- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.390
- 248
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
İyi de, aileniz dağılırken "keşke bir çocuk daha yapsaydım" diyen sizsiniz. "çocuk yapmak için evlenmek hataymış" diyen de sizsiniz. "Çocukları kendi bencilliğiniz için yapmayın" deyince "çocuğumu karıştırmayın" oluyor.Oyuncak değil çocuğum hanfendi.bir doktoru için istanbula gidiliyor.eğitimi için dün ne kadar harcadım biliyor musun.onun birey olmasını önemsiyorum.dört yaşında.artık çocuk üzerinden bu tür söylemleri çocuğa bana saygısızlık görüyorum.çocuğumu karıştırmayın
Bir çocuğum daha olsaydı keşke.evet.hala arkasındayım sözümünKendimle çocuğumu nasıl kurtarırım diyeceğinize keşke bir çocuğum daha olsaydı diyorsunuz, pes. Pes pes pes.
Çocuklar siz hayata bağlanın diye yaptığınız oyuncaklar değil bilmem farkında mısınız? Onlar da birey ve ileride anneleri çocuk istedi diye evlenmiş, ailesi dağılmış bireyler olacaklar.
Sadece çocuk yapnak için evlenmek hata ama çocuğum hata değil.bilmem anlatabildim mi.İyi de, aileniz dağılırken "keşke bir çocuk daha yapsaydım" diyen sizsiniz. "çocuk yapmak için evlenmek hataymış" diyen de sizsiniz. "Çocukları kendi bencilliğiniz için yapmayın" deyince "çocuğumu karıştırmayın" oluyor.
Bir tane daha yavrumolsa o da benim canım olacak.hata değil.Sadece çocuk yapnak için evlenmek hata ama çocuğum hata değil.bilmem anlatabildim mi.
Sizin için hata olmayabilir ama çocuğunuzun içine doğduğu aile yapısı için?Sadece çocuk yapnak için evlenmek hata ama çocuğum hata değil.bilmem anlatabildim mi.
Bazı şeyleri mantıkla açıklayamayız.yani iki farklı doğu ilinde çalışan insan internetten tanışıp evleniyorlar.bu bile çok garip değil mi.allahın işine karışılmaz.vajinismus ve hormon sorunlarım var.yakın zamanda çocuk sahibi olamadım.bence buçocuk doğmalı idi.bizim irademizin dışında bir irade var.Sizin için hata olmayabilir ama çocuğunuzun içine doğduğu aile yapısı için?
Aile yapısına gelince elimden gelenim en iyisini yavruma veriyotum.ana okuluna gönderiyorum giydiriorym en iyi proflara götürüyoeym.soruyoum bugün kocası ile iyi olanların yarın sonu belli mi.sınav dünyası.boşanmak istemezdimSizin için hata olmayabilir ama çocuğunuzun içine doğduğu aile yapısı için?
Hatta birtane daha birtane daha birta...Bir tane daha yavrumolsa o da benim canım olacak.hata değil.
Hayır hiç garip değil iki insanın internette tanışması. Bizim dışımızda bir irade olduğunu düşünmüyorum. Siz çocuk yapmak için çaba harcayıp sonra "ilahi güç bu çocuğun doğmasını istedi" deyince garip oluyor. Aynı şekilde yeterince korunmayıp çocuk sahibi olunca "takdiri ilahi" demek de aynı şekilde komik bence.Bazı şeyleri mantıkla açıklayamayız.yani iki farklı doğu ilinde çalışan insan internetten tanışıp evleniyorlar.bu bile çok garip değil mi.allahın işine karışılmaz.vajinismus ve hormon sorunlarım var.yakın zamanda çocuk sahibi olamadım.bence buçocuk doğmalı idi.bizim irademizin dışında bir irade var.
Hanımefendi ne sınavı, siz sırf çocuk için evlenmiş birisinizAile yapısına gelince elimden gelenim en iyisini yavruma veriyotum.ana okuluna gönderiyorum giydiriorym en iyi proflara götürüyoeym.soruyoum bugün kocası ile iyi olanların yarın sonu belli mi.sınav dünyası.boşanmak istemezdim
Benim çocuk sahibi olmam bu kadar hastalıkla mucize gibi bişi.Hayır hiç garip değil iki insanın internette tanışması. Bizim dışımızda bir irade olduğunu düşünmüyorum. Siz çocuk yapmak için çaba harcayıp sonra "ilahi güç bu çocuğun doğmasını istedi" deyince garip oluyor. Aynı şekilde yeterince korunmayıp çocuk sahibi olunca "takdiri ilahi" demek de aynı şekilde komik bence.
Hanımefendi ne sınavı, siz sırf çocuk için evlenmiş birisinizAy neyse, hayırlısı olsun hakkınızda dilerim ki.
Ben bu şekilde inanıyorumHayır hiç garip değil iki insanın internette tanışması. Bizim dışımızda bir irade olduğunu düşünmüyorum. Siz çocuk yapmak için çaba harcayıp sonra "ilahi güç bu çocuğun doğmasını istedi" deyince garip oluyor. Aynı şekilde yeterince korunmayıp çocuk sahibi olunca "takdiri ilahi" demek de aynı şekilde komik bence.
Hanımefendi ne sınavı, siz sırf çocuk için evlenmiş birisinizAy neyse, hayırlısı olsun hakkınızda dilerim ki.
Benim buna bir lafım yok. Bir alakası da yok söylediklerimle. Oğlunuzla hep mutlu olmanızı canı gönülden diliyorum.Benim çocuk sahibi olmam bu kadar hastalıkla mucize gibi bişi.
Tşk.umarım herkes mutlu olur.kocası çoluk çocuğu ile.ben eşimin şiddet eğilimi olmasaydı boşanmak istemezdim mesela.hani aşk bitti ben boşanıyorum demek saçma mesela.ama sıkıntılaar byük ve boşanmak istemezdim ama yarın daha büyük sorunlar olacak eminim.bundan korkuyorum.yoksa neden boşanayım.ayrıca allah kimsenin başına vermesin.yarının kimse içim garantisi yok.bizim bir akraba var.kaç yıllık evliler.üstelik aynı köyden.benzer sorunları var.Allah yavrumu benden ayırmasın.Benim buna bir lafım yok. Bir alakası da yok söylediklerimle. Oğlunuzla hep mutlu olmanızı canı gönülden diliyorum.
Benim evlenmeden önceki çocuk için evlenicrm olmasa boşanırım düşümcesi yanlıştı ama çocuk gelmiş dört yaşına.çocuk üzerinden artık hiçbişi konuşmak istemiyorum.görevlerimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum.o iyi ki varBenim buna bir lafım yok. Bir alakası da yok söylediklerimle. Oğlunuzla hep mutlu olmanızı canı gönülden diliyorum.
Peki yazmaya devam edeyim o zaman, ısrarcısınız. Çocuğunuz sizin için tabi ki kıymetlidir. Konunun bununla alakası yok. Konu çocuğunuz. Onun anne-baba arasında sevgi olmayan bir aileye doğmuş olması. Belki boşanacak bir ailenin çocuğu olması. Ve siz hala keşke tekrar çocuğum olsa diyorsunuz. Sadece ve sadece kendiniz için. Babası dayakçı bir çocuğunuz daha olursa onun mutlu bir birey olacağına emin misiniz?Benim evlenmeden önceki çocuk için evlenicrm olmasa boşanırım düşümcesi yanlıştı ama çocuk gelmiş dört yaşına.çocuk üzerinden artık hiçbişi konuşmak istemiyorum.görevlerimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum.o iyi ki var
Bu nasıl bir bencillik mi dün kırtasiye kırtasiy ihtiyaç listesi için koşturuyorum.suluğu plastik olmasın aman metal olsun diyorum.bu nasıl bir bencillik ki evde akıllı telefon kullanmıyorum.oyun oynuyor ve gözleri bozuluyor diye üzüşüuoum.bu nasıl bir bencillik ki yılda iki kez diş muayeneye götürüuorum dolgu yaptırıyorum.bu nasıl bencillik mi evde internrte girmiyorum.ben çok bencilim hakikaten yaaaİyi de, aileniz dağılırken "keşke bir çocuk daha yapsaydım" diyen sizsiniz. "çocuk yapmak için evlenmek hataymış" diyen de sizsiniz. "Çocukları kendi bencilliğiniz için yapmayın" deyince "çocuğumu karıştırmayın" oluyor.
Offf ben çocuğun annesinden değil baba ihtiyacından bahsediyorum.Bu nasıl bir bencillik mi dün kırtasiye kırtasiy ihtiyaç listesi için koşturuyorum.suluğu plastik olmasın aman metal olsun diyorum.bu nasıl bir bencillik ki evde akıllı telefon kullanmıyorum.oyun oynuyor ve gözleri bozuluyor diye üzüşüuoum.bu nasıl bir bencillik ki yılda iki kez diş muayeneye götürüuorum dolgu yaptırıyorum.bu nasıl bencillik mi evde internrte girmiyorum.ben çok bencilim hakikaten yaaa
Arkadaşım baştaki düşünce yanlıştı.evlenmeden çocuk olmadan önce.ama olan olmuş.çocuk dört yaşında artık önümüze bakmamız gerek.geçmiş hakkında yapılabilecek bişiyim yok.anlatabiliyor muyumPeki yazmaya devam edeyim o zaman, ısrarcısınız. Çocuğunuz sizin için tabi ki kıymetlidir. Konunun bununla alakası yok. Konu çocuğunuz. Onun anne-baba arasında sevgi olmayan bir aileye doğmuş olması. Belki boşanacak bir ailenin çocuğu olması. Ve siz hala keşke tekrar çocuğum olsa diyorsunuz. Sadece ve sadece kendiniz için. Babası dayakçı bir çocuğunuz daha olursa onun mutlu bir birey olacağına emin misiniz?
"Kimin başına ne geleceği belli değil" diye kendinizi teselli ediyorsunuz ama siz hepsini bile isteye yapıyorsunuz.
Babası ilgileniyor.çocuğa karşı ilgili.c.tesi sinemaya gittiler mesela.Offf ben çocuğun annesinden değil baba ihtiyacından bahsediyorum.
Offf ben çocuğun annesinden değil baba ihtiyacından bahsediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?