakarsın. Belki mahkeme evi de sana bırakır.. Çocukla evden ayrılırsan bence sorun yaşarsın. Yapabilirsin de çok kararlı değilsin..

Bunlari cogu anne yapiyor. Disleri curumus ki dolgu yaptirmissiniz e bi zahmet ya.
Kirtasiyete herkes para bayiyo.

Bunlari cogu anne yapiyor. Disleri curumus ki dolgu yaptirmissiniz e bi zahmet ya.
Hayır burada nasıl olsa geçici dişler uğraşma diyenler de oldu.çürüğü olmasa bile altı ayda bir götüryorum.

Evden ayrılmasını söyledim kocama.gitmiyor.ben gitmek durumundayım maalesef

Anaokulu zorunlu değil.çocuk dört yaşında.buna rağmen okula gönderiiyorum.demek istiyoum ki elimden geleni yspıyorum oňun şçin

Evden ayrılmasını söyledim kocama.gitmiyor.ben gitmek durumundayım maalesef

O gider mi? Boşanmak istemiyorsa da hiç gitmez. Sen kesin düşün ne yapacağını. Haklıyken haksız duruma düşme. Kesin boşanacaksan boşanma davası açarsın. Yok devam ederim dersen sonra ayrı ev için boşuna uğraştığınla kalırsın.

Evi terk edersrm suçlu mu olurum

Üzüldüm kendisine o yüzden dilimdeki tüyler bitsin dedim ama olmuyor devam edemiciiim

Artik o kadar asinayim ki uyenin adina ve konularina. Cevap vermek ve oneride bulunmak gelmiyor icimden. Cunku gercekten tedavi olmasi lazim ve ne dersek diyelim ise yaramiyor. Sen de bosver

Sizin zaten gideceğiniz yok oturun evinizde bi çocuk daha yapın sonra iki çocukla nereye gideyim diye konu açarsınız

3bin maaşla nasıl geçincem diyorsun ayrı yerden de keşke bi çocuğum daha olsaydı diyorsun??
E 2 çocuğa nasıl bakacaktın manevi duyguların dışında?
Şiddet gördüğünde darp raporu aldın mı? Uzaklaştırma alırdı en azından davaya kadar?
Lütfen önce bi psikiyatriye git veya psikoloğa, mantıklı düşünemiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…