- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Sizi anlıyorum ve en başta hatalıydım diyorum ama şu an yapılabilecek bişi yok diyorum sadeceSabrini sevdigim. Zorlama.
insanlar bilmeyebilir ben bilmiyordum sonuçtaSonra da aile bütünlüğünü bozmaktan mahkemede suçlu ol di.mi
Biliyo musun benim kimsem yok.sosyaal fobim cabası.istedim ki benim de evladım olsun.hayata evladımla bağlanıyım.İyi de, aileniz dağılırken "keşke bir çocuk daha yapsaydım" diyen sizsiniz. "çocuk yapmak için evlenmek hataymış" diyen de sizsiniz. "Çocukları kendi bencilliğiniz için yapmayın" deyince "çocuğumu karıştırmayın" oluyor.
Tersleme anlamında demediminsanlar bilmeyebilir ben bilmiyordum sonuçta
neden tersleniyorsunuz
Bunlari cogu anne yapiyor. Disleri curumus ki dolgu yaptirmissiniz e bi zahmet ya.Bu nasıl bir bencillik mi dün kırtasiye kırtasiy ihtiyaç listesi için koşturuyorum.suluğu plastik olmasın aman metal olsun diyorum.bu nasıl bir bencillik ki evde akıllı telefon kullanmıyorum.oyun oynuyor ve gözleri bozuluyor diye üzüşüuoum.bu nasıl bir bencillik ki yılda iki kez diş muayeneye götürüuorum dolgu yaptırıyorum.bu nasıl bencillik mi evde internrte girmiyorum.ben çok bencilim hakikaten yaaa
Hayır burada nasıl olsa geçici dişler uğraşma diyenler de oldu.çürüğü olmasa bile altı ayda bir götüryorum.Bunlari cogu anne yapiyor. Disleri curumus ki dolgu yaptirmissiniz e bi zahmet ya.
Kirtasiyete herkes para bayiyo.
Evden ayrılmasını söyledim kocama.gitmiyor.ben gitmek durumundayım maalesefKesin boşanacaksan boşanma davası aç.. Çocuğun varsa ona nafaka bağlar.. O nafakayla çocuğuna bakarsın. Belki mahkeme evi de sana bırakır.. Çocukla evden ayrılırsan bence sorun yaşarsın. Yapabilirsin de çok kararlı değilsin..
Anaokulu zorunlu değil.çocuk dört yaşında.buna rağmen okula gönderiiyorum.demek istiyoum ki elimden geleni yspıyorum oňun şçinBunlari cogu anne yapiyor. Disleri curumus ki dolgu yaptirmissiniz e bi zahmet ya.
Kirtasiyete herkes para bayiyo.
Evden ayrılmasını söyledim kocama.gitmiyor.ben gitmek durumundayım maalesef
Evi terk edersrm suçlu mu olurumO gider mi? Boşanmak istemiyorsa da hiç gitmez. Sen kesin düşün ne yapacağını. Haklıyken haksız duruma düşme. Kesin boşanacaksan boşanma davası açarsın. Yok devam ederim dersen sonra ayrı ev için boşuna uğraştığınla kalırsın.
Evi terk edersrm suçlu mu olurum
Sizin konularinizi bilenler cevap bile yazmıyorlar konulariniza artık. Kendinize çeki düzen verin.
Üzüldüm kendisine o yüzden dilimdeki tüyler bitsin dedim ama olmuyor devam edemiciiimSabrini sevdigim. Zorlama.
Konu sahibi size kızıyor ama gayet mantıklı tavsiyeniz. Darp raporu alsa can güvenliğinim yok diye tayin isteyebilirBahane arama artik. Davani ac oyle iste tayinini. Dilekcende belirt.
Üzüldüm kendisine o yüzden dilimdeki tüyler bitsin dedim ama olmuyor devam edemiciiim
Ya bunu bende yaptim. Ama bunu bi nimet gobi dusunmedim hic.Anaokulu zorunlu değil.çocuk dört yaşında.buna rağmen okula gönderiiyorum.demek istiyoum ki elimden geleni yspıyorum oňun şçin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?