Simdi neyapmaliyim sizce?

Eger öyle bir durum varsa RABBIM insallah gözlerimi hemen acar ve bende ayrilirim Daha bir sene olmadi bile evleneli, bana bunu yapiyorsa eger bu ihaneti kendime zor yediririm..
Yok Allah korusun ya esinizi siz tanirsiniz. Ihanet etmiyordur. Sadece bazi kötü niyetli kadinlari görmüştür bundan dolayi böyle olabilir.
Hemen karamsar olmayin. Allah yuvaniza nifak sokmasin insallah. Mutlu huzurlu nice yillar diliyorum size...

Bos biraktigin halde yakalanmis..Sen bence cok bos birakmissin artik öyle yapmaa.. kendi bir halt karistiriyor korktu sende yapiyosun diye birak yaa kendini kanitlama..

canım benim bunun zaten senin güzelliğinle bir alakası yok..eminim çok güzelsin hatta.bende öyleyim..yaşımı göstermem gayet bakımlı ve hoşum ama içi bozuk olana ne yaparsan yap yaranamazsın..ya da kendi eksikliğini böyle gidermeye çalışıyor işte..aşağılık kompleksi var..bir yerlerden eksikliği varsa sana karşı böyle yaparak kendini tatmin ediyor hepsi bu takılma boşverrrrrrr..ama sürüm sürüm süründür tabi..aynısını yap sende ..ben söylediğimde öldür beni daha iyi dedi benim ki..ya nasıl oluyomuş dedim bende..yapmadım kendime yakıştıramadığım için ama lafı bile yetti çıldırmasına..bu erkek milletine öyle lazım..

Sizin aranızdaki mevzuya anneyi karıştırmak ne oluyor? Eşin çocukça davranmaya başlamış. Seni kırmış bir de üste çıkmaya çalışıyor. Annesi de ayrı tabi. Kayınvalideye mesafenin dibini koyun valla. Eşinize de mesafeli davranın kırıldığınızı belli edin. Erkek milletinin istediğini yapıp sen gidemezsin edemezsin tribine sinir oluyorum...İnşallah düzelir. Taviz verme. Kızı da araştır bakalım kimmiş neymiş çaktırmadan

canım sen bu adamla ne yapacaksın bilemiyorum, kaynananda genç herhalde hoooop mağazaya koşuyor, işin çok zor.....

Aklı pis Gönlü pis adam... Konusmamak,en kötüsü... Bence Konus
En azından, aldığın ayakkabının, Fişini göster yalancıyı çıkart ortaya.. Hesap sorma o kız kim di vs diye... Gizliden takip et... Yamuğunu Görürsen bedelini ödetirsin....

eşin şu anasına karı gibi şikayet etme huyunu nezaman terkedecek acaba?

Esin senide kendi gibi sajiyor sanirim.

Kendi sucunu senin ustunde bastiriyor.

Annesini magazaya gondermesi , hemen onu arayip anlatmasi ayri rezalet..

Konusma kendisiyle , gelip ozur dilesin ve birdaba asla boyle davranmamasini sert bir dile soyle ona...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…